Idolok, akik más művésznéven debütáltak volna - KÉrdekesség

2018. szept. 22.

Idolok, akik más művésznéven debütáltak volna

Korábban már szó volt arról, hogy mennyire nehéz is egy csapatnak nevet adni, és egész meghökkentő olykor vicces nevek születnek, míg az ügynökségek vezetői meg nem találják az igazit. Most olyan idolokat mutatok be nektek, akiket lehet más néven ismerhettünk volna meg, ha az eredeti tervek maradnak, ahogy a bandaneveknél is. 

Ravi (VIXX)
Ravi eredeti művészneve "Pooki" volt, ami valljuk be, első hallásra elég vicces és nem olyan menő, mint a Ravi. Most képzeljétek el a rap részeit, ahol a művésznevét mondja "Brrr Pooki"~. Szerencsére végül nem a Jellyfish fejesei választották a művésznevet, hiszen Wonshik a sarkára állt és közölte, hogy ő már pedig Ravi lesz.

A BtoB tagjai
A tervek szerint az összes tagnak más művészneve lett volna. Ilhoon a "JL", Minhyuk a "Huta", Sungjae pedig a "Ryu" névvel szemezgetett. Hyunsik pedig a "Gaon"-t, Changsub az "Alpha", míg Eunkwang a "Silver Light" nevet gondolta magának. Peniel az egyetlen, akinek eredetileg is a születési nevét szánták művésznévnek is, ahogy végül a többi tag esetében is lett. 

Az EXO tagjai
Sehun művészneve Leo lett volna, ami a vezetéknevével ("Oh") kimondva nagyon hasonlít az "Oreo" márkájú csokira, ez pedig eléggé vicces. Chanyeol pedig eredetileg "Pia"-ként, míg Baekhyun "Uto"-ként debütált volna.

L (INFINITE)
Anime fanok előnyben, hiszen Myungsoo művészneve az "L" a Death Note egyik főszereplőjének a neve is. Viszont mielőtt erre esett a választás tervben volt a "Hwarang", "Gaon" és az "MS Myungsoo" név is. Plusz érdekesség, hogy a csapatban egyedül Myungsoo-nak van művészneve, a többi tag az eredeti nevét használja.

A BIGBANG tagjai
A BIGBANG esetében is elég érdekes művésznevek születtek, hiszen T.O.P az eredeti tervek szerint "Mark", Seungri "Sonic", Daesung "Big Castle", míg Taeyang "Taekwon" lett volna.

BTS maknae line
A maknae line-nak egyedülálló művészneve van, és mindig is valami különlegeset tervezett a BigHit. Ebből kifolyólag nem meglepő, hogy V eredetileg "Six" vagy "Lex/Rex", Jimin "Baby G" vagy "Baby J" esetleg "Young Kid" lett volna. Míg Jungkook a busan-i baseballcsapat után "Seagull" vagy "Young Gun" nevet kapta volna. 

A Super Junior tagjai
Az SM Entertainment híres furcsa és meghökkentő dolgairól, ami alól a művész- és csapatnevek sem kivételek. Shindong eredetileg "Udon" néven debütált volna, ami egy japán tészta leves. Az SM eredetileg egy komikus nevet szeretett volna adni Shindong-nak. Szerencsére megváltoztatták a tervüket. Viszont nem Shindong az egyetlen, akinek más művésznevet szántak, hiszen Leetuk "Kang Soo", Kangin "Woongdam", míg Kyuhyun "Gwee Hyun" lett volna.

A MAMAMOO tagjai
Solar valódi keresztneve Yong Sun, eredetileg a Doremi művésznevet szerette volna magának, de szóba került a "Mipa" név is. Az ügynökségük vezérigazgatója végül a Solar mellett voksolt, ami könnyen ki következhető a "dó, ré, mi, fá, szó, lá" után. Viszont van ebben egy csavar is, hiszen ezzel a névvel megtartották a keresztnevének a "Sun" részét, ami ugye "Napot" jelent. Hwa Sa pedig eredetileg "Patzzi" művésznéven debütált volna.

HyunA (ex-4Minute)
A Cube Entertainment HyunA-nak is más művésznevet szánt a kezdetek kezdetén, hiszen az eredeti tervek szerint "Mint" néven debütált volna. 

Sunmi (ex-Wonder Girls)
A JYP Entertainment vezetője is más nevet szánt eredetileg Sunmi-nak, és talán a listából ez eddig a legaranyosabb, hiszen a tervek szerint a "Berry" nevet kapta volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése