Kényelmes outfit-ek az otthoni lazsáláshoz - KÉrdekesség

2020. jún. 7.

Kényelmes outfit-ek az otthoni lazsáláshoz

Pár hónapja megváltozott a mindennapi rutinunk, sokan a négy fal közé kényszerültek, így kényelmes ruhákban lehettünk otthon, nem feltétlen törődve a divattal. Most idolok által inspirált szetteket hozok nektek, amik kényelmesek otthonra, ha lazsálni szeretnénk, de elég divatosak ahhoz, hogy akár a városban is azokban járkáljunk. 

Melegítő/Két részes
Nem számít, hogy egy szettet hordunk, vagy csak egy sima topot, pulóvert egy melegítő nadrággal mindenhogy kényelmes és még divatosak is leszünk. A színesebb darabok fiatalosak, élénkek, míg a fekete-fehér kombó a maguk módján elegáns megjelenést kölcsönöznek.

Pizsama stílus
Mi is lehetne kényelmesebb a kedvenc pizsamánknál, alvós cuccunknál? Valószínűleg semmi, de manapság nagyon trendi a pizsama szerű öltözködés.

Túlméretezett darabok
Miközben otthon vagyunk mindenre vágyunk, csak kényelmetlen darabokra nem. Ha nem szeretnénk szűk ruhákban járni miután kimozdultunk az otthon kényelméből célszerű egy túlméretezett felsőt, vagy nadrágot felvenni, amik divatosak és a célnak megfelelnek.

Kapucnis pulcsi
Nem véletlen nyúlja le a legtöbb lány a pasija pulcsiját. Azt hihetnénk, hogy ez a darab egyre inkább kezd kimenni a divatból, hiszen azon kívül, hogy komfortos érzetet ad semmi extra. Viszont egyszerűek és puhák, s talán ezért is lettek újra divatosak. Használata mindig nagyszerű ötlet, mivel egy sima farmernadrágot is képes feldobni.

Farmer nadrág ~ Crop Top kombó 
Egy másik egyszerű módja annak, hogy az otthon kényelmét érezhessük (már ha valaki szeret farmerben lenni otthon). A farmer manapság alap darab, de a crop top pár éve robbant be újra a köztudatba, így -ahogy egy sima pulcsival- szintén fellehet vele dobni egy legalapabb nadrágot is. 

Melegítő nadrág mindennel (is)
Azok, akik home office-ban dolgoztak biztos ismerős számukra, hogy az ing alá nem kellett szűk nadrágokat vagy szoknyát viselniük, amik kényelmetlenek, hanem felvették a melegítő nadrágjukat és kényelmesen ültek benne. A koreai idolok körében eddig is divatos volt a melegítő nadrág akár egy kötött pulcsival, akár egy inggel vagy szinte bármivel elég egy hozzá passzoló darab és máris divatosak leszünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése