10 szuper jóképű színész, akik tökéletes pasi-alanyok lehetnének - a koreai nők szerint - KÉrdekesség

2019. jún. 3.

10 szuper jóképű színész, akik tökéletes pasi-alanyok lehetnének - a koreai nők szerint

A közelmúltban egy magazin 10.000 nőt interjúvolt meg. A kérdés egyértelmű volt: "Melyik az a japán színész, akit elfogadna párjának?". Most ennek a rövidke listának az eredményét hoztuk el és meg kell hagyni... Khm... A koreai nőknek aztán van ízlése.

01. Takeuchi Ryoma
Takauchi Ryoma egy magas és jóképű színész, akit talán a The Girl Who Leapt Through Time című filmből ismerhetünk. Ryoma eredetileg modellként debütált.

02. Yoshizawa Ryo
Yoshizava veteránnak számít már a szakmában, számos drámában és filmen szerepelt már, egyik leghíresebb szerepe a Marmalade Boy főszereplője, Matsuura Yuu.

03. Yamazaki Kento
Yamazaki Kento-kun olyan jóképű, hogy az utcán megszólította egy menedzser, szeretne-e színészkedni. Animés és/vagy japán filmes/sorozatos körökben gyakran viccelődnek azzal, hogy Anime adaptáció = Yamazaki Kento, mivel az elmúlt években sorra főszerepeket játszik bennük.

04. Kubota Masataka
Kuboto Masata egy elismert, magas presztízsű színésznek számít Japánban, aki kifejező arcmimikájáról lett ismert. 

05. Jun Shison
Jun Shison a kerek szemével és imádni való kisugárzásával vette meg kilóra a Noonakat. Legismertebb szerepe a Tramps Like U főszereplője, Momo/Takeshi-kun. A nézők szerint Shinson sokkal szuebb volt, mint a női főszereplő. 

06. Chiba Yudai
Chiba Yudai népszerű arról, hogy blogján rengeteg mókás, szórakoztató képet oszt meg és arról. hogy nem öregszik. Hiába töltötte már be a harmincat, még mindig úgy néz ki, mint egy középiskolás tinédzser fiú.

07. Okada Masaki
Okada Masakiról elmondható, hogy jelenleg ő a legnépszerűbb japán színész Koreában és Japánban is. Mély hangja, férfias, de egyben kifinomult kisugárzása teszi Masakit igazán vonzóvá. 

08. Suda Masaki
Suda Masaki a színészkedés mellett művész is. A férfi elsősorban a japán tizenéves lányok körében népszerű, ami valószínűleg "őrül" személyisége és hihetetlen tehetsége miatt lehetséges.

09. Sota Fukushi
Sota Fukushi Koreában elsősorban arról ismert, hogy úgy néz ki, mintha Ő lenne Lee MinHo és EXO Kai szerelemgyereke. 

10. Sakaguchi Kentaro
Sakaguchi Kentarot is gyakran hasonlítgatják egy koreai hírességhez, méghozzá Seo KangJoon színészhez. Kentaro tökéletesen ötvözi mind a férfias, mind a nőies tulajdonságokat, így ő a tökéletes virágfiú. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése