6 testőr, aki különleges kapcsolatot ápol az idoljával - KÉrdekesség

2019. jún. 24.

6 testőr, aki különleges kapcsolatot ápol az idoljával

Testőrnek lenni nemcsak annyit jelent, hogy az adott idol mellett kell lennie, és megvédenie a "veszély forrásoktól" repülő tereken vagy zsúfolt helyeken. A legtöbb testőrnek a hét 24 órájában készen kell állnia, ezért néhány testőrnek ez nem csak egy munkát jelent, hanem olyan, mintha egy családtagjukat kéne megvédeniük, hiszen rengetek időt töltenek együtt az idolokkal. Most hat olyan testőrt hoztam el nektek, akik különleges vagy éppen aranyos kapcsolatot ápol az idoljával. 

1. IU testőre - Mr. Park
IU testőre, akit csak Mr. Park-nak neveznek, már több, mint hat éve védi az énekesnőt, ezért nagyon jól látszik, hogy inkább családi kapcsolat van köztük, mintsem munkatársi. Szinte már túlzottan is védi IU-t, Mr. Park egy nagyon kedves és figyelmes testőr, aki az idolt a naptól, a széltől és az esőtől is védi, mindezt kérdezés nélkül. Követi az énekesnőt, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az élete könnyebb és kényelmesebb legyen, mint idol. Még azt is tudja, hogyan kell jobb kedvre deríteni IU-t.

2. V (BTS) testőre, aki egyben a csapat menedzsere is
A BTS tagjairól köztudott, hogy közel állnak a háttérszemélyzet tagjaihoz, jó kapcsolatot ápolnak velük, de V kifejezetten közeli, családi kapcsolatot ápol a testőrükkel, aki a csapat egy menedzsere is egyben. V gyakran kézen fogva sétál a testőrrel, főleg reptereken és olyan helyeken, ahol sok az ember, s kevés a hely. Az énekes nemcsak a védelem miatt van sokat a menedzserrel, hanem, mert nagyon jó a társasága, sokszor látni, ahogy viccelődnek egymással.

3. Minzy testőre, Kim Tae Soo
Minzy testőrének, Kim Tae Soo-nak elég nagy a rajongó tábora, ami miatt még a közösségi médián is aktív, köszönhetően annak, hogy az énekesnővel aranyos kapcsolatot ápol, legalábbis a netizenek szerint. Jól érzik magukat egymás társaságában, gyakran viccelődnek, és szeretnek közös képeken pózolni, gyakran utánozva a másikat. 
4. Kang Daniel testőre
A Wanna One egykori testőre nagyon közel állt Kang Daniel-hez, de a többi Wanna One tagot is nagyon szerette, ami kölcsönös volt. Sokat segített Daniel-nek, mindig pátyolgatta őt, de ugyan akkor sokat viccelődtek egymással, ahogy a többi tag is. Az egyik rajongói eseményen Daniel gumicukorral etette a testőrüket. 

5. Jeon Somi testőre, "Mr. ahjusshi"
Somi testőre már az I.O.I óta az énekesnővel dolgozik, a rajongók szerint látszik, hogy közel állnak egymáshoz és tiszteletteljesen viszonyulnak a másikhoz. Az "ahjusshi bodyguard" elnevezést a netizenektől kapta, hiszen Somi-t egy nyilvános rendezvényen nemcsak az esőtől védte meg, hanem a kameráktól is, amikor felcsúszott a szoknyája és próbálta lentebb húzni azt, az esernyőt a kamerák elé tartotta, hogy ne tudják videózni a riporterek, ahogy Somi megigazítja magát. Az aranyos, kedves és tiszteletreméltó gesztus a netizenek figyelmét se kerülte el, akik imádták a testőrt.

6. A BIGBANG testőre, Choi Jae Ho
Choi Jae Ho szinte a BIGBANG alakulása óta követi a srácokat, és nem csak a srácokat védi, de igyekezett minden lépésükben támogatni őket. Gyakran használja a szociális médiát, ahová előszeretettel tölt fel a tagokkal közös képeket, kifejezve a szeretetét és a háláját feléjük. Jae Ho még Taeyang bevonulásnál is ott volt, hogy búcsút intsen egy időre az énekestől. Elmondhatjuk, hogy a srácok tényleg közel állnak a testőrükhöz, ami fordítva is igaz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése