11 K-Pop csapat, akik eredetileg más néven debütáltak volna - KÉrdekesség

2018. szept. 10.

11 K-Pop csapat, akik eredetileg más néven debütáltak volna

Egy csapat összerakása elég nehéz feladat, hiszen össze kell válogatni a csapat tagjait, figyelembe véve, hogy a legjobb összhang legyen majd köztük. Aztán a tagok művészneveit ki kell találni, s nem utolsó sorban ott van a csapatnév is, ami nem könnyíti meg az ügynökségek dolgát. Most 11 bandáról olvashattok, akiknek eredetileg más csapatnevet szántak. 

11. BtoB
A BtoB jelentése "Born to Beat", és így is ismerhettük meg a srácokat, de a Cube vezetőinek a fejében más lehetséges nevek is megfordultak. Az alternatívák között szerepelt a "Sonic", "Asian King", "Arirang" és a "74" is, mint lehetséges nevek. Azt hiszem mind a rajongók, mind a srácok jobban jártak a "BtoB" csapatnévvel.  

10. INFINITE
Az INFINITE egy könnyen megjegyezhető, karizmatikus név, ami a végtelenségre utal, de a Wollim eredetileg elég fura és véletlenszerű csapatnevek között válogatott, mint a "Blackberry", "Icons", "The Big Dipper" és a "Supersonic". Mint a BtoB esetében, az INFINITE srácai is jobban jártak ezzel a névvel. 

9. f(x)
Az SM Entertainment is híres furcsa ötleteiről, így nem meglepő, hogy a nevek között szerepelt a "Meow", "Flower" és a "Bomb". 

8. EXO
Az EXO név rövid, egyszerű és menő. Viszont az SM eredetileg a "Boy's Paradise" nevet szánta a srácoknak, ami eléggé gyenge az EXO-hoz képest. 

7. BIGBANG
Ha hiszitek, ha nem a BIGBANG eredetileg "Diamonds" néven debütált volna, és nagyon közel állt a csapat ahhoz, hogy ezt a nevet kapják. A felsorolásban talán eddig ez a legjobb név, de azért mégse annyira személyes és karakteres, mint a BIGBANG. 

6. MAMAMOO
Az egykori WA Entertainment (most RBW) vezetőinek a fejében az új lánycsapatjukkal kapcsolatban két név merült fel, az egyik a "MAMAMOO" a másik a "Wah Wah Girls" volt. Szerencsére a lányok a "MAMAMOO" nevet kapták.

5. BEAST/ HIGHLIGHT 
Amikor a CUBE az első fiúcsapatukat tervezte több név is felmerült velük kapcsolatban, amelyek leginkább történelmi ihletésűek voltak. Szerepelt a tervek között a "Genghis Khan", "300", "Gold, Silver, Bronze, Eagle" és a "6-Con". A Cube is belátta, hogy a BEAST lesz a legjobb választás. Azóta sok minden történt, és a srácokat ma már HIGHLIGHT néven ismerik. 

4. SISTAR
A SISTAR igaz, már feloszlott, de mielőtt debütáltak volna egy elég vicces nevet kaptak volna, mely a "Diridiri Daradara Duruduru Bop" volt. Szerencsére az ügynökség vezetője megváltoztatta a döntését, egy sokkal rövidebb névre, mely a SISTAR lett.

3. VIXX
A VIXX vezetője N, egy interjúban elárulta, hogy eredetileg a "Bluefish" vagy a "J-Dice" nevet kapták volna. Ezek közül egyik sem volt olyan jó, mint a VIXX név, és még N is elárulta, hogy: "Nagyon örülök, hogy nem Bluefish-ként kell bemutatkoznunk".

2. Wonder Girls
A Wonder Girls eredetileg "LC", vagyis "Ladies Club" néven debütált volna, ami sokkal inkább hangzik úgy, mint egy idősekből álló csoport. Főleg, hogy az eredeti felállásból HyunA mindössze csak 14 éves volt. 

1. BTS
A BTS is több névváltoztatáson ment keresztül, mire megkapták a nevüket. Mielőtt debütáltak volna szóba került a "Big Kids" és a "Young Nation" név is, illetve a "Bangtan Boys" is a listára került. J-Hope a nevekre így válaszolt: "Azt hiszem a Bangtan Boys lesz a legjobb."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése