Idolok, akik váratlanul kiléptek a csapatukból - KÉrdekesség

2020. aug. 6.

Idolok, akik váratlanul kiléptek a csapatukból

Van, hogy egy-egy tag elhagyja a csapatát, amire néhány esetben fellehet készülni, hiszen legtöbbször a szerződés lejárta vagy egy botrány vezet ehhez. Viszont néhány esetben nem lehet erre egyáltalán felkészülni, hiszen váratlanul történik a kilépés. Most olyan idolokat hoztam el nektek, akik minden előjel nélkül ott hagyták a csapatukat vagy botrányosan, vagy kevésbé botrányosan.

Woojin (ex-Stray Kids)
Woojin a Stray Kids nevű fiúcsapat tagjaként debütált 2018-ban, de 2019-ben ott hagyta csapatát személyes okokra hivatkozva, mely sokkolta a rajongókat. A JYP az alábbi nyilatkozatot tette közzé:
"Helló, itt a JYP Entertainment,

Woojin személyes okokra hivatkozva kilép a Stray Kids-ből és a szerződését is felmondta.  Egészen mostanáig a Stray Kids tagja volt. Bocsánatot szeretnénk kérni a rajongóktól, hogy aggódniuk kell a hirtelen hír hallatán. Ezért a Stray Kids új mini-aulbumának a "Clé: LEVANTER"-nek a megjelenését november 25-ről december 9-re elhalasszuk. 

Szeretnénk, hogyha a továbbiakban is támogatnátok Woojin-t a saját útján. Arra kérünk minden STAY-t, hogy továbbra is támogassa a nyolc tagú Stray Kids-t , akik folytatják a saját álmukat. 

Köszönöm."
A valódi okokat nem ismerhettük meg, sőt sokan úgy vélik, hogy egyszerűen csak kirúgták a csapatból, főleg hogy semmilyen komolyabb hírt nem kaptak a rajongók. Bangchan nem sokkal az eset után tartott egy élő közvetítést, ahol egy olyan emberről mesélt, aki hibázott és a hibáinak súlyos következményei lettek, aminek a felelősségét most viseli. Sokan elkezdtek spekulálni, hogy Woojin-ről beszélt mindvégig.

Mirae, Kokoro & LinLin (ex-Cherry Bullet)
A Cherry Bullet 2018-ban debütált, de 2019-ben nagy változáson ment keresztül a csapat, amikor is Mirae, Kokoro és LinLin kiléptek a csapatból és a szerződésüket is megszüntették az ügynökségükkel. Az FNC Entertainment sose hozta nyilvánosságra, hogy miért léptek ki a lányok, vagy hogy mik a terveik a jövőre nézve.

Yeonwoo, Taeha & Daisy (ex-MOMOLAND)
2019-ben nagy változásokon ment át a MOMOLAND, amikor bejelentették, hogy Yeonwoo és Taeha elhagyják a csapatot. Az MLD Entertainment közleménye szerint, azért távoztak a lányok, mert új/saját karriert akartak kezdeni. Viszont vannak nyilatkozatok, miszerint az ügynökség szimplán kirúgta a két lányt. "Igen, most egy új munkám van, mert nem volt más választásom. Ezt meg kellett tennem azért, hogy folytathassam az álmom. Úgy érzem, ezt kell tennem ahhoz, hogy éljek, hogy továbbra is találkozhassak mindenkivel" - nyilatkozta Yeonwoo. Nem sokkal később Daisy is kilépett a csapatból, aminek az okát szintén a mai napig nem tudjuk, sokan úgy vélik, hogy kiszorították a csapatból és konfliktusba került az ügynökségével.

Im Junhyeok (ex-Day6)
Junhyeok még 2015-ben debütált, mint a Day6 tagja, azonban kb. egy évet volt csupán a csapat tagja, mielőtt kilépett volna. A JYP Entertainment hivatalos álláspontja szerint személyes okok miatt távozott a fiatal énekes a csapatból és ezt sose részletezték bővebben, ám a spekulációk egyből megkezdődtek. Sokan úgy vélték, hogy Junhyeok elkezdett valakivel randizni, ami megsértette a JYP szerződését, hiszen a debütálást követő három évig egy idol sem randizhat. 

Jessica Jung (ex-Girl's Generation)
Jessica kilépése a Girl's Generation-ből az egész K-Pop iparágat megrázta, hiszen senki se értett semmit. A másik megdöbbentő részlet pedig Jessica  kijelentése volt azzal kapcsolatban, hogy az SM Entertainment kényszerítette a csapata elhagyására. "Nagyon izgatott voltam a közelgő rajongói események miatt, de azon a napon az ügynökségem és a nyolc másik tag közölte velem, hogy nem vagyok többé a csapat tagja. Összetörtek- a prioritásom és a szeretetem a GG tagjai felé, hogy a csapat tagja lehetek, de indokolatlan okok miatt kényszerítettek arra, hogy kilépjek" - mesélte később Jessica. 

A gugudan összes tagja
A gugudan esete elég kivételes a listán, hiszen az összes tag arra kényszerült, hogy kilépjen a csapatból az ügynökségük, a Jellyfish miatt. Sally volt az, aki nyíltan elmondta, hogy egy nap azt mondta számukra a vezetőség, hogy hagyják el a kollégiumukat és sose térjenek vissza oda. "2019 elején az ügynökségem azt mondta, hogy menjek haza. Amikor megkérdeztem tőlük, hogy mikorra kell visszajönnöm azt felelték, hogy soha" - nyilatkozta a fiatal énekesnő. Ennek ellenére a Jellyfish sose erősítette meg a dolgokat és sose nyilatkozott arról, hogy a gugudan feloszlott volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése