Paranormális jelenségek, amelyeket idolok tapasztaltak - KÉrdekesség

2018. okt. 31.

Paranormális jelenségek, amelyeket idolok tapasztaltak

Mint sokan tudjuk a Halloween egy ősi, kelta eredetű pogány ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban ünnepelnek, bár mára már az egész világon elterjedt.
Úgy hitték, hogy ezen az éjszakán az elmúlt évben meghaltak lelkei összezavarhatják az élők életét, mivel a lelkek ezen az éjjelen vándorolnak a holtak birodalmába. Az emberek a szellemeknek ételt és állatot áldoztak, hogy megkönnyítsék vándorlásukat.
A mostani cikkünkben néhány kísérteties jelenséget mutatunk be, amiket idolok éltek át.

T.O.P (BIGBANG)
A BIGBANG tagjai többször elmesélték, hogy milyen paranormális dolgok történtek velük. Viszont kamera előtt csak egy történt. Az alábbi videóban jól látszik, ahogy T.O.P és a többi tag egy kanapén ül, s senki se csinál semmit, mire T.O.P iPod-ján a zene spontán elindult, ami önmagában nem is lenne annyira félelmetes. De akkor miért volt az? Az iPod ki volt kapcsolva... 

Jiyeon (T-ARA)
Jiyeon elmondása szerint már többször találkozott szellemekkel személyesen is, de számára a legfélelmetesebb találkozás egyik filmjének, a "Death Bell 2" forgatásán történt. Egy pillanatra úgy tűnt, hogy a rendező adja neki az utasításokat, amiket meg kellett volna csinálnia, de pár pillanattal később kiderült, hogy a rendező mindvégig csendben volt. Az egyik felvételen hallatszik is, ahogy egy női hang azt mondja, hogy "Vágás". 

EXO
Több SM előadó is megerősítette, hogy az ügynökség és a kollégiumok is hemzsegnek a szellemektől. Nos, az EXO tagjai már debütáló daluknál találkozhattak eggyel, hiszen Baekhyun is megerősítette, hogy van a dalban egy fura rész, ami eredetileg nem volt a dalban. Mindkét verzióban hallhatunk egy női hangot, ahogy azt mondja "Xie Xie", ami kínaiul azt jelenti, hogy "Köszönöm."

SHINee
Úgy tűnik, hogy a szellemek nagyon szeretik az SM Entertainment-et és az előadóikat. Onew Taemin-nel együtt többször látott már szellemet az ügynökség épületeinek egyikében, valamint egyszer Minho háta mögött is megjelent egy, amit Onew látott. Taemin is megosztotta saját történetét egy interjúban. Zuhanyozni készült és a nappaliban találkozott Onew-val, ezután elment a fürdőszobába, aminek az ajtaja zárva volt. Azt hitte, hogy Minho van a helységben, ezért elkezdett dörömbölni neki, de Onew nyitott ajtót. Taemin azután jött rá, hogy nem Onew volt a kollégium nappalijában. A SHINee maknae-jával egy másik megmagyarázhatatlan dolog is történt. Egyszer késő estig gyakorolt egy koreográfiát, s épp a próbaterem padlóján feküdt, amikor zongora hangra lett figyelmes a negyedik emeleten. Tudtával senki más nem tartózkodott az épületben, ezért felment megnézni, hogy ki játszott a zongorán. Azt hitte, hogy van valaki a teremben, ezért benyitott, ám a teremben nem volt senki. Annyira megijedt, hogy a másik irányba futott s a háta mögött továbbra is hallotta a zongora hangját. A harmadik SHINee történetet Chanyeol (EXO) osztotta meg, aki Jonghyun-tól hallotta az esetet. Jonghyun az éneklést szerette volna gyakorolni egy próbateremben, és a szokásos "dó, ré, mi, fá, szó, lá" bemelegítéssel kezdte. Miután kiénekelte a "szó"-t egy női hang folytatta a sort, csak hogy rajta kívül más nem tartózkodott a szobában. 

BIGBANG
A pletykák szerint a YG Entertainment épülete is hemzseg a szellemektől, amit a BIGBANG tagjai is érzékeltek. Taeyang elárulta, hogy hiába volt szkeptikus a dologgal kapcsolatban arra lett figyelmes, hogy akárhányszor más kollégiumba költöztek mindig volt egy szellem a hálószobájukban, aki feltehetőleg ugyan az volt és költözött velük. A tagok pedig többször is mondták, hogy a régi kollégiumukban egy barátságos szellemmel éltek együtt. 

MAMAMOO
A lányok egy korábbi kollégiumában egy második Hwasa volt látható, legalábbis Solar szerint. Solar elárulta, hogy amikor lefeküdt aludni a lépcső nyikorgására kelt fel és észrevette, hogy Hwasa van a szobájában. Ez eddig nem is lenne ijesztő, de Hwasa ekkor nem hogy a kollégiumban, de még Szöulban sem tartózkodott, hiszen szülővárosában, Jeonju-ban volt. A lányok az incidens után egy másik kollégiumba költöztek.

Miss A
A Miss A rajongói biztos emlékeznek egy speciális vendégre a lányok egyik videoklipjéből -nem, nem csak az EXO-nak volt szerencséje egy különleges vendéghez. A "Only You" című daluknál Fei egyik részénél egy férfi hang hallható. 

Ahreum (ex-T-ARA)
A T-ARA volt tagja beismerte, hogy hisz a szellemekben és egyszer feltöltött egy videót az instagramra, miszerint a barátjával van. Viszont, amikor megfordította a kamerát, hogy megmutassa az illetőt a rajongóinak senki sem volt a szobában, legalábbis nem volt látható.

NCT
Egyes pletykák szerint az NCT régi kollégiumában szellemek kísértettek, amiről a srácok nem tudtak -legalábbis egy darabig. Egy idő után érdekelte őket a pletyka eredete, így körbe járták a kollégiumot s egy idő után tényleg felfedeztek egy pár kísértetet, amik megjelentek (leginkább a hálószobákban), és gyakran nehezebben aludtak el azokban a szobákban, ahol a kísértetek megjelentek. 

OH MY GIRL
Nemcsak a nagy ügynökségeket kísértik a szellemek, hanem bizony a kicsiknek is kijut belőlük. Az OH MY GIRL lányai szerint már négy éve találkoznak egy bizonyos kísértettel, aki az ügynökség folyosóin jelenik meg és követi az arra járó embereket, így a tagokat is gyakran követte. 

SEVENTEEN
Amikor a SEVENTEEN tagjai New York-ban voltak, Dino saját maga találkozott egy kísértettel. Éjszaka aludt az egyik hotel szobájában mire arra kelt fel, hogy valaki masszírozza a talpát. Kezdetben úgy gondolta, hogy biztos a szálloda egyik dolgozója csinálja, de amikor kinyitotta a szemeit senki sem volt ott.

MBLAQ
Az MBLAQ tagok állítása szerint egy rosszindulatú szellemmel éltek együtt a régi kollégiumukban, és emiatt nem tudtak egy díjat se elnyerni, miután elköltöztek rengeteg díjat zsebeltek be. Lee Joon utólag árulta el, hogy a szellemnek cigaretta illata volt és olyan volt, mintha sikított volna az érdes hangjával. Éjszakánként emiatt nem igazán tudott aludni, míg fekete karikák jelentek meg a szeme alatt. Hiába aludt el a szellem újra és újra meglátogatta, ami ahhoz vezetett, hogy nagyon olcsón eladták a régi kollégiumukat.

DBSK/TVXQ
Még az öt fős DBSK idején történt az eset: Yoochun az éjszaka kellős közepén felébredt és arra lett figyelmes, hogy az ágya előtt egy szellem áll előtte, mivel nem akarta felébreszteni a többieket, csendes sírt az ágyában. Azonban Yoochun felébredt rá. Megkérdezte mi a baj, mi történt, és miután Yunho elmesélte, hogy van egy szellem a szobában, Yoochun is sírva fakadt.

Teen Top
2015. február 11-én Niel szerepelt a "Star Cast" nevű műsorban, mielőtt debütált volna, mint szólóénekes. A csapat többi tagja támogatta a főénekest és fotókat készítettek a Teen Top logóját a kezükben tartva. Sok rajongó örült ennek és szívhez szóló üzenetet hagytak a srácoknak. Azonban néhány szemfüles rajongó észrevette, hogy a tagok által feltöltött képeken egy furcsa arc rajzolódik ki. Sokan megijedtek, de sokan nagyon örültek a szellem megjelenésének, hiszen van egy babona a koreaiak körében, miszerint, ha a promóció ideje alatt egy képen egy szellem megjelenik, akkor az adott előadó biztos, sikereket fog elérni/sikeres lesz az adott dal, album. Február 13-án reagált az esetre a srácok ügynöksége a T.O.P Media, miszerint a fotókat egyáltalán nem rendezték be, és mindaddig nem vették észre a dolgot, míg a rajongók fel nem hívták a figyelmet a dologra. Később kiderült, hogy az a szoba, ahol a szellem is látszódik korábban egy jelmez tároló volt és a személyzet sem volt tisztában ezzel.

Super Junior
Eunhyuk 2014. június 26-án szerepelt az MBC Everyone “Jung Bo Seok’s 1:00 a.m at Cheongdang Dong“ című műsorban. Elárulta, hogy volt már dolga szellemmel, aki egy kicsit kellemetlen helyzetbe hozta. Egy dalukat vették fel, amikor Eunhyuk került sorra azt hitte jól szerepelt, ám a producerük újra és újra felénekeltette vele a részét. A rapper furán érezte magát, de megtette azt, amire kérték. Később a hangmérnökkel együtt visszahallgatták a problémás részt és egy olyan fura hangot hallottak, ami pszichikai volt. Később az esetet elkönyvelték természetfeletti eseménynek, hiszen úgy tűnt, hogy nem Eunhyuk hangjával volt a baj, hanem egy szellem piszkálta meg azt a részt a jelenlétével.

SS501
2009. december 15-én szerepelt Hyunjoong az SBS "Strong Heart" című műsorában, ahol elárulta, hogy csapatának már volt dolga paranormális jelenségekkel. Elmondása szerint folyamatosan látott és halott egy szellemet, aki a kollégiumukban lakott. Többször hallott egy ismeretlen hangot, s olyankor mindig fura dolgok történtek. Elmondta, hogy esténként egy olyan személyt látott, akit nem kellett volna. Ekkor nagyon megrémült tőle, és megváltoztak a dolgok. Megkérte a szellemet, hogy távozzon a kollégiumból, aki nem ment el, de végül békésen éltek együtt és több paranormális jelenség nem történt -leszámítva a kísértet jelenlétét.

SECRET
A SECRET vezetője, Hyosung elárulta, hogy volt már dolga paranormális jelenséggel, amikor tinédzser volt és a mai napig frászt kap az esettől. "Amikor 17 éves voltam, egy átgyakorolt éjszaka után nagyon fáradt voltam és rémálmaim voltak. Egy nagyon ijesztő hangot hallottam és lassan felébredtem és imádkoztam, hogy a hang elhallgasson."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése