Idolok, akiknek különleges hegük van - KÉrdekesség

2019. szept. 9.

Idolok, akiknek különleges hegük van

Gyerekkor. Nincs olyan ember, aki legalább ezerszer le ne sérült volna gyerekkorában. A szerencsésebbek hegek nélkül megússzák, a szerencsétlenebbek egy életen át, egy heg formájában őrzik azt a szerencsétlen balesetet.
Most öt olyan idolt szeretnék felsorolni, akiknek gyerekkorukban egy baleset következtében egy heg maradt az arcukon.

01.: Jo Kwon
A Happy Together egyik részében Jo Kwon elmesélte, mért is kapta a Harry Potter becenevet. Gyerekkorában kiesett a hintában és olyan szerencsétlenül esett, hogy a körmei belemélyedtek a homlokába. A seb nem múlt el, heg formájában megmaradt.

02.: EXO - SeHun
SeHun jobb arcán van egy heg, amit állítása szerint még gyerekkorában szerzett. A pontos körülményeket nem ismerjük.

03.: DBSK/TVXQ - YunHo
YunHo arcán és nyakán több heg is díszeleg. A legfeltűnőbb hegét két éves korában szerezte: Az édesanyjával a tetőn játszott, amikor az anyukájának telefonálnia kellett, s míg az anyuka telefonált a pici YunHo arccal előre leesett a tetőről. A homlokán is van egy heg: Egy könyvespolcon matatott, amikor a polc összedőlt és egyenesen YunHo fejére esett. A nyakán lévő heg pedig egy műtéti heg. YunHo egy igazi túlélő.  

04.: SHINee - Key
A rajongók már biztos észrevették, hogy Key szemöldökén van egy heg. A  Crisis Escape Number 1 című műsorban elmesélte, hogy gyerekkorában egy virágcseréppel játszott, ami véletlenül ráesett. Elmondása szerint annyira vérzett a szemöldöke, hogy majdnem megvakult.

05.: BTS - JungKook
JongKook hege egy verekedés következménye. A testvérével összeverekedtek azért, hogy ki üljön először a számítógép elé. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése