5 férfi idol, akik eredetileg nem akarták ezt a pályát - KÉrdekesség

2020. júl. 26.

5 férfi idol, akik eredetileg nem akarták ezt a pályát

Míg vannak olyan idolok, akik már fiatalon, azért küzdenek, hogy idolokká váljanak, addig vannak olyanok, akiknek ez eszük ágában sem volt, csak végül úgy alakult, meggyőzték őket és elmentek egy meghallgatásra, s a történetük utána már "történelem". Most 5 olyan idolt hozok el nektek, akik eredetileg nem akartak idolokká válni csak úgy alakult az életük ahogy. 

5. Kai (EXO)
Kai a múltban elárulta, hogy eredetileg balett táncos akart lenni és valójában sose gondolta, hogy idol lesz belőle. Egy nap az édesapja kérte meg rá, hogy menjen el az SM Entertainment meghallgatására, ekkor még Kai visszautasította édesapja ajánlatát. Az édesapja ekkor azt mondta a fiának, hogy vesz neki videojáték konzolt, hogyha elmegy, így végül Kai belement a dologba és felvételt nyert az ügynökséghez.

4. Suga (BTS)
Suga felfedte, hogy sose akart idol lenni, még akkor sem, amikor csatlakozott a BigHit Entertainment-hez. Bang Si Hyuk becsapta, amikor azt mondta, hogy olyan csapatba fog kerülni, mint a 1TYM, ahol nem kell sem táncolnia, sem énekelnie, csupán rappelnie. Ennek pont az ellenkezője történt, ezért Suga úgy érezte, mintha Bang Si Hyuk a markában tartaná. A BTS tagja azt is elárulta, hogy amikor csatlakozott az ügynökségéhez producer akart lenni.

3. DK (SEVENTEEN)
A "Get In The Car" című műsorban DK elárulta, hogyan került a Pledis Entertainment-hez, mint gyakornok. Kiderült, hogy amikor az éneklés iránt érdeklődni kezdett és hobbi szinten énekórákat vett, néhány ügynökségnek utána nézett köztük a Pledis-nek is, így érdeklődni kezdett a meghallgatások iránt. DK elmondása szerint sose akart énekes. idol lenni csupán az érdekelte, hogy jól csinálja-e azt, amit csinál, hogy mennyire tehetséges. Végül annyira lenyűgözte az ügynökség vezetőit, hogy felvételt nyert a Pledis-hez.

2. Taemin (SHINee)
Taemin egy interjúban árulta el, hogy csak azért állt gyakornoknak az SM-nél, hogy az akadémián, ahol tanult kihagyhassa az oktatóórákat. Nem akart eredetileg énekes lenni. "Őszintén szólva, azért mentem el a meghallgatásra, mert kiakartam hagyni az oktatóórákat. Akkoriban egy akadémiára jártam és fiatal voltam, így én csak játszani akartam és nem részt venni dolgokon" - nyilatkozta Taemin. 

1. Wooseok (UP10TION)
A "Radio Star" egyik epizódjában mesélt Wooseok arról, hogy eredetileg barista akart lenni és nem igazán tervezte azt, hogy idollá váljon. Részmunkaidősként egy kávézóban dolgozott, ezért gyakran kihagyta az iskolát, hogy barista legyen belőle. Az élet viszont úgy hozta, hogy több ügynökség is felkereste, hogy részt vegyen a meghallgatásukon. Wooseok kezdetben ezeket elutasította, hiszen esze ágában sem volt gyakornoknak állni, de miután látta, hogy az édesanyja sír adott egy esélyt a dolognak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése