Idolok, akik nem kedvelik a saját dalukat 2. rész - KÉrdekesség

2019. jún. 1.

Idolok, akik nem kedvelik a saját dalukat 2. rész

Korábban már bemutattam nektek kilenc, olyan idolt, akik nem kedvelik a saját dalaikat, hiszen velük is előfordulhat, hogy nem szívesen lépnek fel egy adott dallal valamilyen oknál fogva. Most ismét az okok mögé nézve, mutatok be újabb idolokat, akik ki nem állhatják a saját dalaik közül legalább az egyiket.

GOT7 
A GOT7 tagjai szívük szerint kitörölnék örökre az emlékezetükből a "Stop Stop It" című dalukat. Nem feltétlenül a dallal van bajuk, sokkal inkább a stylest és a fodrász munkája nem nyerte el a tetszésüket. A srácok elmondása szerint ennek a dalnak is köszönhetik a népszerűségüket, a rajongók imádták a dalt. Viszont Jackson és BamBam egyenesen utálták a hajukat. BamBam azt nyilatkozta, hogy amikor meglátta az új kinézetét sírva fakadt és nagyon dühös lett. Jackson pedig a mai napig emlegeti, hogy kár volt elaludnia a fodrászszékben. 

Irene (Red Velvet)
Az előző cikkben szó volt már arról, hogy Yeri egyenesen gyűlöli a "Rookie" című dalukat, később kiderült, hogy Irene-nek se a szíve csücske a dal. Irene a legidősebb tagja a csapatnak, ezért is utálja ezt az aranyos koncepciót, szerinte túl gyerekes a "Rookie". Sokkal jobban szereti az érettebb oldalát a Red Velvet-nek.

Key (SHINee)
A lista legmeglepőbb pontja számomra ez, Key azt nyilatkozta, hogy utálja a "Ring Ding Dong" és "Hello" című dalukat. A "Ring Ding Dong"-gal az a baja, hogy nem illik a zenei stílusához/ízléséhez, és, hogy ennek ellenére nem tudja a dalt kiverni a fejéből. A "Hello"-val pedig az a baja, hogy nem illik a személyiségéhez, teljesen ellentétes azzal, mint, amit ráerőltettek, ezért a promóciókat sem élvezte. 

Teen Top
Akik már jó pár éve benne vannak a K-Popban, emlékezhetnek a Teen Top "No More Perfume On You" című dalára, nos, a srácok nyilvánvaló okok miatt gyűlölik ezt a dalt. A bajuk azaz üzenet, amit a fiatal srácokról akarnak "énekelni", vagyis, hogy milyen egy ideális barát, illetve, hogy túl jó imázs is a problémájuk része volt. 

Yuta (NCT 127)
Máig nem mondta el a valódi okát, de kifejezetten utálja a "Fire Truck" című dalukat. Mikor az NCT 127 debütált Yuta MC-ként is dolgozott, ekkor megkérdezték tőle, hogy látszólag miért nem érdekli az NCT debütáló albuma, mire viccesen megjegyezte, hogy mert kevés sort kapott. 

Suzy (ex-Miss A)
Suzy a "Party People" című műsorban elárulta, hogy nem kedvelte a csapat "I Don't Need A Man" című dalát, mert így is alig volt férfi rajongójuk. A csapatnak túlnyomórészt női rajongói voltak, akik imádták az erős, nőies oldalukat, de ezzel a dallal azt érezte, mintha elnyomnák a maradék férfi rajongót.

Block B
A Block B tagjai sosem tagadták, hogy utálják debütáló dalukat, a "Freeze"-t, mely egyfajta nyílt titok volt a rajongók körében. Nemcsak a dalt nem szeretik, hanem a hozzá készült videoklipet sem, hiába ezzel debütáltak. A srácok úgy kezelik ezt a dalt, mintha nem is létezne. A Weekly Idol-ban a random play dance során feldobták nekik a "Freeze"-t, mire P.O megszólalt: "Nem hiszem el, hogy ez a mi dalunk!"

TWICE
A TWICE tagjai nem kifejezetten utálják ezt a dalt, de amikor elsőnek meghallották, Sana kivételével egyiküknek sem tetszett. A többi lány nem gondolta úgy, hogy ez a dal sikeres lesz, de Sana mindvégig kitartott mellette, és igaza is lett. 

Ju-ne (iKON)
Az iKONIC-ok javarészt imádják a csapat "Bling Bling" című dalát, ezzel szemben Ju-ne kifejezetten gyűlöli, anti-rajongója a dalnak. Ju-ne elárulta, hogy alapvetően nem szereti a hip-hop dalokat, sokkal jobban szereti a rock zenét, ezzel szemben a "Bling Bling" egy masszív hip-hop dal, aminek a középpontjában a rap áll. Ju-ne elárulta, hogy sokkal jobban szereti a "Love Scenario" című dalukat.

Super Junior
Heechul kivételével az összes SuJu tag kifejezetten utálja az "SPY" című dalukat, ami azért is meglepő, mert a tagok nagyon lojálisak a dalaikhoz. Amikor a "Super TV" egyik adásában bekapcsolták a dalt nekik mindannyian negatívan álltak a dologhoz, kérték, hogy kapcsolják ki a dalt, amit Heechul nem engedett, hiszen ő választotta a dalt, és elkezdett rá táncolni, míg Key (SHINee) énekelte a dalt. Koncertek közben pedig nem táncolnak erre a dalra, sőt inkább elfutnak.

B.A.P
A B.A.P volt tagjai egyáltalán nem szerették a "Body&Soul" című dalukat, ha ez a dal jött félénkek lettek, látszott rajtuk, hogy nagyon kényelmetlenül érzik magukat, még a táncon is látszódott, hogy a pokolba kívánják a dalt és a koreográfiát is. 

Kevin (ex-U-Kiss)
Az U-Kiss volt tagja Kevin gyűlölte a "Don't Flirt" című dalukat, de nemcsak a számmal volt baja, hanem az egész koncepcióval is. Kevin azzal indokolta, hogy nem kapta meg az ügynökségtől a teljes, kreatív alkotói szabadságát, amit az is korlátozott, hogy egy csapat része, ami miatt belső konfliktusai is voltak, hiszen K-Pop idol és csapattag is volt egyben. A "Quit Playing" című dalukkal is ugyan ez volt a problémája, nem azt a karaktert alakíthatta, amilyet szeretett volna, nem tudta beleélni magát a kapott karakterbe, a dal mondanivalójába.

Sehun (EXO)
Feltehetőleg Sehun is utálja az EXO dalok, majdnem felét, a "Love Me Right" című daluktól kezdve látszik rajta, hogy valóban élvezi az előadásokat. Az utálatra elég egyszerű oka van, alig kapott eddig valamennyi sort a dalaikba.

CLC
A CLC tagjai a "Hobgoblin" című dalukat utálják. A lányok elárulták, hogy nem volt számukra kényelmes a dal imázsa és koncepciója. A korábbi "Where Are You?" című dalukhoz, a "Hobgoblin" 180°-os fordulatot jelentett.

Hongki és Jaejin (F.T. Island)
Hongki és Jaejin kifejezetten utálja az "I Wish" című dalukat, de ez a csapat többi tagjáról is elmondható, hiszen a koreai balladáikat egyenesen gyűlölik. Ennek oka van, ami nyílt titok, az ügynökségük, az FNC Entertainment nem engedte nekik egy jó darabig, hogy olyan dalokat csináljanak, amilyeneket szerettek volna. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése