Ellenmondásos dolgok, amiket Idolok mondtak - KÉrdekesség

2019. aug. 25.

Ellenmondásos dolgok, amiket Idolok mondtak

Egy olyan korban élünk, ahol bármit is ejtünk ki a szánkon,valakit biztos, hogy megsért, rosszul érint. Mint egyszeri rajongók képesek vagyunk abban a hitben élni, hogy az idoljaink tökéletesek, soha nem gondolnak semmi rosszra, feltétel nélkül szeretnek minket rajongókat és bármit képesek vagyunk elnézni nekünk. Még azt is, ha megszállótan követjük őket.

01.: TaeYeon (SNSD)
TaeYeon 2009-ben a Chinchin rádióműsorban tett egy rasszista megjegyzést Alicia Keys énekesnőre. Miután meghallgattak egy dalt az énekesnőtől ezt mondta "Egy fekete ember számára, ő nagyon szép.", ami egyes rajongókat érthető módon nagyon rosszul érintett. 

02.: HwaYoung (volt BOYS24 tag)
Valószínűleg sose  fogjuk megtudni, hogy mit gondolnak rólunk az idolok, de valahol mélyen reméljük, hogy nem ezt: 
"Szeretem, ha Oppanak hívnak, de nem azt, amikor a rajongók mondják, azt kibaszottul utálom. Ya, Bassza meg. Annyira bosszantó a Hi-Touch.
Tudod, a Hi-Touch. Amikor kezet fogunk és köszöntjük  a rajongókat a koncert vége után. Minden nap 700 ~ 800 embert jelent, és a végén úgy érzem, hogy ragadok. Kibaszott szar szagú a leheletük."

03.: JaeJoong ( JYJ)
JaeJoong egyszer kiakadt és kiosztott egy sasaeng fant, aki zaklatta, azonban ezzel nem is lenne baj, ha nem készült volna erről audio felvétel. JaeJoong megszámlálhatatlanul sokszor vágta a rajongó fejéhez, hogy "bassza meg", ami miatt a netizenek ki is akadtak. Az audio.

04.: YeRi (Red Velvet)
YeRi egyszer azt mondta, hogy megtiszteltetés volt megismerkedni Kim JongUn észak-koreai diktátorral, aki ugye mellesleg több millió észak-koreai polgár haláláért felelős. A dél-koreai polgárok egy nagyobb része kritizálta, kijelentette, hogy megtiszteltetés volt számára egy bűnössel való találkozás.

1 megjegyzés: