11 K-Pop idol, akik hatalmas BTS rajongók - KÉrdekesség

2020. máj. 12.

11 K-Pop idol, akik hatalmas BTS rajongók

Korábban már volt egy kedvenceink kedvencei cikkünk, de most találtam egy nagyon friss, kis szöszzenetett, olyan K-Pop idolokról, akik hatalmas BTS rajongók, hiszen a másik oldalról elfeledkezünk. Az idolok is lehetnek ugyan úgy rajongók, mint mi és ugyan úgy rajonghatnak bizonyos színészekért, "munkatársukért" és még sorolhatnám. Nézzük is, azt a 11 idolt, akiknek a BTS a példaképe. Ha a nevekre ráléptek, akkor rajongói videókat láthattok, amik bebizonyítja mekkora rajongók is az idolok.
Ji Hoon minden bizonnyal a legszerencsésebb ARMY a világon, hiszen nemcsak, hogy élőben találkozhatott kedvenceivel, de Jin-nel még egy csapatba is került egy játék kapcsán. Az idol elárulta, hogy a kezdetektől fogva V a kedvence, sose fél kimutatni a szeretetét és a tiszteletét a srácok iránt. Több zenei műsorban és díjátadón is találkozott már a BTS tagjaival.

Wooyoung & Jongho (ATEEZ)
Igazság szerint az ATEEZ mind a nyolc tagja felkerülhetne a listára, hiszen mindenki nagyon szereti a csapatot, de különösen Wooyoung és Jongho. Wooyoung minden lehetőséget megragad, hogy a kedvenceiről áradozhasson, emellett a legtöbb vLive adásban vagy énekel, vagy pedig táncol a csapattól, eleresztve az ARMY oldalát. A csapat maknae-ja, Jongho is ugyan így tesz, sőt elárulta, hogy a kedvence Jungkook, illetve előadta a csapat "The Truth Untold" című dalát.

Younghoon (The Boyz)
Nem Ji Hoon az egyetlen a listáról, aki V-ért rajong, hanem Younghoon is, akit a The Boyz nevű fiúcsapatból ismerhetünk. Többször is kijelentette, hogy Taehyung a példaképe és ő inspirálta arra, hogy énekes legyen. A zenei műsorok pedig lehetőséget adtak neki, hogy megismerje a srácokat, különösen V-t. Nagyon sok felvétel készült, ahogy a tagokkal van, illetve Tae mellett még pózolt is.

Sejun (VICTON)
A VICTON rajongók biztos, tudják, Sejun mekkora BTS rajongó, illetve, hogy a kedvenc tagja nem más, mint Jimin. Egy interjúban egyszer elárulta, hogy mikor még gyakornok volt a legnehezebb időszakokban a BTS adott neki erőt, hogy folytassa és énekessé váljon. Elmondása szerint nekik köszönheti, hogy sikeresen legyőzte az akadályokat, amik az útján kísérték.

2Soul (Seven O'Clock)
A Seven O'Clock tagja nyíltan kifejezte, hogy hatalmas rajongója Jimin-nek. Egy interjúban dicsérte az énekes szexi táncmozdulatait, erős hangját és arckifejezéseit.

Hyunwoo & Dylan (D-CRUNCH)
A D-CRUNCH hip-hop bandaként debütált még 2018-ban. Hyungwoo már a debütálásukkor kijelentette, hogy J-Hope a kedvenc tagja és kifejezte, hogy mennyire karizmatikus, illetve dicsérte a tánctudását és az arcát. Dylan kedvence pedig Taehyung, aki szintén az arckifejezéseit és a jóképű vonásait emelte ki.

Mielőtt Donghan debütált volna már akkor hatalmas ARMY volt, sőt a csapat háttértáncosa is volt, amit ennek ellenére nem szereti, ha felemlegetnek neki. Egy interjúban elárulta, hogy Jungkook a kedvence és többször dicsérte a srácokat is. Dong Han rajongói, ezért egy aláírt Army Bomb-ot adtak neki az egyik rajongói találkozó alkalmával.

Hyeongseop & Euiwoong (ex-BigHit gyakornokok)
Mint a BigHit Entertainment volt gyakornokai, nem meglepő, hogy Hyeongseop és Euiwoong kedvenc csapata a BTS. Ahn Hyeongseop elárulta, hogy imádja a srácok dalait, a friss és menő előadásmódjukat, míg Lee Euiwoong elárulta, hogy a BTS-en belül Jungkook a példaképe, mert nagyon férfias.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése