Próbamunka: Kpop idolok, mint Roxforti tanulók - KÉrdekesség

2020. ápr. 21.

Próbamunka: Kpop idolok, mint Roxforti tanulók

A Harry Potter nem kis meglepetésünkre, Dél-Koreában is hatalmas teret hódított magának. Csakúgy, mint Angliában itt is számos a Potter univerzumhoz köthető múzeum vagy park, vagy épp kávézók találhatóak. És minden show-ban legalább elhangzik az a kérdés.
 ,,Melyik Roxforti házba tartozol?” Ezekből az összeállításokból szemezgettem nektek egy kis gyorstalpalót.

„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.  Oda csak az kerül, ki Semmitől se fél.” 
A BTS-t az igen nagy nemzetközi hírnevének is köszönhetően többször megkérdezték már őket, emiatt sokszor több féle választ lehet fellelni. De jelen állás szerint Jimin és Taehyung vallja magát hősies griffendélesnek, emellett RM hol ebbe a házba hol a Hugrabugba sorolta magát. Ők hárman mind vakmerőek és keményen dolgoznak a zenéiken. Mi sem mutatja jobban RM kitartását, mint a mostani tánctudása? Hatalmas a fejlődés nem? És vajon kviddicsben? RM vagy Jimin biztosan a fogó posztra pályáznának. Taehyung pedig őrzői posztra törne.

A Girls Generation hatalmas Harry Potter rajongó banda. Sunny és Hyoyeon mellett Taeyeon alkotja a GG arany trióját. Taeyeon nemrég járt a japán universal studioban, ahol, mint mardekáros  tanulót láthatjuk. Taeyeon csak nem átált a sötét oldalra?

A GOT7-ből YuGyeom és Jackson. Yugyeom tánctudásán és kitartásán látszik milyen griffendéles szív lakik benne mélyen. Jackson Team Wang szólójának hatalmas sikere, kitartása és a rajongókba vetett bizalmas is ezt bizonyítja számunkra.

Amin a legjobban meglepődtem, az a MAMAMOO-ból Hwasa. Ti melyik házba sorolnátok? Én valahogy mindig is marderkárosként tudnám elképzelni, de lehet ez csak a hatalmas magabiztos kisugárzása miatt van, de ez alatt ott a mindannyiunk által jól ismert soft és melegszívű Hwasa is, aki büszke Griffendéles. Biztosan kiharcolná magának a kvidics pályán a tekintélyt.

„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: A Mardekár való neked. Ott lelhetsz sok társra.”
A BTS Draco Malfoya nem lep meg minket, SUGA számára sem lehetne elképzelni más házat. SUGA nagyon hűvös természet keményen dolgozik és ő is ambiciózus. De emellett nagyon összetart a csapattársaival.

EX-4Minute tag és E’DAWN-al élő boldog párkapcsolatban a mi ravasz és realista Hyuna-nk. Hyuna a legjobb példája szerintem a Kpop iparban, hogy milyen, ha valaki igazán mardekáros. És varázsos. Kedves természete mellett ravasz oldala mutatkozna meg Roxforti tanulmányai alatt.

A GOT7 két tagja vagy inkább mondjam, hogy JJ Project? Jaebum a hűvös, de belül melegszívű leader, pozíciójához hűen igazi ravasz személyiség, talán még Malfoyal is jó barátságban lenne. Jinyoung akiről, sose mondanád meg, hogy mardekáros. Megtévesztő külseje mögött eltökélt és okos személyiség lapul meg. Nagyon magabiztos önmagával szemben, misztikus külsőjével tökéletes harmadik tag lenne a Draco-JB-JinYoung trióban. Ők hárman megállíthatatlanok lennének, a hölgyek körében főleg.

A kpop koronázatlan királya, és leadere G Dragon is egy interjú során elárulta, ő inkább Mardekáros, mivel munkájával kapcsolatban maximális teljesítményt vár el magától és ambiciózus nézetei vannak.

A bölcs öreg Hollóhátban Éles elmék várnak. Kiknek a tanulás kaland, Oda azok járnak.”
Akárcsak RM Jungkook is sokszor váltotta roxforti házát, néha Griffendélesnek vallotta magát. De Jungkook tanulásvágya mégis ide sorolta. Folyamatos fejlődésen megy keresztül mind tánc és ének terén, amit láthatóan nagyon élvez is és mindezek mellett kreatív és tehetséges.

Továbbra is Girls Generation. Seohyun és SooYoung akik igazán nyugalmasak a csapatban, mindketten kimagaslóan okosak és ének és tánc terén a tapasztalatukat erősen kamatoztatják. Ők a GG okos hercegnői akik mindig csillognának az iskolai fotókon.

Kicsit még régebi vizekre evezve a Super Junior maknae-ja, KyuHyunról tudjuk, mennyire okos matematikában és sokszor matematikai példák megoldásával kapcsol ki. Édesapja ügyvédi pályára szánta és nem zenészi pályára. Hol lenne a helye, ha nem a hollóhátban?

A SHINee bölcs és kedves, de ugyanakkor komoly Leadere Onew is a bölcs öreg hollóhát hírnevét öregbítené. Mind tudjuk, milyen komolyan a szívén viseli a SHINee sorsát, emellett énektudása, színészi képessége sem elhanyagolható, melyekben az elmúlt években sokat fejlődött sokrétűen megcsillogtathatta nekünk tudását.

„A Hugrabugnak nyájas népe Békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy S jámbor – ez világos.”
A BTS anyukáját Jint és az örök boldogság J-Hope-ot, tökéletes leírja a fent leírt idézet teszlegsüvegtől. Ők minden interjú során ezt a házat jelölték meg. Jin mint a csapat fő anyukája, tudjuk nagyon türelmes a többi taggal szemben. J-Hope, pedig a hiperaktivitása mellett mind tudjuk mennyire szeretetteljes és jámbor.

Exid Hyerin-je nagyon kedves személyiség és keményen dolgozik. Szeret a többi tagnak főzni és enni is nagyon szeret, gondoskodásban első! 10 pont a Hugabugnak! Emellett a Hugrabug van a legközelebb a konyhához, amit Roxfortos évei alatt biztosan sűrűn meglátogatna.

A VIXX leadere N is ugyanolyan keményen dolgozik, de rettentően édes személyiség. A rajongókért nagyon sok mindent megtesz, amit mi mindig örömmel fogadunk és ugyanolyan szeretet kap.

Mindemellett a csapat igazságos leadere.
GOT7 Mark és bambam. A csapat két softball tagja, akik rengeteg dolgoznak. Mark lojalitása és türelme határtalan (kivéve, ha Jackson és Bambam összekerülnek, ott zűrzavar szabadul el). Bambamet minden leírt jellemző leírja, de ő lenne az a tanuló, aki miatt az egész Hugrabug klubhelység zengene a nevetéstől.


Ezen a linken tudjátok értékelni a cikket: https://forms.gle/KgD3f1xT4Y3vqWRj9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése