8 K-Pop idol, akiket megéri követni a nyári divat trendekért - KÉrdekesség

2019. jún. 27.

8 K-Pop idol, akiket megéri követni a nyári divat trendekért

Így június vége felé egyre melegebbek a nappalok, és éjszaka sem hűl le igazán a levegő. Elmondhatjuk, hogy beköszöntött a nyári időjárás. Előkerülnek a rövidebb vagy szelősebb ruhák, megkezdődnek a nyaralások és az iskolának is vége. A mai világban pedig a nyár az, ami leginkább a divatról szól gondoljunk csak a fesztivál szezonokra. Most 8 olyan idolt hoztam el nektek, akik idén igazi divatdiktátorokká váltak és megéri őket követni Instagram-on, ha egy kis divat ihletre vágyunk. 

Lisa (BLACKPINK)
A BLACKPINK tagjai igazán értenek a divathoz (a gardróbjuk tele van szebbnél szebb ruhákkal), különösen Lisa, aki a nyárral igazán formába jött, mondhatni öltözködését tekintve veri a stylist ízlését. A képen látható darab a Coachella fesztiválon volt rajta, amikor még vendégként élvezte a fesztivált, nem pedig fellépőként. Az összeállítás tökéletes lehet bármelyik fesztiválra, hiszen igazán kényelmes darab. 

A Wonder Girls egykori tagja, ma már szólósként tett nagy népszerűségre. A képen látható neon narancssárga felső tökéletes nyári darab lehet, hiszen mostanában a neon, feltűnő színek a nyár slágerei. Sunmi-t igazán megéri követni, hiszen mostanában olyan képeket posztol, amiből mi is ihletett tudunk meríteni, akár fesztiválra szánjuk a ruhát, akár nyaralni vagy a hétköznapjainkba. 

Seohyun (Girl's Generation)
Ha kicsit egyszerűbb darabokkal szeretnénk feltölteni a nyári ruhatárunkat, akkor Seohyun-t éri meg a legjobban követni. A képen is látható szett nagyon egyszerű, hétköznapi, amit könnyű mással is kombinálni, de ez a stílus jellemzi Seohyun instagram-ját is. Több olyan szett is látható, amelyeket könnyű beilleszteni mindennapjainkba, de ugyan akkor nagyon divatosak is leszünk vele. 

Ha kicsit egyszerűbb, de nőiesebb darabokat szeretnénk a ruhatárunkba, akkor Suzy a tökéletes választás. A MissA egykori tagja igazi divatikonná vállt a koreaiak körében, így nem meglepő, hogy ezen a listán is szerepel. A legtöbb képén szereplő outfit nagyon nőies, de egyben lenge, nyárias és stílusos. Tökéletesen rávilágít arra, hogy nem kell nyáron se lemondanunk a divatos dolgokról, ha nem szeretnénk megsülni a ruhánkban elég egy lenge ruha, egy szép rúzs és egy nagy napszemüveg.

Ha egy kicsit merészebb, de nagyon nyárias darabra vágysz érdemes HyunA instáját végig lapozni. Viszont, ha egy kis ihletet szeretnél szerezni a nyárra, akkor is csekkold le, mert igaz, HyunA stílusát a merészség jellemzi a legjobban, de aranyos és igazán nőies darabok is fellelhetőek nála, inspirációra tökéletes.

Chanyeol (EXO)
Ne felejtkezzünk el a férfi divatról se -bár igazság szerint a férfi osztályokon is lehet jó dolgokat találni, amelyek uniszex darabok is lehetnek, járjatok nyitott szemmel. Chanyeol instagram-ja nemcsak azért jó, mert sok közös pillanatot oszt meg más SM idolokkal és a kutyusával Toben-nel (akivel extra aranyosak), hanem mert igazi ihlet forrást is nyújt, ha uniszex darabokra vágysz, vagy ha te öltözteted a párod/fiú testvéredet.   

BamBam (GOT7)
BamBam-et nem hiába nevezik a thai hercegnek, divatból mindig napra kész. Kiváló megjelenésének az instagram-ja a bizonyíték. Nemcsak cuki macskáiról posztol folyton és a GOT7 többi tagjáról, de megmutatja, hogy hiába ő az egyik legfiatalabb tagja a csapatnak, ő rendelkezik a legjobb divatérzékkel. Még egy kirándulásnál se tud mellé lőni mindig menőn, extravagánsan öltözködik. 

Eunhyuk (Super Junior)
A Super Junior rappere is mindig felkészült divatból. Instagram-ján -BamBam-hez hasonlóan -szívesen posztol képeket a többi tagról, arról, hogy mit csinál, illetve divatos megjelenésével szintén jó inspirációs forrás. Ha szeretnél egy divatos, de bolondos embert követni, akkor Eunhyuk a tökéletes választás. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése