A legveszélyesebb dolgok, amiket rajongók a színpadra szoktak dobni - KÉrdekesség

2019. szept. 4.

A legveszélyesebb dolgok, amiket rajongók a színpadra szoktak dobni

Néhány rajongó rögeszmésen ragaszkodik ahhoz, hogy az általa olyannyira kedvelt idol tudjon a létezéséről, megbizonyosodjon arról, hogy mennyire szereti és mi mindenre képes érte. Jobbik esetben ez csak apróságok, csecsebecsék ajándékozásában kimerül, viszont vannak olyan szélsőséges esetek, amikor zaklatják, követik, esetleg bántalmazásba torkolódik a dolog.
Most néhány olyan dolgot fogunk felsorolni, amik elsőre nem tűnnek rossznak, veszélyesnek, ám ha jobban belegondolunk, akár életveszélyes helyzetet is teremthetünk ezekkel az akciókkal.

01.: Plüss
Persze, önmagában ártalmatlan egy plüss, de ha távolról, nagyon nagy erővel dobjuk azt az ártalmatlan, édes plüsst, veszélyes fegyverré válhat. És mivel a rajongók általában az idolok arcát célozzák meg, sokkal félelmesebbnek és fenyegetőbbnek tűnhet az idol szemszögéből.

02.: Melltartó
Néhány rajongó valamilyen oknál fogva képes a saját, használt melltartóját és bugyiját is feldobni a színpadra. Eltekintve attól a nyilvánvaló ténytől, hogy kellemetlen lehet ez egy-egy férfi idolnak, a melltartók veszélyesek is lehetnek, az idolok rájuk léphetnek, ami miatt megcsúszhatnak, beakadhat a lábuk a pántba, ami miatt eleshetnek.

03.: Virágok
Noha az ünneplés jele, és a kiváló teljesítmény elismerése, elég veszélyes mutatvány ez is. Egyes virágok vége hegyes lehet, a köréjük tekert drótról nem is beszélve. Egy jól irányzott, megfelelő sebességű és erősségű dobás akár az idol világát is elveheti. 

04.: Legyezők
Ezek a legyezők műanyagokból szoktak készülni, amiknek a széle ugye éles, távolról dobva valóban halálosak lehetnek. Ha nem is öl meg senkit maradandó károkat, hegeket okozhat, akár az idolok arcán is.

05.: PET palack
Egy vízzel vagy bármilyen más folyadékkal teli PET palack rendkívül veszélyes, nem véletlenül nem engedik be koncertekre se. Ha egy fel nem bontott üveggel véletlenül megdobsz egy embert, akár nyílt sebeket, zúzódásokat, belső vérzést, agyrázkódást vagy sokkal súlyosabb dolgokat is okozhatsz. 

06.: Üveg
Gondolom eléggé nyilvánvaló, hogy mi miatt veszélyes egy üveg. Sokkal veszélyesebb, ha egy kemény felületre csapódik, aminek következtében az az üveg milliónyi apró szilánkra törik össze. Higgyétek el, nem kellemes érzés üvegszilánkba lépni. 

07.: Telefonok
Ugyan egy telefonnak nincs se éles széle, se hegyes vége megvan a súlyuk és méretük, ami maradandó károsodásokat okozhat.

08.: LED tábla
A LED táblákkal szoktak a rajongók üzenni az idoloknak, csapatoknak. Kedves és támogató üzeneteket írnak fel rá, ami megmelengeti az idolok szívét, kivételt képez ez alól, amikor arcon dobják velük az idolt. HeeChul már csak tudja, az esett után napokig látszódott az akció nyoma az arcán. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése