7 "bukott" női gyakornok, akiknek a debütálására még várni kell - KÉrdekesség

2018. dec. 24.

7 "bukott" női gyakornok, akiknek a debütálására még várni kell

A túlélő show-k lényege, hogy xy fős bandában debütálhassanak a gyakornokok, egy-két év erejéig megmutatva tehetségüket és a bennük lévő lehetőségeket. Viszont az összes résztvevő sajnos nem lehet a debütáló csapat tagja, így ők előbb vagy utóbb kiesnek a műsorból. Akiknek Fortuna nem kedvez visszatérnek a gyakornoki életükhöz vagy annál az ügynökségnél, amelyiknél voltak, vagy másikat keresnek reménykedve a mihamarabbi debütálásban. Most hét olyan női gyakornokot hoztam el nektek, akik részt vettek valamilyen túlélő show-ban, de kiestek abból s a mai napig nem tudtak még debütálni, hiába várják a rajongóik.

Han Chowon
Chowon jelenleg a Cube Entertainment gyakornoka, s részt vett a Produce 48 című műsorban, ahol a 13. helyen végzett, ezzel épphogy kiesve a debütálandó csapatból (a műsor után 12 fővel debütált az IZ*ONE). Igaz, nem debütált a lányokkal végül, de a rajongók bíznak abban, hogy a Cube hamarosan debütáltat még egy lánycsapatot, aminek már a tagjává válhat.

Lee Haein
Haein a Produce 101 első évadának és az Idol School-nak a versenyzője volt. Igaz debütált az I.B.I nevű projekt csapatban és jól érezte magát az Idol School-ban is, de a rajongói 2017 óta nem igazán tudnak róla semmit. Voltak kisebb szerepei az "1% of Anything" és a "My Secret Romance" című K-Drámákban, de azóta a színpadon se látni.

Minyoung 
Minyoung 2015-ben a "SIXTEEN" című műsor versenyzője volt, amikor is a leendő TWICE tagokat választotta ki JYP. A műsorban a 10. helyen végzett, de nem került be a lánycsapatba, hiszen csak kilenc taggal debütáltak, ezzel újra gyakornoki pozícióban találta magát. A műsor után elhagyta a JYP Entertainment, és egy másik ügynökséghez csatlakozott, de azóta nem tudni róla semmit, teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.

Kang Siwon
Siwon-t a Produce 101 című műsor első évadában láthattuk, aki ekkor még önálló gyakornokként jelent meg a műsorban, vagyis nem volt szerződése ügynökséggel. A műsor alatt ajánlatot kapott a Dream T Entertainment-től (itt van a Girl's Day is), a szerződést hamar aláírta. Végül a 8. epizódban a 36. helyről esett ki, s annak ellenére, hogy azóta is a Dream T-nél gyakornokoskodik nem tudni semmilyen információt arról, hogy a közeljövőben debütálni fog-e.

Hwang Sooyeon
Sooyeon-t szintén a produce 101 című műsor első évadában ismerhettük meg, aki akkor még a Happyface Entertainment képviselte. A 8. epizódban esett ki a 39. helyről, s a műsor után ügynökséget váltott és szintén a Dream T Entertainment-hez pártolt. Részt vett az Unnies 2. évadában, miközben háttértáncosként is dolgozik, illetve órákat adott a Mid Dance Akadémián. Amennyit jelenleg tudunk róla, hogy még mindig a Dream T gyakornoka és Cherish a művészneve. Lehet, hogy Siwon-nal fog egy lánybandában debütálni? Nos, ez még a jövő és a Dream T zenéje.

Go Yujin
Yujin-t a Produce 48 című műsorból ismerhetjük, s a nézők figyelmét a megjelenésével keltette fel, rá mondjuk azt, hogy tipikus "visual", pedig nem könnyű pont egy túlélő showban kitűnni a tömegből. Sajnos, ez nem bizonyult elégnek, így a 8. epizódban a 31. helyről kiesett. Jelenleg a Blockberry Creative gyakornoka, de nem szólnak a hírek arról, hogy az ügynökség a közeljövőben debütáltatna egy bandát. 

Kim Choyeon
Choyeon már több ügynökségnél is volt gyakornok, mielőtt csatlakozott volna a Produce 48 című műsorhoz. A műsor alatt az A Team nevű ügynökséget képviselte, amelynek akkor több, mint 1,5 éve volt a gyakornoka. Szintén a 8. epizódban esett ki, az 50. helyről, de követte álmait és maradt az A Team-nél, ahol jelenleg is gyakornok. Igaz, nincs szó debütáló lánycsapatról, de a rajongói már nagyon várják azt a pillanatot.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése