Randi szabályok a három legbefolyásosabb ügynökségnél? - KÉrdekesség

2020. aug. 6.

Randi szabályok a három legbefolyásosabb ügynökségnél?

Sok rajongót érdekel a biasa/kedvenc idolja ideálja/típusa, de a legtöbb fan-t talán az érdekli legjobban, hogy kapcsolatban van-e kedvence vagy sem. Nos, ezt a dolgot sok minden befolyásol, de legfőbbként az adott ügynökség, ahol vannak. Most a három legnagyobb ügynökségről lesz szó, vagyis a YG, a JYP és az SM Entertainment randi szabályairól.

YG Entertainment
A képen a BLACKPINK nevű lánycsapat
Talán a YG Entertainment-nél a legbonyolultabb a randi tilalom. Amíg Yang Hyun Suk volt a YG feje minden csapatának és idoljának tiltotta a randizást egy bizonyos ideig, ez mindenki esetében más volt. Legutóbb a BLACKPINK árulta el, hogy az újoncok egyáltalán nem randizhatnak, de nemrég Bobby (iKON) is elárulta, hogy az ügynökség idoljainak alapvetően tiltva van a randizás. 

Ez a tilalom azonban egy idő után eltűnik, az iKON volt tagja B.I egyszer viccesen megjegyezte, hogy a randi tilalmat feloldják, hogyha egy idol egy bizonyos összeget már megkeresett. "Ez csak egy bizonyos ideig tart, itt minden a pénzről szól" - nyilatkozta B.I. Ez azonban nem vonatkozik minden idolra: "Sose volt számomra tiltva a randizás. Yang Hyun Suk-tól teljes szabadságot kaptam, sose figyelt rám igazán. Yang Hyun Suk azt mondta nekem, hogy randizhatok nyugodtan, ha akarok, mert zenét írok neki" - nyilatkozta Chanhyuk (AKMU).

JYP Entertainment
A JYP Entertainment valamennyivel lazábban veszi a randi tilalmat, hiszen Park Jin Young az ügynökség vezetője nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy az első három évben tilos randizni: "A randevú tilalma eredetileg öt év volt, de ezt a szabályt senki se tartotta be, így lerövidítettük ezt három évre" - ismerte be JYP. Azonban ez nem vonatkozik minden idolra, hiszen Baek Ah Yeon elárulta, hogy az ügynöksége sose tiltotta neki, hogy randizzon.

SM Entertainment
Míg az első két ügynökség esetében beszélhetünk a randevúk szabályozásáról, addig az SM Entertainment esetében szinte nincs is, amennyire szigorúan vesz néhány dolgot az ügynökség, annyira szabályozatlan a randizás. Egy volt gyakornok elárulta, hogy az SM-nek nincs konkrét randi tilalma vagy szabálya, amit Lee Yeon Hee színésznő is megerősített a "Radio Star" egyik adásában, elmondása szerint az SM-nek nincs addig baja a randikkal, míg az idolok a nyilvánosság előtt le nem buknak. Magyarán nem tiltják a dolgot, de az már böki/bökheti a csőrüket, ha a pár lebukik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése