8 idol és csapat, akik valószínűleg sosem fognak (nyilvánosan) randizni - KÉrdekesség

2018. szept. 13.

8 idol és csapat, akik valószínűleg sosem fognak (nyilvánosan) randizni

A sasaeng rajongók csak egy a K-Pop sötét oldalából és az egyik legrosszabb aspektusa is. Tolakodóak, durvák és mániákusak. Vannak olyanok, akik utálatból, vannak olyanok, akik túlzott szeretetből csinálják azt, amit. Emiatt felmerül a kérdés, hogyha egyszer az életük úgy hozza majd, a legnépszerűbb csapatok tagjai, hogy fognak nyugodtan randizni? A bejelentést követően, mit fognak csinálni a fanok, milyen helyzet fog uralkodni? Most elhoztam nektek 8 olyan csapatot/ idolt, akik (nyilvánosan) valószínűleg nem sűrűn fognak randizni, és párkapcsolatban élni. 

BTS
A BTS tagjainak esetében inkább bölcs dolog lenne bejelenteni a párkapcsolatukat, mintsem eltitkolni. Jelenleg ők a legnépszerűbb K-Pop csapat szerte a világon, ezért nagyon rossz ötlet lenne, és veszélybe is sodornák magukat a titkolózással, hiszen még így is nagyon sok találgatás, pletyka (lásd Suga és Suran esete) kering róluk, ami a randizást illeti. Emiatt így is rengeteg vita és szóbeszéd járja be az internet fórumait. Viszont benne van a pakliba, hogy emiatt egy rajongó, hirtelen "haters/ utálkozó/ anti fan" lesz.

G-Dragon (Big Bang)
Taeyang-gal ellentétben, ha G-Dragon jelentené be a párkapcsolatát, vagy a házasságát a rajongói nem fogják jól fogadni a hírt. Hiszen Taeyang mindig is egy "barát" típus, és talán a 'Wedding Dress" című számával is üzent a rajongóknak, hogy neki bizony van ilyen jellegű terve és feleségül vette 2018-ban barátnőjét, Min Hyo Rin-t. A rajongók nála lelkesek voltak, de GD-nél valószínűleg egy késdöféssel fog felérni a hír, ami a fanokat illeti. 

EXO
Talán az EXO-L-ek a legszenvedélyesebb fandom az összes közül. Nem félnek összefogni és megmutatni az erejüket, ha az EXO támogatásáról van szó. Viszont nagyon sok rajongó részt vesz az "antik" dolgaiban is, így elég rosszul reagálnának, ha egy tag bejelentené a párkapcsolatát (lásd Baekhyun és Taeyeon, Kai és Krystal esete). Az ilyen bejelentések katasztrofálisan hatnának a rajongókra. Nagyon dühösek voltak a rajongók az előbb említett két párra is, és a lányok elég sok hideget kaptak, mintsem meleget.

Wanna One
Igaz, a Wanna One egy projekt banda, mégis nagyon népszerűek a tagjai. A rajongói táboruk is elég érdekes, hiszen nagyon támogatják a bandát, s emellett mindenre ugranak, amiben a csapatot kritizálják, és nem mellesleg egymással szemben sem éppen emberségesek. Az egyik rajongó egy másik rajongó elé állt, csak azért, hogy a másik lány ne láthasson semmit se a koncertből, még a haját is felkötötte lófarokba a teljes kilátást kitakarva. Voltak pletykák Kang Daniel-ről és Yuk Ji Dam-ról, ami a randizást érinti és elég nagy vita alakult ki a helyzet miatt.

Amber (f(x))
Valószínűleg meglepődsz azon, hogy Amber a listán van, de valójában a dolog nem meglepő. Erre a dologra a rajongói hívták fel a figyelmet, hiszen a mai napig sokan megkérdőjelezik Amber szexuális beállítottságát. Emiatt elég különös helyzetben lesz, ha egyszer nyilvánosságra kerül, hogy kivel randizik, egy jó darabig beszédtéma lenne a médiában. 

Taeyong (NCT)
Taeyong az egyik legnépszerűbb tag az NCT nevű fiúcsapatból, így nem meglepő, hogy a listán van. Az aranyosabb tagok, és a csapat "visual"-jai mindig a középpontban voltak, vannak és lesznek. Viszont egy olyan nagy (méretű) K-Pop csapatban, mint az NCT egy kisebb botrány is a banda végét jelentheti. Emiatt pedig valószínűleg Taeyong nem fog kockáztatni. 

Irene (Red Velvet)
Irene nagyon gyönyörű, ezért néhány rajongó jogot érez arra, hogy megkaparintsa magának ezt a szépséget. A Red Velvet rajongói nagyon sokszor kimutatják a szeretetüket a lányok felé, ezért Irene az, aki a legjobban sebezhetőbb ilyen téren. Emellett, amikor Irene feminista könyveket kezdett el olvasni, megosztva azokat a rajongóival nagyon sok fanboy kritizálni kezdte az énekesnőt. 

BLACKPINK
A BLACKPINK rajongói a mai napig nagyon csendesek és nagyon lelkesek, türelmesek. Ők valószínűleg nem is a rajongóik miatt nem fognak egy jó darabig randizni, hanem ügynökségük, a YG Entertainment miatt. YG Papa valószínűleg nem is engedné nekik, emellett a hosszú szünetek, a sok forgatás, utazás, próbák és egyéb dolgok miatt gondoskodik erről az ügynökség fejese, hogy a lányoknak még csak a randizásra se legyen ideje és ereje gondolni.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése