Ügynökségek nyomában: A legijesztőbb sasaengs dolgok egy volt menedzser szerint - KÉrdekesség

2019. máj. 22.

Ügynökségek nyomában: A legijesztőbb sasaengs dolgok egy volt menedzser szerint

Korábban már írtunk nagyon durva sasaeng sztorikról, melyben olvashattatok mind az őrült rajongókról, mind a másik végletről is, amikor az anti-fanok voltak nagyon kegyetlenek. Most egy menedzser szemszögéből olvashattok, akár durva dolgokat is. A volt menedzser a "Big 3" (JYP, SM, YG Entertainment) egyik ügynökségénél volt menedzser, és egy 7 tagú fiúcsapatot menedzselt. A Hyokkeum TV nevű Youtube csatornán adott interjút a 29 éves férfi.
Az első története külföldön történt és egy férfi rajongóhoz köthető. Egy fan-találkozót tartottak a srácokkal, amikor a férfi, szemüveges rajongó jött, ami elsőként nem volt furcsa, hiszen sok a szemüveges ember. A menedzser szúrta ki, hogy a fiú valójában nem is volt szemüveges, ez egyértelmű volt számára a viselkedéséből. Kiderült, hogy a szemüvegbe kamera volt beszerelve, így mindent letudott filmezni (szerk.megj.: az engedély nélküli fénykép, videó-felvétel készítés illegális és büntethető, mivel sérti a személyiségi jogokat). Szerencsére időben rájöttek a trükkre, és intézkedtek az ügyben. A menedzser elmondása szerint nem ez volt az első alkalom, többen, különböző helyeken bepróbálkoztak ezzel a módszerrel. 
A szóban forgó kamerás szemüveg
Egy másik történetet is mesélt, hiszen volt arra is példa, hogy egy sasaengs rajongó mindig ugyan akkor repült, éppen abba az országba, ahová a fiúk is és mindig a biznisz osztályra vett jegyet, s mindig egy idol mellé ült. Elsőnek azt hitték, hogy véletlen és, hogy a személy külföldi, de később kiderült, hogy nem az. A menedzser elárulta, hogy a repülőjegyeket mindig az ügynökség állta az üzleti osztályra, de ez a rajongó a saját pénzéből fedezte a költségeket, hogy idol mellé ülhessen. A férfi szerint nem is ez a legijesztőbb, hanem, hogy képesek kideríteni, hogy az idolok melyik repülőn ülnek, hová mennek, és, hogy hová ülnek a repülőjegy szerint. Teljesen tisztában vannak a menetrendekkel. Elárulta a menedzser, hogy az illető nem a teljes csapat megszállottja volt, hanem mindig egy konkrét tagot "üldözött", vagyis mindig amellett a tag mellett ült. 

Elárulta a menedzser, hogy ő és az adott idol is mindig kényelmetlenül érezte magát, főleg, hogy az egyetlen hely, ahol pihenni tudnak utazás során az a repülőgép, de valahogy mindig kiderülnek a menetrendjeik, emiatt pedig kényelmetlenül érzik magukat. 

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni, de sajnos nincs hozzá angol felirat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése