Az 5 legalulértékeltebb lánycsapat - KÉrdekesség

2018. okt. 3.

Az 5 legalulértékeltebb lánycsapat

Most 5 olyan lánycsapatot szeretnék nektek bemutatni, akik elég alul értékeltnek számítanak, hiszen néhány videoklipjük még az 500 000 fős nézettséget sem érik el. Sőt a legnézettebb MV-jük épp hogy eléri az egy milliós kattintást, nézettséget. Ezen lánycsapatok is nagyon tehetségesek, ahhoz hogy akár felsőbb kategóriás K-Pop csapatokká váljanak, de sajnos sok tényezőnek miatt ez nem lehetséges. Egyik csapat sem most debütált, mégis küzdeniük kell a nézettségükért. 

Berry Good
A Berry Good egy 6 fős csapat, akik még 2014-ben debütáltak. A videoklipjeik többségén megvan az egy milliós nézettség, de elég elenyészőnek mondható a többi, ismertebb lánycsapatéhoz képest. Hiába énekelnek és táncolnak nagyszerűen. A lányok nagyon sok koncepciót kipróbáltak már és alegységgel is rendelkeznek, ami a "Berry Good Heart Heart" nevet kapta, emellett a lányok nagyon sokat fejlődtek a debütálásuk óta. 

Elris
Az Elris egy 5 fős csapat, akik 2017-ben debütáltak. Néhány tag a "K-pop Star 6"-ben szerepelt, így onnan is ismerhetjük őket. A dalaik és a koncepcióik nagyon jók, egyszerre fiatalosak, színesek és aranyosan energetikusak. Igazi csajos banda! Hiába tehetségesek a nézettségük épp hogy eléri az 1 milliót. 

Busters
Az Elris-hez hasonlóan a Busters nevű lánycsapat is 2017-ben debütált, de azóta se kaptak túl nagy figyelmet. A lányok tele vannak energiával és igazi, pezsgő személyiségük van. Energiát adnak minden egyes dalukkal, és mindig mosolyognak, még ha nem is épp népszerűek. Viszont a lányok nagyon fiatalok is egyben, hiszen a legfiatalabb tag 13, míg a legidősebb 16 évesen debütált, a többi lány is 2001-2004 között született. 

Hash Tag
A Hash Tag nevű csapat szintén 2017-ben debütált, de azóta még come back-jük sem volt. Debütáló daluk a "Hue" épp, hogy túllépte a 210 000-res nézettséget. A lányok szintén nagyon tehetségesek és aranyosak, s a rajongók bíznak benne, hogy kapnak még lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák a tehetségüket. Érdekesség, hogy az egyik producerük a Baby V.O.X-ból ismert Kan Mi Youn. 

HINT
A lányok 2017-ben debütáltak 7 taggal, de ez egyfajta újra debütálás volt, hiszen 2013-ban debütáltak eredetileg Turan néven. Éves tapasztalatuk ellenére is nagyon kevesen figyeltek csak fel rájuk, legutolsó dalukat a "Walkie-Talkie"-t, kicsit több, mint 110 000 fő látta. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése