7 ok, amiért beléd szeret egy koreai férfi - KÉrdekesség

2019. aug. 10.

7 ok, amiért beléd szeret egy koreai férfi

Mi kell ahhoz, hogy egy koreai férfi szerelembe essen egy nővel? Erre a kérdésre most koreai férfiak válaszoltak. Egy felmérésben összeszedték, hogy mik azok a dolgok legyen az külső vagy belső tulajdonság, ami miatt beleszeretnek egy nőbe és amikkel a legtöbben egyet értettek. Most lássuk azt a 7 dolgot, amivel egy koreai férfi fejét ellehet csavarni.

1. Szemek
Szokták mondani, hogy a szem a lélek tükre és mindent ki lehet belőlük olvasni. Egy szemkontaktus beszélgetés közben többet mond minden szónál. A koreaiak szeretik, ha egy lánynak különleges szemei vannak, tud azokkal üzenni, ezzel egyfajta aurát teremtve maguk körül.

2. Lágy és nyugodt hang
Igaz ez személy függő, de ha egy nő lágy és nyugodt hangon beszél egy férfinak a nő szavaira kell koncentrálnia. Emellett egy hang mindig nagyon fontos szerepet játszik az első benyomás kialakításában.
3. Lelkes reakció egy férfi szavaira
Minden férfi imádja, ha egy nő nevet a viccein és reagál minden apró mondatára, amit kiejt a száján. A koreai férfiak pedig kifejezetten szeretik, hogyha egy nő lelkesen reagál bármire, amit tesz vagy mond. Ez viszont ahhoz a problémához vezethet, hogy ezért a nő megjátssza magát, így a férfi is elhiszi, hogy élvezi azt, amit mond/tesz.

4. Kemény munka és optimizmus 
Egy olyan társadalomban, mint a koreai kifejezetten elvárás, hogy keményen dolgozz és optimista legyél, így nem meglepő, hogy ez a pont is szerepel a listán. Egy tanulmány ezt ki is mutatta, hogy mindegy melyik nemről beszélünk, hogyha keményen dolgozik és emellett pozitívan látja a jövőjét is, sokkal népszerűbbek lesznek és szívesebben ismerkednek velük az emberek.

5. Elegancia 
Szintén mindegy, hogy melyik nemről beszélünk az udvariatlanság, a kulturálatlan viselkedés és a csúnya beszéd nem túl vonzóak egyik fél számára sem. A koreaiak úgy gondolják, hogy az a személy, aki elegáns, szépen beszél és művelt, akkor az értelmes és felsőbb osztályba tartozik. A koreaiak számára, ezért is vonzó egy karizmatikus és erős nő, legalábbis a felmérés szerint.

6. Ha megtagadja a dohányzást
Azt hiszem ez az a pont, amit nem kell magyarázni. Egyik nemnél se túl vonzó, ha dohányzik a másik fél, hiszen sokan úgy tartják, hogy nemcsak káros, de büdös is a cigaretta.

7. Jó illat 
A legtöbb férfi szerint egy nőnek mindig jó illata van, ezzel nincsenek másképp sem a koreai társaik, amit azzal is lehet magyarázni, hogy összességében a férfiaknak érzékeny szaglásuk van (mindemellett evolúciós oka is van a dolognak, de ebbe most nem megyek bele). Még ha nem is érdeklődnek egy lány iránt, vagy alapvetően nem jön be nekik, egy parfüm illatával fellehet a figyelmüket kelteni. A koreaiak jobban szeretik a lágy, természetes illatokat, mintsem az erőseket (mint a sampon vagy mosószer illata).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése