7 népszerű TikTok kihívás az idoloktól - KÉrdekesség

2020. jún. 24.

7 népszerű TikTok kihívás az idoloktól

Egy korábbi cikkünkben összeszedtünk 20 olyan idolt, akinek van TikTok fiókja és habár nem szerepeltek rajta csapatok, de vannak olyan idolok, akik a bandájuk TikTok-ján aktívak és egy-egy kihívást indítottak el akár véletlenül, akár szándékosan, de nagyon sokan csinálták utánuk megosztva saját videóikat. Most 7 népszerű kihívásról olvashattok, amiket idolok indítottak el.

7. #wannabeitzy (ITZY)
Ryujin válltánca a "Wanna Be" című daluknál sok rajongót lenyűgözött, hiszen nem könnyű utána csinálni, mert könnyen végezhetjük fájdalmasan. Sokan megkérdezték, hogyan is csinálta Ryujin? Míg a vállalkozó szelleműek utána csinálták és ebből kialakult egy kihívás #wannabeity címszóval.

6. #ohmygodchallenge /(G)-IDLE/
Elmondható, hogy a (G)-IDLE és a rajongóik közös vonása az esztétika és a kreativitás. Sokan vállalkoztak a #ohmygodchallenge-re egészen az elegáns stílustól a gótikus jegyekig mindenki megmutatta a maga videóját.

5. #spititoutchallenge (Solar - MAMAMOO)
Számos formában és színben jelent meg Solar (MAMAMOO) kihívása, szó szerint, hiszen több videót is feltöltött a TikTok-ra ezzel a címszóval. Az első az volt, amelyet lentebb is láthattok és olyan idol is részt vett benne, mint AleXa, illetve a rajongók.

4. #DDeumChallenge (WINNER)
A WINNER tagjai a legutolsó kislemezük a “Hold (Ddeum)”-hoz igazították a kihívást, ezzel a rajongók is egy kisebb betekintést nyerhettek a dalba. Nemcsak a rajongók vettek részt a kihívásban, hanem a WINNER tagjaihoz csatlakozott Dara, a TREASURE és a SECHSKIES tagjai is.

3. #KangDaniel2U (Kang Daniel)
Daniel is a közelgő visszatéréséhez a "2U"-hoz készítette ezt a kihívás, mely a "CYAN" című kislemezén jelent meg. A rajongókon kívül csatlakozott a kihíváshoz BX és Bae a CIX nevű fiúcsapatból.

2. #AnysongChallenge (Zico)
Az "Any Song" az év első dalai között volt és nagyon hamar népszerű lett. Zico az idei promóciójához felhasználta a TikTok-ot is, így létrehozott egy kihívást. A népszerűsítéshez olyan idolokat is felkért, mint Chungha vagy Hwasa (MAMAMOO), de olyan idolok is csatlakoztak a projekthez, mint Dara, Song Mino (WINNER), Park Shin Hye, AB6IX, Lee Hyori, Tifanny (Girls' Generation) és még sokan mások.

1. #CNSchallenge (J-Hope - BTS)
Két nappal azután, hogy a BTS megnyitotta TikTok fiókját J-Hope le is csapott a kínálkozó lehetőségre, hiszen nem sokkal előtte jelent meg szóló dala a "Chicken Noodle Soup", amit Becky G-vel közösen énekelt. A kihívás nemcsak nagyon vicces, de kapóra jött neki minden hozzá. Nem véletlen, hogy nagyon hamar népszerű lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése