Hogyan védekeznek az idolok a Covid-19 ellen? - KÉrdekesség

2020. ápr. 13.

Hogyan védekeznek az idolok a Covid-19 ellen?

Nincs olyan óra, hogy ne hallanánk a korona vírusról, más nevén Covid-19-ről. Sokan már unják, hiszen nem tudnak találkozni a barátaikkal, nem tudnak iskolába vagy dolgozni menni, de ha már nem tudunk otthon maradni, mert mint az én esetemben ugyan úgy mennünk kell dolgozni, nagyon fontos a védekezés, ami bizony ugyan az az idoloknál, mint nálunk hétköznapi embereknél. Volt egy kérés a Facebook oldalunkon, hogy a Covid-19, hogyan hat az idolok életére, ők hogyan védekeznek stb...? Amellett, hogy a fellépések, koncertek, TV-s szereplések elmaradnak, valószínűleg ugyan úgy járnak dolgozni, ahogy eddig, megtéve a megfelelő óvintézkedéseket. Jessica Jung a Girls' Generation volt tagja megosztotta követőivel, hogyan védekezik a korona vírus ellen, aminek köszönhetően ez a cikk megvalósulhatott. 
A tanácsait egy videóban osztotta meg, hiszen csinált egy "Mi van a táskámban?" vlogot, amiben bevallotta, hogy nagyon aggasztja a vírus: "A korona vírus körül forog minden... Ezek a napok és az utazásaim... Határozottan valamilyen fóbiát érzek." - nyilatkozta az énekesnő. A vírus okozta esetek és a szerencsétlen halálok Jessica aggodalmait támasztja alá. Szerinte a védekezés első lépése a higiénia és a kézfertőtlenítő használata. Elmondta, hogy nagyon sokat használja a gélt, ezért gyakran kiszáradt a keze, emiatt fontossá vált számára a hidratálás is. Az énekesnő az "Advanced Hand Sanitizer" nevű fertőtlenítőt használja, ami nemcsak vírus ölő, de hidratálja a kezeinket is. Jessica kifejezetten ajánlja, hiszen ha muszáj utaznunk, nem feltétlen férünk hozzá egy mosdóhoz, ahol kezet tudunk mosni, ezért is ajánlott a gél.
A második dolog, amit kiemelt egy fertőtlenítő spray, ami szerinte nagyon praktikus. Mielőtt bárhova leülne a spray-jel lefertőtleníti a székeket, az asztalokat, az ülőhelyeket stb... maga körül. Szerinte nem elég a spray használata, ezért a biztonság kedvéért mindent áttöröl még nedves törlőkendővel: "Fertőtlenítő kendőket használok, hogy megtisztítsam a különböző felületeket, ilyen például a TV képernyője, az asztal, a távirányító. Minden..." A végső tárgy, aminek a jelentőségét nem kell magyarázni és mindenki próbálja beszerezni (ha még nem tette) az a szájmaszk. Jessica szimplán kijelentette: "Ez manapság kritikus jelentőségű."  Hiszen nem tudhatjuk, hogy fertőzöttek, hordozók vagy egészségesek vagyunk. Természetesen a videó nem csak a vírus körül forog, hiszen praktikus tanácsokkal lát el, ha sokat utazol és fontos számodra a szépségápolás, vagy ha csak bepillantást szeretnél nyerni egy idol táskájába.

A teljes videót itt tudjátok megnézni (angol feliratos):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése