6 K-Pop csapat,akik eredetileg több taggal debütáltak volna - KÉrdekesség

2018. dec. 24.

6 K-Pop csapat,akik eredetileg több taggal debütáltak volna

Míg egy K-Pop csapat debütál addig bizony nagyon sok víz lefolyik a Dunán. Nemcsak a tagokat kell kiválasztani, hanem a koncepciót, a tagok művészneveit, a csapat nevet, a debütáló dalt, felépíteni a debüt MV képi világát és még sorolhatnánk. Viszont még a legjobb számításokba is csúszhatnak hibák, főleg hogyha egy-egy csapat debütálása mondjuk elhúzódik vagy úgy hozza az élet, hogy mínusz tagokkal kerül sor a debütálásra. Most 6 olyan csapatot mutatok be nektek, akik eredetileg sokkal több taggal debütáltak volna, mint ahogy megismertük őket.

BIGBANG
Mielőtt debütált volna  BIGBANG a YG Entertainment hat fős bandának szánta őket. A hatodik tag a BEAST ex-tagja lett volna Hyunseung, aki együtt volt gyakornok a másik öt sráccal. Viszont mielőtt a csapat debütált volna a YG feje, Yang Hyun Suk kitette a csapatból Hyunseung-t, mert -mint ahogy a BIGBANG dokumentumfilmjéből is kiderül- nem tartotta elég jónak az arcmimikáját. Hyunseung ezután döntött úgy, hogy ügynökséget vált és így került a Cube Entertainment-hez, majd 2009-ben debütált, mint a BEAST tagja, a többi pedig már történelem. Mindenesetre Hyunseung nem szakította meg a kapcsolatot a többi BIGBANG taggal, hanem a mai napig jó barátságot ápolnak és ha van idejük akkor találkozgatnak.

BLACKPINK
A BLACKPINK eredetileg öt taggal debütált volna, az ötödik tag Miyeon volt, aki idén debütált a (G)I-DLE nevű lánycsapatban, és öt évig volt a YG Entertainment gyakornoka. Egyes információk szerint ismeretlen okok miatt tették ki őt a csapatból, így miután lejárt a gyakornoki szerződése ott hagyta a YG-t, majd néhány évig szüneteltette a zenei pályát, később pedig csatlakozott a Cube Entertainment-hez, akik ajánlatot tettek neki. Nem indokolták meg, miért rakták ki a csapatból, de egyes belső pletykák szerint a Mix&Match című túlélő showhoz van köze, (amelyben az iKON tagjait kiválogatták) ami alatt randizott Jung Jinhyung-gal. A történtek ellenére Miyeon továbbra is közeli barátságot ápol a lányokkal, a BLACKPINK tagjai még üzenetet is írtak neki miután debütált, mint a (G)I-DLE tagja.

iKON
Hongseok
A YG feje eredetileg 9 fősnek szánta az akkor debütálandó bandát, de a tag kiválások miatt a csapat végül 7 fővel debütált. Az egyik gyakornok, aki iKON tag lett volna Hongseok volt, aki ma a PENTAGON tagja. A Mix&Match végére Hongseok úgy döntött, hogy inkább ügynökséget vált, így került a Cube Entertainment-hez. Az interjúkban elárulta, hogy hálás az iKON tagjainak, akik megtanították neki, hogyan dolgozzon sokkal keményebben és hogyan harcoljon álmai elérése érdekében. 
Jung Jinhyung
A másik tag, akit ellentmondások közepette dobtak ki konkrétan a csapatból Jung Jinhyung volt, még pedig a Miyeon-nal kapcsolatos spekulációk miatt, miszerint az akkor két gyakornok randizott egymással.

EXO
Jinho
Jinho (PENTAGON) eredetileg 2008-tól az SM Entertainment gyakornoka volt, 2010-ben tagja volt az SM The Ballad nevű projektcsapatnak, ahogy Jay Kim (TRAX), Jonghyun (SHINee) és Kyuhyun (Super Junior) is. Ekkoriban az egyik legismertebb SM gyakornok volt, és úgy híresztelték, hogy ő lesz az EXO tizenharmadik tagja, ám végül nem debütált a srácokkal 2012-ben. Bizonytalan jövője miatt Jinho úgy döntött, hogy inkább ott hagyja az ügynökséget és a Cube Entertainment-hez jelentkezett, végül pedig a PENTAGON tagja lett. 
Johnny
Johnny (NCT) egy másik ismertebb SM gyakornok volt, akit szintén az EXO lehetséges tizenharmadik tagjaként emlegettek, hiszen szintén 2008-ban került az ügynökséghez, valamint a tagokkal gyakornokoskodott, így nagyon közel álltak egymáshoz. Ismeretlen okok miatt végül Johnny se lett az EXO tagja, hanem egészen 2017-ig kellett várnia, hogy az NCT tagjaként debütálhasson. A rajongók úgy vélték, hogy az NCT-hez jobban passzolt Johnny, ezért nem került be az EXO-ba.

2NE1
A 2NE1 is szintén eredetileg öt taggal debütált volna, az ötödik tag Bohyung lett volna, akit a SPICA-ból ismerhettünk. 2 évig volt a 2NE1 ötödik tagja, majd mielőtt debütált volna a csapat Yang Hyun Suk úgy döntött, hogy csak négyen fognak a lányok debütálni, mert szerinte Bohyung-nak nem volt tehetsége ehhez, nem volt elég SWAG, így azt tanácsolta neki, hogy legyen más csapat tagja. Ennek ellenére Bohyung szoros kapcsolatot ápol a mai napig a tagokkal, különösen Minzy-vel, akivel szokott vLive-n szerepelni is.

GFRIEND
Jenny
A GFRIEND eredetileg hét taggal debütált volna, de az ügynökség hetedik tagnak két gyakornokot is szánt. Jenny (DIA) lett volna eredetileg a hetedik tag és úgy ismertették már, hogy ő lesz a csapat "visual"-ja, de mielőtt a csapat debütált volna ott hagyta az MBK Entertainment, hogy csatlakozhasson a Source Music-hoz, mert úgy gondolta, hogy ott biztosabb helye lesz. Jenny végül sikeresen debütált a DIA tagjaként, míg a GFRIEND tagjait összekeverték és végül ők is debütáltak. A netizenek viszont a mai napig kíváncsiak arra, hogy mi lett volna, hogyha Jenny marad a csapatban, hiszen jelenleg a GFRIEND-nek nincs "visual"-ja. 
Yang Joojin
A másik gyakornok Yang Joojin volt, akit szintén a csapat "visual"-jának szántak. Az okok a mai napig ismeretlenek, de mielőtt debütált volna a GFRIEND kirakták őt a csapatból. Nem sokkal később debütált, mint a Heart nevű lánycsapat tagja, de a banda Tiszavirág életű volt és miután kiadták a “Jooruruk” című kislemezüket hiátusra mentek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése