Kedvenceink kedvencei ~ Amikor egy idol rajongói álma valóra válik - KÉrdekesség

2019. nov. 10.

Kedvenceink kedvencei ~ Amikor egy idol rajongói álma valóra válik

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a kedvenc idolunk honnan és hol kezdte, mielőtt híres lett volna, így azt a tényt is elfelejthetjük, hogy ők is ugyan olyan emberek, mint mi. Nekik is ugyan úgy van kedvenc hobbijuk, színük, ételük és még előadójuk is. Most 11 olyan idolt hoztam el nektek, akik maguk is hatalmas rajongók. Nézzük is.

Yoon Jisung
Jisung-ot a Produce 101 című műsor második évadjából ismerhetjük. Ez volt az első alkalom, amikor már befutott csapatok tagjai is versenyezhettek. Jisung tudta, hogy a Pledis-től jön majd egy banda, ami nem más volt, mint a NU'EST, aminek hatalmas rajongója. Amikor pedig ezt megtudta, pont felvették azt a mondatát, hogy puszit akar kérni majd az összes tagtól. Végül Jisung debütált, mint a Wanna One tagja, ahogy Minhyun is, így az egyik kedvencével egy csapatban is lehetett, igazi valóra vált álom volt ez Jisung számára.

BamBam (GOT7)
Amióta debütált a GOT7 tudni lehetett, hogy BamBam nagy rajongója a BIGBANG-nek és a kedvence G-Dragon, így külön meglepetés volt számára, amikor az M!Countdown liftjében találkozott kedvenc csapatának két tagjával, T.O.P-pal és GD-vel.
Sőt, a kis fanboy még egy ölelést is kapott a kedvencétől.

Jennie & Lisa (BLACKPINK)
A BLACKPINK két rappere évek óta hatalmas Dua Lipa rajongó, így külön megtiszteltetés volt számukra, hogy a csapatuk nemcsak, hogy találkozhatott vele, de egy közös dalt hozhattak létre "Kiss and Make Up" címen. Azóta a lányok felléptek közösen Dua Lipa-val.

Somyi (DIA)
Amikor a DIA 2015-ben debütált Somyi tagja volt az első generációnak, akik beléphettek a csapat hivatalos fan klubjába. Valószínűleg sose gondolta, hogy egyszer kedvenc csapatának a tagja lehet. 2017-ben lett a csapat maknae-ja, így a rajongói álma valóra válhatott.

Hoshi (SEVENTEEN)
Nem titok, hogy Hoshi hatalmas SHINee rajongó, amit a Carat-ok nagyon jól tudnak. A rajongók, ezért minden találkozóra a SHINee legújabb lightstick-jét elviszik Hoshi-nak.
Ez viszont nem minden, egyszer Hoshi MC lehetett Key-jel az M!Countdown-nál, ekkor kapta meg a csapat 1 of 1 albumát, mely Key által alá volt írva. Hoshi rajongói álmának a csúcsa viszont az lehetett, amikor Key házába ellátogathatott, hiszen közeli barátok lettek az énekessel.

Hyunjin (Stray Kids)
Miután debütált a Stray Kids meglátogatta őket két GOT7 tag, ami miatt Hyunjin nagyon izgatott lett, hiszen nagy rajongója a csapatnak. Próbálta leplezni a fiatalabb a dolgokat, de amikor Jinyoung ránézett a fiatalabbra JB egyből kitalálta, hogy Jinyoung a biasa Hyunjin-nak, mire Jinyoung meghívta őt egy ebédre.

Xiumin (EXO)
Az EXO fanok biztos, hogy tudják, Xiumin hatalmas TVXQ rajongó, annyira, hogy csak emiatt csatlakozott az SM Entertainment-hez. Már akkor járt TVXQ koncertekre, hogy gyakornok lett volna és egy csomó hivatalos tárgya volt. Xiumin álma pedig kiteljesedhetett, hiszen nemcsak, hogy ugyan annál az ügynökségnél vannak, de nagyon jó kapcsolatot ápol a tagokkal.

Kenta (JBJ95)
Kenta évek óta nagy rajongója a Teen Top nevű fiúcsapatnak, annyira, hogy az összes japán koncertjükön ott volt. Sőt, miután debütált, mint a JBJ, majd a JBJ95 tagja a koreai koncertekre is igyekezett eljutni. Meglepetésére, amikor a "Heyo TV" egyik műsorában szerepelt, kapott egy ismeretlen hívást nem mástól, mint kedvencétől, Ricky-től. A legszebb az egészben, hogy Ricky emlékezett Kenta-ra, sőt még bátorította is őt.

Hongbin (VIXX)
Hongbin hatalmas rajongója Park Hyo Shin-nek, annyira, hogy csak miatta jelentkezett a Jellyfish Entertainment-hez, sőt, amikor felvételt nyert az ügynökséghez és találkozott a kedvencével, annyira megölelte, hogy Hyo Shin-nek kiesett a kezéből a telefonja és összetört. A ballada énekes nem akadt ki a fiatalabb lelkesedésétől, sőt, egy hatalmas meglepetést adott neki a születésnapjára.

Eric (THE BOYZ)
Eric hatalmas rajongója a GOT7-nek, különösen Mark-nak, így, amikor a Thaiföldön megrendezett KCON-on léptek fel és találkozott a kedvencével, teljesülhetett az egyik álma, hiszen ki ne beszélgetne szívesen a biasával?

~Bónusz~
Yunhyeong (iKON)
Yunhyeong hatalmas rajongója a............. Nivea termékeinek. Különösen a cseresznyés ajakápolójuknak. Nem sokkal azután, hogy debütált, mint az iKON tagja felkérték, hogy legyen a Nivea reklámarca, így kedvenc termékét is promótálhatta. Később a márka nagykövete lett, majd a csapat többi tagja is csatlakozott a reklámokhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése