Kora őszi sminktermékek, amelyeknek ott kell lenniük a táskádban - KÉrdekesség

2019. szept. 2.

Kora őszi sminktermékek, amelyeknek ott kell lenniük a táskádban

Hivatalosan is beköszöntött az ősz, a mai nap folyamán több olvasónknak is megkezdődött az iskola, míg mások szokás szerint dolgozni mentek, vagy esetleg a nyaralásukat töltik, hiszen remek az idő. Igaz, még érezni egy kicsit a nyarat, de be kell látnunk, hogy hamarosan a szokásos kora őszi hangulat lesz úrrá az embereken. Viszont, mivel még érződik a nyár, inkább nyárias ruhát hordunk, a lányok kellemes színű sminket viselnek.

Most, olyan termékeket szeretnék nektek bemutatni, amik ezt a kissé nyárias, de már kora őszies hangulatot tükrözik és még nem késő azokat beszerezni, hiszen kitudjuk még használni a megérkezésük után is őket. Szerencsére egész szeptemberre kellemes időt jósolnak. (A nevükre kattintva megtaláljátok azon az oldalon, ahol a legjobb árban vannak a termékek, illetve erről tudom, hogy megbízhatóak, így merem ajánlani. Az áraknál pedig az akció nélkülit írom, így lehet drágábbnak tűnhet, de ha szerencsétek van, akár pár dollárt is tudtok spórolni, ha van akció. Az árakat az aktuális árfolyamon számoltam, ami 1USD=296 Ft)

Ezek a folyékony pirosítók pontosan úgy néznek ki, mint a körömlakkok, de ez ne tévesszen meg senkit. Kellemes, kissé nyárias színük tökéletes választás szeptemberre, hiszen könnyű őket használni és a táskánkban is elfér kis helyigényük miatt, emellett extra tartósak, így tökéletes választásnak bizonyulnak. Nedves textúrájuk van, ezért könnyen beivódnak a bőrbe, ezzel friss hatást keltve. Árban kissé drágább, hiszen 7.69$-ba (kb. 2280 Ft) kerül, de az Innisfree igyekszik természetes alapanyagokkal dolgozni, emellett a választékuk is elég nagy, hiszen 5 féle színben választhatunk, a korálos árnyalattól egészen a kellemes lilásig.

Ezt a palettát sokoldalúan fellehet használni, hiszen nem egyszeri beruházás a színei tökéletesen alkalmazkodnak az őszhöz, de néhányat belőlük akár tavasszal vagy nyáron is fellehet használni. Az alap színek megtalálhatók benne, emellett néhány szín matt, míg néhány kapott egy kis csillámot. Barna, rózsaszín és narancsos színárnyalatait tényleg bármelyik évszakban, bármilyen alkalomra tökéletesek, emellett ötféle változat között válogathatunk. Ha ez nem lenne elég szépen pigmentált is, ami az árán ismét meglátszik, akció nélküli ára 27.35$ (kb. 8200 Ft)

Az idei év slágere a csillogás és a glitter, így a Missha sem maradt ki a sorból ezzel a termékkel. Összesen 14 féle változat közül tudunk választani, ha extra csillogásra vágyunk. A képek senkit se tévesszenek meg, felkenve egy szépen pigmentált szemhéjpúdert kapunk, amivel könnyen a buli fénypontjai lehetünk. Egy darab viszont 8.55$ (kb. 2530 Ft).

Ha nem kedveled a rúzsokat, vagy a szájfényeket, de szeretnél valamit az ajkaidra, ami nem balzsam, akkor ezt az ajakszínezőt neked találták ki. Matt színeket kapunk, emellett hatalmas előnye, hogy nagyon könnyen szárad és egy rétegben is kifejti a hatását. Ára szintén kicsit borsos, hiszen 8.55$-ba (kb. 2530 Ft) kerül, de mellette szóljon könnyedsége, szép színei (nem mellesleg 10 árnyalat közül tudunk választani), illetve, hogy tényleg kis helyen is elfér a táskánkban. 

Egyetlen egy smink sem tökéletes, ha nincs fent alapozó, BB vagy CC krém, viszont ezeknek az egyik hátránya, hogy kicsit maszatosak leszünk tőlük, erre találták fel a cushion-okat, hiszen csak egy szivacsot belenyomunk a krémbe és már mehet is az alapozás, az a veszély sem áll fent, hogy túl sokat használunk, vagy nyomunk ki a tubusából, hiszen magát adagolja. A LANEIGE terméke nemcsak, hogy szép fedést ad, de emellett hidratál, egészséges bőr látszatát és érzetét kelti, emellett tartós. Ha véletlen mégse lennénk elégedettek a fedésével pár óra hossza után, akkor könnyű kikapni a táskából és megigazítani vele a sminkünket pár pillanat alatt. Viszont, ha az eddigi áraktól sokkot kaptunk, akkor ettől pláne, hiszen egy darab 50$-ba (kb. 14 800 Ft) kerül.

Egy korábbi cikkemben már szó volt arról, hogy mennyire fontos a szemöldök formázás is a tökéletes kinézetért. Az A'PIEU terméke pedig pont ezt szolgálja, hiszen szemöldök formázásra tökéletes, ugyan azt a hatást kelti, mintha festenéd a szemöldöködet, de kevésbé károsabb, mint az. Reggelente az egyik ecsettel csak meg kell húzni a kívánt formát, majd a másikkal eloszlatni a terméket. A termék 3 féle árnyalattal jelent meg, illetve 5.56$-ba (kb. 1530 Ft) kerül, ami már egy kissé barátibb, mint a fent említetteké, de ha belegondolunk itthon sem feltétlen vesszük meg a jobb termékeket olcsóbban.

~BÓNUSZ~
Maple Road Collection & Bakehouse Play Color Eyes Collection (Etude House)
Ez az a termék, ami elrabolta Minhyun szívét és annyira új kollekciója az Etude House-nak, hogy egyedül még csak Dél-Koreában lehet kapni, az Etude House üzleteiben. Internetes vásárlásra egyenlőre, még a márka honlapján sincs lehetőség, így egyenlőre többet nem is tudok róla írni, de annyira szép, őszies árnyalatok vannak a palettákban és annyira különleges, tényleg ősz hangulatú a csomagolása, hogy megkel nektek mutatnom. A képek:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése