Randizós történetek ~ GOT7 - KÉrdekesség

2019. okt. 20.

Randizós történetek ~ GOT7

Vannak idolok, akik egy idő után nyíltan beszélnek a randizós szokásaikról, vagy, hogy milyen volt az életük, mielőtt idolok lettek, de vannak olyanok is, akik mélyen hallgatnak. Egy a biztos, minden rajongó kíváncsi, hogy milyen lehet "Oppa/Unnie", amikor éppen randin van, vagy barátnője van, hiszen, ha szerelmes az ember mindent rózsaszínben lát. Most a GOT7 tagjainak a történetét hoztam el nektek, akik nyíltan beszéltek a tinédzser kori szerelmi történeteikről. 

JB
A "The Romantic Idol" című műsorban beszélt JB elsőként az ex-barátnőjéről, akivel még középiskolásként volt együtt, gyakornokként: "Hetente egyszer láttam őt. Mielőtt elutaztam volna hozzá mindig megkellet terveznem az utat. Távol lakott tőlem, ezért kora reggel kellett indulnom busszal, hogy láthassam őt azon a héten." Később a Cultwo nevű rádióműsor vendégje volt, ahol elárulta, hogy nem randizott annyit, mint Jackson és elárulta azt is, hogy miután debütált nem engedhette meg magának a randizást. Elárulta az ideálját is, aki nem más, mint Suzy (ex-Miss A): "Egyszer szeretnék randizni valakivel, aki nagyon megértő a munkámmal kapcsolatban és ezt rugalmasan tudja kezelni."

Mark
Mark egy interjúban elárulta, hogy sosem habozott, hogyha érezte a vonzást egy lánnyal: "Igaz, beletelik egy kis időbe, hogy megközelítsem az általam kedvelt embert, de néhány hónap múlva, amikor már biztos vagyok benne, hogy kedvel engem elmondom neki az érzéseimet." Miután debütált a GOT7 Mark elárulta, hogy az ideálja Bora (ex-Sistar): "Bora nagyon bájos, karizmatikus, mint Beyonce."

Jackson
Egy kínai TV műsorban Jackson elárulta, hogy az első barátnője kaukázusi volt. Aztán megemlítette, hogy 4-5 lánnyal randizott még. Egy koreai műsorban ezt megerősítette, illetve azt is elárulta, hogy mielőtt debütált volna a GOT7 tagjaként még randizott. Miután aláírta a debütálás miatti szerződést megígérte, hogy felhagy a dologgal: "J.Y. Park-nak megígértem, hogy három évig nem fogok randizni, hogy a munkára tudjak koncentrálni."  Több interjúban is megkérdezték tőle az ideálját, mire azt felelte, hogy: "Ha jól érezzük magunkat egymás társaságában, akkor az megfelelő. Számomra a rezgések, a hangulat sokkal fontosabb."

Jinyoung
Jinyoung a szavak embere és amit ígért, be is tartott, hiszen amikor aláírta a szerződését megígérte a JYP Ent.-nek, hogy nem fog randizni, így tőle randizós történetet nem hallhattunk, de az ideáljáról annál többet: "Úgy gondolom, hogy olyan valakit szeretnék, aki mellett kényelmesen érzem magam és a dolognak inkább legjobb barát érzete van. A randin nem szabad idegesnek lennünk, mert az nem szerelem." Egy 2012-es interjúban sokkal részletesebben kifejtette az ideálját: "Szeretném, ha a barátnőm beszédes lenne, hogyha egy kávézóban ülünk tudjunk miről beszélni. Természetes arca legyen, nem bánom, hogyha volt plasztikai beavatkozása, de tűnjön az arca természetesnek. Szeretem a nagyobb szemeket és az erős arcvonást. Szeretném, ha sötét szemöldöke lenne és, ha nem lenne frufruja. Inkább a hosszú, egyenes hajt szeretem, ilyen istennő hatásút. Ha jól nézne ki egy sima ingben, farmerben és cipőben... Várjunk csak, most túl őszinte vagyok?"

Youngjae
Youngjae ideálja nagyon egyszerű, ha kedvelő őt, akkor az ideálja. Egy interjúban elárulta, hogy nagyon óvatos, mielőtt lendületbe lépne és megközelítené a kiszemeltjét: "Azt hiszem, elsőnek tesztelek, mielőtt megtenném az első lépést. Folyamatosan kérdéseket teszek fel és felmérem, hogy van-e esélyem." Egyszer elárulta, hogy a kedvenc lánycsapata a 9MUSES. 

BamBam
BamBam-nek volt már egy kisebb randi botránya, amikor felkerült a netre egy közös kép róla és Mina-ról (TWICE), amikor a fénykép kikerült a világhálóra a rajongók azt hitték, hogy photoshop. A JYP Ent. viszont nyilatkozott az esetről és igazolták, hogy a kép valódi, de a két idol csak nagyon jó barát és nem jelent semmit. A képből akkor lett botrány, amikor egy TV műsorban megkérdezték BamBam-et, hogy volt-e barátnője: "Mielőtt debütáltam volna volt egy japán barátnőm. Ekkor egy kicsit megtanultam japánul. A lány Oszakából származott. Úgy éreztem, hogy a japán lányokat könnyű megszerezni, de egy kapcsolatban ők szeretnek irányítani."

Yugyeom
Yugyeom ideálja meglehetősen sajátos. Egy interjúban megemlítette, hogy szereti, hogyha egy lánynak hosszú haja, fehér bőre van, vékony és furcsa szokásai vannak. Korábban megemlítette, hogy Krystal /ex-f(x)/ az ideálja: "Úgy érzem, hogy nagyon nehéz lenne őt megközelíteni, de nagyon kedves lenne velem, amikor megismerem és tényleg nagyon csinos." Arra a kérdésre, hogy kezdeményezne-e azt felelte, hogy: "Kezdeményeznék, hogyha látnám az illetőn, hogy bejövök neki és az én stílusom is."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése