Egyszer elrabolták a VIXX fiúkat Kazahsztánban - KÉrdekesség

2020. febr. 10.

Egyszer elrabolták a VIXX fiúkat Kazahsztánban

Korábban volt már egy cikkünk, amiben egy első generációs női idol mesélt el történetét, amikor is a 90-es években egy sasaeng rajongója elrabolta, majd megkérte a kezét. 2018. márciusában N, a VIXX leaderje a Radio Star-ban mesélte el kalandos történetét, jobban mondva a VIXX történetét, amiben a srácokat elrabolták. 


A történet természetesen a VIXX-el kezdődik, a helyszín pedig kazahsztáni busz. A fiúk indulnának a reptérre, hogy visszatérhessenek Dél-Koreába. A busz sofőrje közvetlenül leparkol a reptér előtt, majd miután a VIXX menedzsere leszállt, az ajtók gyors bezáródtak, s a busz megy tovább a fiúkkal. A fiúk természetesen megijedtek, nem értették hova mennek. A sofőr megnyugtatva a tagokat azt mondta, valamilyen probléma adódott a repülőtérrel, ezért a reptéri társalgóban (ez egy olyan szolgáltatás, ami ingyenes Wi-Fi-t, italokat, snackeket biztosít) kell várniuk.

"Bíztunk benne és elaludtunk, a menedzserünk kiabálva futott utánunk. A menedzserünk mindent elátkozott, miközben követte minket. Akkor azt hittem, hogy csak különleges bánásmódban részesülünk, mert egy társalgóba visznek minket."


Amikor beérte őket a menedzser külsős testőrök nem engedték, hogy a fiúk közelébe menjen. Még azután se engedték be a társalgóba miután a tagok azt mondták, rendben van, nem baj. 

"Az őrök azt mondták nekünk, hogy a menedzserünk nem jöhet ide, mert csak jóváhagyott vendégeket engednek be."

Végül kinyílt a bejárat és belépett egy középiskolás lány. A tagok nagyon összezavarodtak, folyamatosan azt kérdezgették, hogy "mi folyik itt?", "mi történt?". Mint kiderült az ország elnökének lánya raboltatta el a fiúkat, ugyanis a fiatal lány hatalmas VIXX rajongó, s képeket szeretett volna készíteni tagokkal. Az elnök lányát gyakran "ország hercegnőjének" becézik, ami miatt a VIXX azt hitte, hogy egy igazi hercegnővel találkoznak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése