Az 5 legalulértékeltebb fiúcsapat - KÉrdekesség

2018. nov. 10.

Az 5 legalulértékeltebb fiúcsapat

Az elmúlt években több, mint száz banda debütált egy évben, így szinte csak azoknak van lehetősége ismeretségre szert tenni, akiknek a debütálása vagy nagyon nagyot szól, vagy ha az egyik nagyobb ügynökség alatt debütál. Most olyan bandákat mutatok be nektek, akik az elmúlt években debütáltak és tehetségesek annyira, hogy felső kategóriás idolokká valljanak. Ennek ellenére ők azok, akik a legalulértékeltebbnek számítanak. /A cikknek van női verziója is, amit ITT tudtok elolvasni!/

SNUPER
A SNUPER egy hat fős fiúcsapat, akik még 2015-ben debütáltak. A srácok nemcsak tehetséges énekesek és táncosok, de nagyszerű humorérzékük van. Debütálásukat követően a "Hyde Jekyll Me" című dorama betétdalát énekelték fel, emellett nagyon hamar megvolt a come back daluk is. Ennek ellenére debütáló daluk videoklipjén csak kicsit több, mint 453 000 megtekintés van, míg legújabb dalukon, ami alig egy hónapja jött ki kicsit több, mint 81 000 megtekintés van. Ennek ellenére a srácok nagyon lelkesek, hiszen nagyon aktívak mind V-Live, mind Youtube csatornájukon.

A.C.E
Az A.C.E egy öt fős fiúcsapat, akik 2017-ben debütáltak "Cactus" című dalukkal, aminek a megtekintése igaz több, mint 4 000 000, de ennek ellenére áttörő sikereket nem értek el. Legújabb daluknak, a "Take Me Higher"-nek a megtekintettsége eléri ugyan a 2 000 000, de a siker még mindig nem jött. Annyira, hogy Chan jelenleg az UNB nevű fiúcsapatban tevékenykedik, hogy csapatát népszerűsíteni tudja.

IN2IT
A hét fős fiúcsapat az Mnet túlélő show-jában, a "Boys24"-ban szerepeltek. A műsor után debütáltak, ám a várva várt siker elmaradt, hiába szerepeltek a túlélő show-ban. Nemzetközi szinten talán kicsit ismertebbek, ám a koreaiak még nem ismerték el a tehetségüket. Debütáló videoklipjük az "Amazing" épp, hogy 1 000 000 megtekintéssel rendelkezik, hasonlóan legutolsó videoklipjükhöz a "Sorry For My English"-hez.

TRCNG
A TRCNG elég jó promót kapott debütálásukat megelőzően, hiszen mindenki várta, hogy a TS Entertainment mit hoz ki a B.A.P és a SECRET nevű csapatjaik után. A 10 fős fiúcsapat tagjai szintén nagyon tehetségesek, erőteljesek, aranyosak és karizmatikusak. Ennek ellenére debütáló videoklipjük a "Spectrum" mindössze kicsit több, mint 1 100 000 megtekintéssel rendelkezik, míg utóbbi daluknál, a "Game Changer"-nél ez az arány kicsit több, mint 311 000 megtekintés.

ONF
Az ONF szintén 2017-ben debütált a WM Entertainment szárnyai alatt, ahol a B1A4 és az Oh My Girl csapatok is vannak. A hét fős csapat debütáló dala az "ON/OFF", melynek MV-jét közel 1 500 000 megtekintést kapott, ahogy legutolsó daluk a "Complete" is. Hiába a jó koncepció, a fülbemászó dallam, a tehetség, a várva várt siker itt is elmaradt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése