A BIGBANG tagok megjósolták a jövőt vagy sejtették mi folyik Seungri körül? - KÉrdekesség

2019. márc. 15.

A BIGBANG tagok megjósolták a jövőt vagy sejtették mi folyik Seungri körül?

A Burning Sun eset kapcsán (előzmények itt) sokan elgondolkodtak azon, hogy a BIGBANG többi tagja mennyire volt tisztában Seungri ügyeivel. G-Dragon egyik dala és egy 2017-es interjú választ adhat a kérdésekre.

A tagokkal 2017-ben készült egy interjú, amikor a "FXXK IT" című dalukat promótálták. A tagokat az elkövetkezendő évekről kérdezték, hogy hogyan képzelik el magukat és egymást 2022-ben (5 évvel az interjú készülte után). A rajongók most kapták fel ezt az interjút és lesokkolta őket a hallottak, hiszen nagyon sok minden valóra vált belőle. Szinte megjósolták a srácok a jövőjüket, vagy éppen tudatában voltak a dolgoknak? 
Daesung azzal viccelődött, hogy Seungri már nem lesz a csapat tagja és 4 fővel folytattják majd tovább. Mire Taeyang megkérdezte a legfiatalabb tagot, hogy "Hallottam a híreket. Megoldódott a problémád?" Majd Taeyang folytatta, hogy Seungri-t bűncselekmény miatt kitilthatják az országból. Seungri erre a mondatra annyit reagált, hogy "Ne tegyél bűnözővé!"

Seungri viszont azt vetítette előre, hogy Taeyang megfog házasodni. Az énekes rá egy évre, 2018-ban vette feleségül szerelmét Min Hyo Rin-t. Ahogy a fentebb linkelt videó újra terjedni kezdett a neten a rajongók megdöbbentek, hogy a tagok jóslatai mennyire valósak és pontosak lettek. 
A másik érdekessége a dolognak G-Dragon szintén 2017-es dala a "Middle-Fingers Up", amelynek néhány sora szintén sokkolta a rajongókat. A dalban elhangzanak az alábbi mondatok, melyeket a rajongók a botrányhoz, ügyhöz kapcsoltak:
  • "A jelenlegi ügyei ennek az illedelmes keleti országnak"
  • "De én mi a francnak adnám meg neked a számom? Ki vagy te?"
  • "Üzenetek, riasztó, zárolás, az SNS fiókjaim mind privátok. Minden személyes és szociális kapcsolataim egyre kisebbek."
  • "Azt mondod: "Seungri közeli barátja vagyok. És akkor?"
  • "Elhordtak már mindennek, a pletykák felreppenek és ártatlan hazugságokká válnak."
A dalból kiderült, hogy G-Dragon elítéli az egészet. 
(A dal fordítását köszönjük a K-Flayers FanSub-nak, a fentebb írt dőlt betűs mondatokat ők fordították le!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése