6 legendás női-férfi partner fotózás - KÉrdekesség

2020. ápr. 17.

6 legendás női-férfi partner fotózás

Szerintem nincs, olyan rajongó, aki ne shippelt volna néhány idolt egymással, mert szerinte jól néznének ki együtt, passzol egymáshoz a személyiségük, vagy mert a képzeletükben egy párt alkotnak. Aztán várva egy közös projektre lehet lett belőle valami, de lehet csak álom maradt. Pedig nemcsak szólóban vagy csapatostól vannak az idolok magazinokban egy-egy fotózás erejéig, hanem bizony van, hogy a női és férfi idolok összeállnak pár kép erejéig, aminek vagy örülnek a rajongók vagy nem. Most 6 olyan fotósorozatot hozok el nektek, amik a netizenek szerint legendásak a párosok miatt. 

1. Sehun (EXO) és Irene (Red Velvet)
Nézzük csak meg a CeCi magazinban szereplő közös fotójukat 2016-ból. 

2. Kai (EXO), Krystal /f(x)/ és Taemin (SHINee)
Az SM művészei még 2015-ben pózoltak közösen a W Korea magazin kedvéért.

3. Kai (EXO) és Yoona (Girls' Generation)
A két idol már dolgozott korábban együtt, hiszen 2012-ben a W Korea magazinban már szerepeltek, de igazán legendásnak a 2016-os ELLE Magazinban való szereplésüket tartják.

4. Jackson, Jinyoung (GOT7) és Somi
2017-ben, amikor mindhárman a JYP Entertainment szárnyai alatt dolgoztak kérte fel őket a High Cut magazin, hogy egy fotósorozat kedvéért dolgozzanak közösen, illetve, a Calvin Klein "CK All" nevű parfümjét is promotálják ezzel. Somi azóta a The Black Label (a YG leányvállalata) művésze. 

5. Changmin, Yunho (TVXQ) és Seohyun (Girls' Generation)
A CeCi Magazin boronálta össze a három idolt egy fotózás kedvéért, ami mindhárom művésznek jól jött, hiszen ez a 2012-es fotózás egybe esett a TVXQ világ körüli turnéjával és a Girls' Generation "Flower Power" című daluk japán promóciójával.  

6. Minhyuk (CNBlue) és Seolhyun (AOA)
Az FNC Entertainment művészei a HIGH CUT magazin kedvéért álltak össze még 2015-ben. A netizenek abszolút kedvence ez a páros lett, ami nem meglepő, elnézve a képeket a fotózásról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése