6 színész, akik már ezelőtt leszereltek, mielőtt debütáltak volna - KÉrdekesség

2020. aug. 15.

6 színész, akik már ezelőtt leszereltek, mielőtt debütáltak volna

Épp sorozatot néztem, amikor eszembe jutott, hogy két rész között igazán írhatnák valamit a blogra, nehogy cikk nélkül maradjon ez a nap. És lám, most 6 olyan koreai színészt hozok el nektek, aki még azelőtt bevonult, mielőtt színészetre adta volna a fejét. A lenti srácokat nem kell majd két hosszú évre mellőznünk, velünk maradnak még jó pár hosszú évre!

06.: Lee KwangSoo
Lee KwangSoo közvetlenül érettségi után vonult be. A leszerelést követően modellként kezdte el keresni a kenyerét, csak később kezdett el kikacsingatni a színészet felé. Ázsia hercegeként is szokták emlegetni, ugyanis Ázsia szerte óriási népszerűségre tett szert.

05.: Park SeoJoon
Park SeoJoon 19 évesen, barátaival együtt vonult be még 2008-ban. Négy évre rá, 2012-ben pedig a Dream High 2-vel debütált, mint színész. Az évek alatt több, igen népszerű sorozatban tűnt fel, mint főszereplő.

04.: Ryu JunYeol
Ryu JunYeol nem sorozatszerepeiről ismerhetjük, révén mindössze három sorozatban szerepelt, ő inkább filmekben szokott játszani.  A leszerelést követően eltelt néhány év, mire úgy döntött színészkedni fog, de mindenképp jól döntött az évek során több tucatnyi díjat zsebelt be. 

03.: Yoo SeungHo
Yoo SeungHo gyerekszínészként debütált, emiatt picit kilóghat a sorból, de az összes rajongóját sokkolta a hírrel, hogy mindössze 19 évesen bevonul és teljesíti állampolgársági kötelezettségét! A leszerelést követően onnan folytatta karrierjét, ahol abba hagyta és sorra kapja a szerepeket.

02.: Ahn JaeHyun
Ahn JaeHyun 2009-ben debütált modellként, majd 2012-ben úgy döntött, hogy bevonul, leszerelését követően arra jutott, hogy itt az ideje, hogy kipróbálja magát színészként, végül debütált a My Love From the Star című sorozattal, ami azonnal meghozta neki a népszerűséget. Azóta is keresett színész, minden évben jelenik meg legalább egy sorozata.

01.: Jung HaeIn
Jung HaeIn 21 évesen vonult be. Szolgálat közben döbbent rá a tényre, hogy ő színész szeretne lenni. Leszerelését követően mindent megtett, hogy valóra váltsa álmát, ami 2014-ben valóra is vállt, amikor szerepet kapott a Bride of the Century című sorozatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése