5 (háttér)személy, akikről azt pletykálták, hogy sasaeng-ek - KÉrdekesség

2020. aug. 6.

5 (háttér)személy, akikről azt pletykálták, hogy sasaeng-ek

Korábban már megosztottam veletek egy interjút, ahol egy külföldi sasaeng mesél a tapasztalatairól, illetve egy volt menedzser is elárulta a legdurvább dolgokat, amiket ezzel kapcsolatban tapasztalt. Viszont, mi van akkor, ha egy idolról vagy egy olyan személyről derül ki, akinek védelmeznie kellene, hogy a sasaeng rajongód? Nos, most 5 olyan személyt hoztam nektek, akikről azt pletykálták, hogy sasaeng rajongó, van, akinek ez a karrierjébe került, de van, akinél ha nem is felejtették el az emberek, de nem nyomta rá a bélyeget annyira az életére. 

Trinity (ex-GLAM)
2012-ben debütált a GLAM nevű lánycsapat a BigHit Entertainment szárnyai alatt. A lánycsapat körül voltak botrányok, végül pedig az összes tag más-más okok miatt, de kilépett és otthagyta az ügynökségüket. A feloszláskor nemcsak Dahee botránya került szóba, hanem Trinity is, akiről azt pletykálták, hogy kitúrták a csapatból, mert Leetuk (Super Junior) sasaeng rajongója volt. 

Weki Meki menedzsere
A Weki Meki egyik menedzsere akkor került a pletykák kereszttüzébe, amikor a rajongók észrevették, hogy túl sokszor érinti meg a tagokat fölöslegesen. A rajongók még mélyebbre ástak és úgy gondolták, hogy a "DC Inside" nevű fórumon "SilverStar" beceneven írogat a tagokról, különösen Doyeon-ról különböző megjegyzéseket. "Kb. 3 másodpercig fogtam Doyeon kezét, később erről még írok. Igen, megrázta a kezem és nem az volt, hogy én fogtam a kezét. Oly' sok ember volt körülöttünk, mindketten összezavarodtunk és elfelejtettük, hogy fogjuk egymás kezét, majd elengedtük azokat." Nemcsak ez volt az egyetlen bejegyzése, ami gyanús volt, hanem többek között ilyeneket is írt: "Mindig meghalok, amikor Doyeon "manager-nim"-nek szólít. Sokszor hallom, de annyira imádom Doyeon szájából hallani". Mindezt hivatalosan sose erősítették meg és a Fantagio Entertainment sem adott ki hivatalos közleményt. 

Dahyun (trainee)
Dahyun eredetileg a Pink Lace nevű lánycsapat tagjaként debütált volna, de elterjedt róla egy pletyka, miszerint Sehun (EXO) sasaeng rajongója volt. Az netizenek akkor kezdték el ezt pletykálni, amikor a lány az idol egyik képe alá írt, hogy támogassa a csapata debütálását és kommentelt még más képek alá. Bár sokan elkezdték őt ezzel vádolni konkrét bizonyíték nem volt arra, hogy valóban Sehun őrült rajongója lett volna. A közösségi médiában használt profiljait negatív kommentek árasztották el egy idő után, így kénytelen volt mindenhonnan letörölni magát. Végül a Pink Lace sose debütált és soha nem erősítették meg, hogy igazuk volt-e a netizeneknek vagy sem.

WANNA ONE menedzsere
A WANNA ONE egyik menedzserét azzal vádolták meg a netizenek, hogy az egyik tag, Jihoon sasaeng rajongója. Ez a vád akkor kezdődött, amikor egy rajongói eseményen észrevették a rajongók, hogy a menedzser nagyon durván bánik a Wannablekkel, amikor Jihoon közelében vannak. A fanok elmondása szerint a többi menedzser nagyon kedves és udvarias volt velük szemben, de ez az egyetlen egy menedzser volt, aki rosszul bánt velük. Egy rajongó megosztotta a történetét, hogy egy autogram lapra kért egy aláírást Jihoon-tól, amit az idol szívesen adott neki, de ebbe a szóban forgó menedzser nem egyezett bele, így kikapta az idol kezéből a lapot, így elmosódott az aláírása. 

Eunjin (Playback)
Eunjin eredetileg a Playback nevű lánycsapatban debütált volna még 2015-ben, de ekkor sok netizen megvádolta azzal, hogy az EXO nevű fiúcsapat sasaeng-je. Noha, ezeket a pletykákat sosem erősítették meg, sem az ügynöksége (Coridel Entertainment), sem pedig ő maga ez mégis ahhoz vezetett, hogy csak két évvel a pletyka lecsendesedése után debütálhatott a csapat tagjaként, vagyis 2017-ben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése