11 női probléma, amivel minden lány találkozik ~ a Red Velvet által prezentálva - KÉrdekesség

2019. okt. 5.

11 női probléma, amivel minden lány találkozik ~ a Red Velvet által prezentálva

Nekünk, nőknek elég sok mindennel meggyűlik a bajunk, legyen az egészségügyi, szépségápolási vagy akár valami hétköznapi apróság, ami borsot tör az orrunk alá (elég egy pattanás rosszkor rossz helyen, vagy egyéb női dolgok, amik havonta kínoznak bennünket). Most 11 olyan csajos problémát mutatok be nektek a Red Velvet lányainak a főszereplésével, amelyekkel biztos, hogy találkoztatok már ti is.
Magassarkúban való járás
Elmondhatjuk, hogy egy nő számára a sminkelés után a legnagyobb kihívást a magassarkúban való járás okozza, van, akinek nagyon könnyedén megy, van, akinek egyáltalán nem és vannak olyanok, akiknek csak bizonyos sarokban sikerül, hiszen valljuk be, van túl magas sarok és túl kényelmetlen cipő is. Még Joy-nak is feladta a leckét a tűsarokban való járás, de szerencsére Irene segítő kezet nyújtott neki.

Amikor a barátnőid zavarba hoznak...
Azt hiszem ezt a mondatot nem kell bővebben kifejteni, hiszen mindenkinek volt legalább egy ilyen sztorija, főleg, ha komoly helyzetről volt szó. Joy-nak az egyik rajongói eseményen fájt a gyomra és Yeri-nek szólt, hogy ki kellene mennie a mosdóba, Yeri ettől zavarba jött és csak nevetni tudott. 

Amikor véletlenül túl sok highlightert viszel fel sminkeléskor
Az első találkozás a highlighterrel mindig veszélyes és bizony ezt a legnehezebb megtanulni, hiszen ha túl sokat viszünk fel, akkor csillogni-villogni fog az arcunk tőle. Nézzük meg csak Seulgi esetét, amikor egy profi sminkes is túltolta a dolgot és a kamera beállításnak köszönhetően úgy néz ki rajta, mintha félig szellem lenne.

Azok a fránya ruhák
Biztos, hogy mindenki vétett már divat bakit, vagy olyan ruhát vett fel, ami túl rövid volt, vagy szűk és emiatt kényelmetlenül érezte magát benne, frusztrált volt miatta. Seulgi is sajnos így járt a rövid nadrágja miatt, ám sajnos, a ruhát nem ő választhatta ki, hanem a stylest (a gifen tökéletesen látszik, hogy diszkréten próbálja lentebb húzni a nadrágját, mielőtt táncolna).

Küzdelem a felkeléssel
Nyújtsa fel a kezét az, aki nem állított még be legalább kettő, ha nem több ébresztő órát reggelre, hogy biztos, ne aludjon vissza. Nos, ők a szerencsésebbek, de elmondhatjuk, hogy minden lány megküzd a felkeléssel, ahogy Irene is. Most komolyan, kinek van kedve kimászni a jó meleg paplan alól, ha nem lehet lustálkodni egész nap? 

Amikor éppen valami furcsát csinálsz, és rajta kapnak
Szerintem mindenkinek van fura, érdekes szokása, amit lehetőség szerint titokban tartana. Legyen az zuhany alatti éneklés, táncolás öltözködés/főzés közben vagy szimplán fura pózok vágása saját magunk szórakoztatásának érdekében. 

A technika ördöge
A technika fejlődik, modern és egyesek szerint tökéletesen működik, ám ennek ellenére mindenkinek ismerős lehet, amikor lefagy még a legmodernebb telefonja vagy a laptopja is az embernek.  

Amikor elveszted az irányítást tánc közben
A legtöbb ember szeret táncolni és elengedni magát, néha megesik az ember lányával, hogy ezt túltolja és elveszti az irányítást a teste felett, ha nem figyel rá senki, s ezután szokott következni a csúnya fenékre esés. Jobbik esetben kevés ember előtt, de ide sorolnám még a bármilyen bénázás miatti balesetet is.

Amikor nem tudsz olyan dolgot megcsinálni, ami másoknak könnyedén megy
A lánygyermeknek való születés nem könnyű, főleg akkor, amikor azt feltételezik rólad az emberek, hogy valamit megtudsz csinálni csak azért, mert lány vagy, és ez akkor a legkínosabb, hogyha mindenki más megtudja csinálni azt az xy dolgot, csak te nem. Seulgi is ugyan így járt, az összes tag tudott spárgát csinálni, kivéve őt, de ezzel semmi baj nincs, mindenki másban jó. 

Amikor azt hiszed, hogy aranyos vagy, de... ezzel a többiek nem értenek egyet
A másik nagy általánosítás következik, valahogy a legtöbb ember azt hiszi, hogy csak azért, mert lány vagy aranyos vagy és tudsz cukiskodni. Ám, ha ezt megpróbálod nem minden esetben működik, amivel könnyen zavarba lehet hozni az embereket. 

És a legrosszabb... amikor váratlanul megijesztenek
Azt hiszem ez azon lányoknak lesz ismerős, akiket nagyon könnyű megijeszteni a legapróbb dolgokkal is és ilyenkor mindenféle reakció életbe lép, amit eltudunk képzelni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése