Kérdezz-felelek a szerkesztőkkel ~ 2019 - KÉrdekesség

2019. jún. 24.

Kérdezz-felelek a szerkesztőkkel ~ 2019

Eltelt egy újabb félév. Egy félév, ami profilokban, cikkekben, hírekben is szegény volt, nem is tudom, mi miatt döntöttünk úgy, hogy hanyagoljuk a blogot, de márciusban jött egy hír, ami miatt újra nyeregbe szálltunk. "SeungRi visszavonul!" - ez volt az a hír, ami miatt úgy döntöttünk, újra oda kell tennünk magunkat és így is tettünk.  Kezdetekben csak és kizárólag a Burning Sun-nal foglalkoztunk, majd ismét elkezdtünk cikkeket írni, profilokat összeállítani. Ez idő alatt hihetetlen iramban nőni kezdett a blogunk és a FaceBook oldalunk, épp ésszel fel se tudjuk fogni, hogy honnan jön ez a sok-sok ember és miért pont a mi oldalunkat olvassák. Úgy gondolom, az hogy jelenleg ezt a szócséplést pötyöghetem, annak köszönhető, hogy vannak olyan emberek, akik olvasnak minket és figyelemmel követik a munkásságunkat. Hálás vagyok a friss követők miatt is, de a leghálásabb talán azok miatt vagyok, akik a kezdetek óta, három és fél éve követnek minket. Csodálatosak vagytok, tényleg, őszintén mondom. Mindennemű támogatásért hálásak vagyunk, legyen az egy cuki gif, egy édes matrica vagy egy-két kedves szó, remélem a jövőben is küldtök majd nekünk néhány hasonló lélekmelengető visszajelzést. 

Nemrég pedig arra kértünk titeket, hogy küldjetek be olyan kérdéseket, amilyenekre kíváncsiak vagytok. Összesen 33 kérdés született, amit nagyon szépen köszönünk nektek, 2017-ben és 2018-ban is sok kérdést kaptunk, de ez eddig a legtöbb, amit most megválaszolunk nektek:

1. Hányan vagytok szerkesztők? 
~~~:  Aktívak? Ketten. Elméletben? Hárman. 
Minhyun: Jelenleg ketten vagyunk aktív szerkesztők, valamint van egy tagunk, Byul, aki az instagram fiókunkért felelős, neki köszönhetjük, hogy minden héten tudunk egy bandával foglalkozni.
2. Kinek mi a kedvenc dala?
~~~: Nekem most perpillanat a J-symphony – Crazy Feel Tonight.
Minhyun: Perpillanat a BLACKPINK – Kill This Love és Shaun – Way Back Home című dala a kedvencem, ha pedig nem csak K-Popon belül gondolkodunk, akkor kedvencem még a Motionless In White – America című száma is.  

3. Kinek mi a kedvenc debütje?/ Melyik csapat(ok) debütálása tetszett a leginkább?
~~~: Phu... Kedvencet nem tudnék mondani, de talán az Infinite debüt dalát mondanám, szerintem nagyon emlékezetesre sikeredett. Ezen kívül szeretem még a Golden Child, SEVENTEEN, MAMAMOO, DBSK, Geegu debütáló dalát is, más hirtelen nem jut eszembe.
Minhyun: 2012 körül csöppentem a K-Pop világába, így a NU’EST - Face című dalát mondanám kedvenc debütnek, hiszen nekik köszönhetem a rajongásom. A NU’EST mellett kedvenc debütöm még a BLACKPINK-é és az EXO-é. 

4. Mi az, ami megfogott a K-Pop-ban? És melyik banda/egyén volt az?
~~~: Őszintén szólva nem tudom. Már nagyon rég volt, idén ősszel lesz 10 éve, hogy először találkoztam a K-Poppal, egyszerűen nem tudom felidézni, hogy mi volt az a dolog, ami miatt megszerettem. Egyébként a SHINee - RingDingDong-ja volt az, ami akkoriban jött ki, viszont egy Super Junior FMV-t néztem meg, több régebbi MV-t, koncert felvételt vágtak össze és igen. Lényegében egy SHINee zene vonzott be, viszont a Super Junior tagok kisugárzása is közre játszott benne. Már akkor is érdekes, vicces figurák voltam, szinte azonnal ELF lettem.
Minhyun: Nagyon nagy J-rocker voltam, amikor megismerkedtem a K-Poppal, örök rejtély számomra a mai napig, hogy mi fogott meg benne. Talán azt mondanám, hogy nagyon más volt a K-Pop, mint a J-Rock vagy a J-Pop. Ahogy fentebb is írtam 2012-ben lettem rajongó részben a NU’EST-nek, részben a SHINee-nak köszönhetően. Nem sokkal később pedig debütált az EXO, akiknek szintén sokat köszönhetek ezen a téren. 

5. Nem nehéz napról-napra képben lenni a Koreában történő dolgokkal?
~~~: Nem igazán. Naponta egyszer-kétszer felmegyek néhány hírportálra és átpörgetem a dolgokat, ha valami felkelti a figyelmem, azt elolvasom és ha úgy gondolom fontos, akkor közzé teszem FaceBook oldalunkon is. Mostanában sok bűnügyi hírt osztunk meg, részben a Burning Sun miatt.
Minhyun: Kezdetben kicsit nehéz volt, leginkább biztos források hiánya miatt és a töménytelen híráradat miatt. Pár évvel ezelőtt konkrétan minden apró dolgot lecikkeztek, amik közül elég volt válogatni, szelektálni az érdemlegeseket. Ma már azt hiszem megvan hozzá a kellő rutinunk és nem telik el olyan nap, hogyha csak néhány hírportálra, de ne néznénk fel.

6. Ki az az idol, színész, akiknek nagyon szeretitek a hangját? (Nem kell csak egyet választani)
~~~: Énekhangját vagy beszédhangját? Ha beszédhangról van szó, akkor Lee HongKi a befutó nálam, imádom, ahogy beszél, ahogy hangsúlyoz, ahogy néha megakad beszéd közben. Ha énekhang, akkor... Talán RyeoWook (SuJu), YeSung (Super Junior), JongHyun (SHINee), Park HyoShin, EunKwang (BtoB), Xia JunSu (JYJ) többek között. 
Minhyun: Idolok közül Key-t (SHINee) és Chanyeol-t (EXO) mondanám, míg színészek közül Kim Woo Bin-t és Kim Soo Hyun-t.

7. Melyik az a koncepció/MV, amit nem szerettetek?
~~~: Amikor nagyon keménykedni akarnak a bandák, idolok. Sokan egyáltalán nem tudják hitelesen visszaadni azt az érzést. Velem már többször is előfordult, hogy emiatt kinyomtam egy MV-t. Egy MV-t pedig nem tudnék választani.
Minhyun: A nagyon aranyos dolgokat nem igazán szeretem, ennek ellenére a MOMOLAND – I’m So Hot videoklipjével nem vagyok kibékülve.

8. Mi a véleményetek arról, hogy kevés kpop koncert van Magyarországon és hogyan lehetne ezen javítani?
~~~: Magyarországon és hogyan lehetne ezen javítani?
Szerintem meg nagyon is sok koncert van. Egy koncert jegy ára 20K körül van, ha negyed évente lenne csak egy koncert az már 80K, ami rengeteg pénz, nincs mindenkinek annyi fölösleges pénze, hogy azt koncertre pazarolja, pláne nem egy olyanéra, akit nem is szeretek. Plusz a vidékieknek valahogy fel kell jutni, egész nap kaját, piát kell biztosítaniuk, a Budapesten belül közlekedést is meg kell oldania, ami szintén pénzbe kerül. Sok esetben az út drágább, mint maga a koncert jegy. Meg ugye egy igazi fan vásárolni is szeretne néhány fancuccot, amikor durván túl vannak árazva. 
Minhyun: Szerintem nem a koncertek mennyiségével van baj, hanem minőségével. A koncert szervezők egyáltalán nem mérik fel a fandom igényét, melyik koncert lesz siker, melyik nem. Persze, egy BTS vagy BLACKPINK nem fog a hazánkba látogatni, mert minket már kinőttek, de annak sincs értelme, hogy ide hívnak egy bandát, ahová még a minimumot se tudják behívni, így ingyen osztogatnak jegyeket, hogy legalább az a minimális létszám meglegyen. Ez a banda tagjainak, az ügynökségnek és nekünk is kellemetlen. A szervezők sincsenek teljesen felkészülve, ha egy nagyobb koncertről van szó, ahová még elmenne plusz 200 fő is akár, abban az esetben kicsi a hely, sajnos, szerződéses alapon működik a rendszer, amit a szervezők se szeghetnek meg a koncert helyszínnel, de így szintén profitot vesztenek. Szerintem a szervezést kéne megreformálni, átalakítani, hogy minőségibb élményt nyújthassanak és a fandom véleményét kikérni a bandákkal kapcsolatban, mert lehet akármilyen kampány, jelezhetik, hogy ott lesznek ezren, ha az ezer emberből végül háromszáz (se) vesz jegyet.
9. Melyik banda koncertjére mennétek el?
~~~: Super Junior, SHINee vagy NCT.
Minhyun: A mai napig sír a szívem az One Ok Rock és the GazettE koncertért, amikre nem tudtam eljutni, az egyikre már nem volt jegy, a másiknál csak külföldi helyszínek voltak. Miyavi koncertjére szeretnék még elmenni, de sajnos az sem fog valószínűleg összejönni. K-Popon belül (amikre szintén nem látok sok esélyt): SHINee, BLACKPINK vagy GOT7 koncertre mennék a legszívesebben.

10. Mikor, ki által és melyik csapat volt az, ami miatt belefolytatok a kpop világába?
~~~: Ősszel lesz 10 éve és a többit már fentebb kifejtettem.
Minhyun: 2012, NU’EST és EXO, a többi pedig már lassan történelem ^^.

11. Szerintetek a randi tilalomnak van értelme? Mit gondoltok, hogy sok ember modern rabszolgaként emlegeti az idolokat? Szerintetek is így van?
~~~: Van értelme. Számtalan indokot tudnak felhozni, hogy mért gondolom így, de a legfontosabb indok: Ha egy népszerű idol elkezdi randizni, esetleg nem egy váratlan terhesség (, mert gumit húzni luxus néhány hím egyednek.) miatt házasodik az időm, akkor a kedves, odaadó fanok szét fogják szedni szegény lányt. Ez a tilalom a lányokat is védi a vérszomjas fandomról. SungMin (SuJu) esete miatt más SuJu tagok nem mernek randizni... 
Minhyun: Is-is, megtudom érteni mindkét felet. Az ügynökségek kvázi termékként adják el az idolokat, akkor lesz sok bevételük, hogyha a rajongókkal eltudják hitetni, hogy xy idol csak az övék, csak a rajongók miatt léteznek, nincsenek érzelmeik, csak a rajongók felé stb…, amit persze a fanok elhisznek, hogy „Oppa/Unnie” csak az övék és ez szent és sérthetetlen, senki sem állhat az útjukban, ezért van értelme a randi tilalomnak. Viszont az idolok is érző, emberi lények, akiknek ugyan úgy szükségük van a szerelemre, a törődésre, az érzelmekre, ahogy minden más embernek is, szükségük van olyan dolgokra, amit csak egy pártól kaphatnak meg. Mondhatjuk azt, hogy oké, de ezt ők vállalták, de ez felér egy áldozat hibáztatással. A kérdés második fele, hogy modern rabszolgák-e az idolok? Szerencsére már nincsenek olyan durva feltételek és szerződések, mint ezelőtt 10-20 éve, de azt mondanám, hogy igen, azok, mert sok ügynökség robotként kezeli őket, akiknek nincs szükségük fiziológiás szükségletekre, mint a pihenés, normális étkezés, emberi kapcsolatok.

12. Inkább kutya pártiak vagy macskások vagytok?
~~~: Igazából egyik se. Nem vagyok oda az állatokért. 
Minhyun: A legtöbb állatot szeretem, így a kutyákat és a macskákat is egyaránt, de mivel van egy kiskutyám, Pamacs (5 éves toy uszkár kisfiú), aki a blog kabalája is lett az évek alatt, így azt mondanám, hogy kutyás vagyok.

13. Nyilvánosan foglaltok állást Seungri ügyében? Vagy inkább személyes marad?
~~~: Ha figyelmesen olvasod a cikket, a jelentéseket tőlünk, akkor rá fogsz jönni, mit is gondolunk erről a dologról, kik azok, akiket elítélünk és ki az, akit ártatlannak gondolunk, mindenesetre, ha nem lenne tiszta, ráerősítek: a cenzúra nálunk már életbe lépet: Roy Kim, Eddy Kim, JoonYoung, JongHyun soha többé nem fog egyetlen egy cikkünkben se szerepelni még csak említés szintjén se. 
Minhyun: Ahogy kedves főadminunk is írta, a legtöbb nyilatkozatunkból átjön az, hogy kit ítélünk el, kinek hiszünk az ártatlanságában. A bűnösöket persze a pokolba kívánjuk és reméljük, hogy elnyerik a méltó büntetésüket, aki pedig ártatlan reméljük, tisztázódik a vádak alól.

14. Várható-e soobeanie-tól valamikor bármilyen fordítás?
~~~: Kétlem. Ez a lány sose volt idol, csak egy random YouTuber, aki egy rövid ideig gyakornok volt. 
Minhyun: Szerintem sem várható a közeljövőben. 

15. Mi volt eddig a legbizarabb dolog, amióta a bloggal foglalkoztok?
~~~: Két dolog is van. Az első dolog: ismeretlen körzet. Számos teóriák kidolgoztunk már, de a mai napig nem tudtunk rájönni, pontosan mi is ez a jelenség. Gyanakodtunk az észak-koreai kormányra, a földi kívüliekre, de még a NASA-ra is, de ezekre nem találtunk elegendő bizonyítékot. A KÉrdekesség igazi rejtélye: Ki vagy mi az „Ismeretlen körzet”?. A második dolog: A napokban valaki egy pornó oldalról egy átirányító link segítségével talált rá a blogra... Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. 
Minhyun: Én is az ismeretlen körzetet említeném, ami a blog történelmének a legnagyobb kérdése, bár az is érdekes, hogy találtak ránk egy pornó oldalról.  

16. Mi a kedvenc ázsiai vagy gyors kajátok?
~~~: Szeretem a yakisobát, a narancsos csirkét, meg van egy nagyon finom fűszeres, barna, ragacsos mártásban úszó csirke, ami isteni finom. De a kedvencem a galbi ízesítésű chips volt, amit Koreából kaptam. Ezeken kívül nagyobb sok mindent kóstoltam már, de nagyon sok dolog nem igazán tetszett.
Minhyun: A gyors kajákat nem igazán szeretem, csak ha nagyon muszáj. Ázsiai ételek közül szeretem a sushi-t, a pirított tésztát, üvegtészta salátát és a Hotteokot.

17. Mi a kedvenc zenétek?
~~~: Szeretem Troye Sivan, Simon Curtis zenéjét, meg sok más zenét is. Alapvetően nyitott vagyok a popra.
Minhyun: Általában japán rockot/popot és koreai popot szoktam hallgatni, néha amerikai metált, leginkább ezeket keverem. 

18. Gondoltátok volna, hogy ilyen sok követőtök lesz?
~~~: Sose, azt hittem az első hónap után abbahagyom. Kisebb csodának tartom, hogy még mindig csinálom, s még ennél is nagyobb csoda, hogy ennyien olvasnak minket. 
Minhyun: Lassan három éve leszek a blog szerkesztője, de sose hittem volna, hogy ilyen sok követőnk lesz mind Facebookon, mind Instagramon, de azt se, hogy ilyen sokan olvassák majd a blogot, a bejegyzéseimet. Még mindig sokkol egy kicsit (pozitív értelemben természetesen), ha egy cikkemen több ezres nézettség van, ilyenkor tudom, hogy az olvasóinknak tetszett, amit írtam.

19. A szüleitek, osztálytársaitok és egyéb ismerőseitek tudnak arról, hogy ezt az oldalt csináljátok? Mi a véleményük róla?
~~~: A szüleim, testvéreim, barátaim, közeli ismerőseim is tudnak róla, persze. Szoktam is idegesíteni őket a statisztikáimmal, főleg ha egy cikk igazán ütősre sikerült és több ezer kattintás megy rá. Különösebben nem érdekli őket, nekem ez a hobbim, amivel rengeteget foglalkozom. 
Minhyun: A szüleim nem tudnak róla, a baráti társaságom tudja inkább. Mivel a baráti körömben nincs olyan személy, aki rajong az ázsiai kultúráért, így ők semlegesek. Támogatnak benne, mert tudják ez a hobbim és ennyi. Ha olyan téma van, ami őket is érdekli, azt viszont szívesen elolvassák. 

20. Idén voltatok/mentek koncertre? (BP, BTS,NCT,SKZ,MX,Got7..stb)
~~~: Nem és nem is tervezek menni. 
Minhyun: Sajnos nem jutottam el egy koncertre se, idő és anyagiak hiányában. Vidékiként elég nehéz kivitelezni mind a belföldi, mind a külföldi koncerteket, így nagyon megnézem, hogy melyik banda jön Magyarországra.

21. A k-popon kívül hallgattok más ázsiai popot? Van kedvenc előadóitok?
~~~: Igen, szoktam C-Popot, meg régebben sok J-Popot hallgattam. A thai zenével barátkozom, a Love by Chance zenéi pl nagyon bejöttek. Kedvenc előadó meg... Nem tudok választani, nem is szeretnék.
Minhyun: Általában japán rockot és popot hallgatok. Kedvenceim közé tartozik a KAT-TUN, Yamashita Tomohisa, Akanishi Jin, rock oldalról pedig the GazettE és az One Ok Rock.

22. Melyik az a dal, ami a leginkább meghatott titeket?
~~~: A Super Junior K.R.Y – We Can. Amikor először meghallottam valamiért könnybe lábadt a szemem, nem értettem, hogy mit énekelnek, hogy miről énekelnek, mégis átjött az érzés. A másik ilyen JongHyun – Before Our Spring. Ahányszor csak meghallom sírni volna kedvem, de gondolom ezt mindenki megérti és átérzi, aki egy kicsit is szereti (csak és kizárólag jelenidő) JongHyunt. 
Minhyun: Sokat gondolkodtam ezen, de az F.T. Island – Severely című dalát mondanám. Általában nehéz meghatni, de ennek a klipnek és dalnak sikerült, illetve érthető okok miatt Jonghyun „Elevator”, „Let Me Out” és a „Before Our Spring” című dalain is szoktam sírni, ami miatt képtelen is vagyok azokat meghallgatni. 
23. Melyik az a kpop klip, amit szerintetek mindenkinek látnia kéne?
~~~: Oh, de vártam már ezt! Minhyunnal rengeteget gondolkodunk rajta, egy egész délutánt szántam rá, mire találtam kettő olyan MV-t is, amit vétek lenne kihagyni. Az első Toy – Three People MV-je, a másik Insooni – Goose's Dream MV-je. Sajnos egyikhez sincs magyar felirat ezért angolosok előnyben vannak, legalább egyszer olvassátok el a dalszövegeiket is, sokat mondóak.
Minhyun: Ezen a kérdésen sokat gondolkodtam a főadminnal, én az EXO „Mama” című dalát mondanám a mondanivalója miatt. Viszont tudom, hogy nem K-Pop, de szerintem az One Ok Rock „Wasted Nights” című videoklipjét is mindenkinek látnia kéne.

24. Melyik az a kpop dal, ami szerintetek nagyon rossz és képtelenek vagytok hallgatni? / Melyik az az MV, ami szerintetek nagyon vicces?
~~~: Sokan utálni fognak, de... A BTS legújabb zenéit én képtelen vagyok végig hallgatni, egyszerűen bántja a fülemet. Rengeteg vicces MV van, nem tudnék egyet választani, érdemes régebbi MV-kret nézni, régebben sokkal viccesebb MV-ket gyártottak. J
Minhyun: Nagyon nem bírom hallgatni az NCT dalokat, nem a srácokkal van bajom, őket imádom, de a dalaikat egyszerűen képtelen vagyok hallgatni, amivel még ki lehetne kergetni a világból az a MOMOLAND „I’m So Hot” című dala. Egy MV, ami nagyon vicces? Szerintem a GOT7 „Just Right”, „A” és a „Girls Girls Girls” című dalai, az első kettő tényleg, mert maga a klip is vicces és bohókás, az utóbbi pedig, egyszerűen mindig megnevetett, ahogy olyan fiatalon egy kemény imázst próbáltak rájuk erőltetni.

25. Milyen fandom nevet választanátok a rajongóitoknak, az oldal követőinek?
~~~: Nem tudom. Nem vagyok valami kreatív. Talán a #KFanatic lenne. Egy biztos, hogy #K-vel kezdődne. 
Minhyun: Nita (én így hívom a főadmint) válaszát egészíteném ki a #KLovers, #KGuardian és a #KCutie nevekkel. 

26. Hogyan fogadták a barátaitok, a családjaitok azt, hogy szeretitek a koreai kultúrát? Tervezitek, hogy egyszer ellátogattok Dél-Koreába?
~~~: A barátaim szeretik az ázsiai kultúrát, a családomat meg különösebben nem érdekli, a fél életemben jelen volt az ázsiai kultúra, ez az egész a személyiségemhez tartozik, ez a lényem egy része. Nem terveztem, nem életcélom, különösebben nem is vágyom oda, de... Ha egyszer lehetőségem lenne elutazni, méghozzá úgy, hogy ne kelljen túl sok pénzt kiadnom, akkor elmennék, persze. Az SM Museum-ot nagyon szívesen bejárnám pl.
Minhyun: 11-12 éves korom óta imádom a japán kultúrát, zenét, animéket, így amikor átváltottam a K-Popra, apám csak annyit kérdezett: „Mi ez a macskanyávogás?”, mert picit más volt, mint a hörgős metál. Összességében azt hitték, hogy kinövőm, de aztán mégse, azóta elfogadták. A barátaim pedig szintén elfogadták, az elején furán néztek a dologra, de összességében támogatnak mindenben. A kérdés másik fele pedig, igen, én szeretnék egyszer Dél-Koreában nyaralni 2-3 hétig, de nem élnék ott.

27. Írtok magatok fanfictionöket?
~~~: Nem igazán vonz a dolog, nem. 
Minhyun: Régebben írtam, de ma már nem, elhagyott az ihlet, így a cikkekre váltottam. 

28. Milyen nyelveken beszéltek?
~~~: Sok nyelv érdekel, ilyen például az olasz is, de nehezen veszem rá magam a tanulásra. Eszpányolról szoktam még fordítgatni az englísen kívül. A suliban dajcsot tanultam nagy bánatomra...
Minhyun: Középfokon németül, megértési szinten angolul.

29. Voltatok már Dél-Koreában? Vagy valahol Ázsiában?
~~~: Természetesen nem, még a szomszédos országokban se voltam.
Minhyun: Sajnos még nem, de szívesen ellátogatnék Japánba, Dél-Koreába, Tajvanra vagy Thaiföldre. 

30. Kivel/Kikkel találkoznátok legszívesebben?
~~~: Super Juniorral. Az 5 fős DBSK-el, (ez sose fog megtörténni). Az 5 fős SHINee-val, (ez még annyira se). Az NCT idősebb tagjaival. SEVENTEEN tagokkal, Dino-t nagyon megölelgetném. És azt hiszem ennyi. Eric Nam. Seo InGuk és az ő csókos ajkaival. Más bandák, idolok annyira nem mozgatnak meg.
Minhyun: A SHINee, BLACKPINK, VIXX és a GOT7 tagjait mondanám, ha egy idolt kéne választanom, akkor férfi idolok közül Key-t (SHINee), míg női idolok közül Jennie-t (BLACKPINK) választanám.

31. Melyik előadó volt/van a legnagyobb hatással rátok? Ki a kedvencetek?
~~~: Super Junior, mert ők angyalok. Nélkülük teljesen más lenne a személyiségem.
Minhyun: A NU’EST, EXO és SHINee tagjait mondanám, hiszen miattuk lettem én is K-Pop rajongó. Mostani kedvenceim pedig, ahogy fentebb is írtam a GOT7, BLACKPINK, VIXX és a SHINee. 
32. Kedvenc idézet?
~~~: Alapvetően nem szeretem az idézeteket, ezért az életképek cikkünkből választottam ki egyet: "Nézek manapság pornót? Néha. Ez azt jelenti, egészséges vagyok. Ez jó jel. Mindenki szokott pornót nézni." /JaeJoong - JYJ/ - mert ez olyan epic
Minhyun: Talán kicsit durvának fog tűnni az alábbi idézet, de teljes mértékig egyet értek vele: „Csináltasd meg azt az átkozott tetkót, vegyél fel, amit csak akarsz és szeresd bátran, akit szeretsz! Egy nap úgyis mind meghalunk.” – Alexander Lenin 

33. Mennyire különböznek/hasonlítanak a szerkesztők?
~~~: Mint tűz és víz.
Minhyun: Teljesen mások vagyunk, mégis nagyon jól kijövünk egymással. Általában Nita rövidebben, én hosszabban fogalmazok, teljesen más a zenei, az öltözködési ízlésünk, máshogy állunk a kozmetikai termékekhez, de még az ételek is teljesen mások, amiket szeretünk. Ennek ellenére mégis azt tudom mondani, hogy a másik számára kiszámíthatóak vagyunk legyen szó gondolatról, vagy véleményről.

UI: A harmadik gif kivételével az összes a szerkesztők kapcsolatát ábrázolja~ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése