Ügynökségek nyomában: JYP egy volt japán gyakornok szemszögéből - KÉrdekesség

2018. júl. 13.

Ügynökségek nyomában: JYP egy volt japán gyakornok szemszögéből

Nem minden gyakornokból lesz idol, hiszen van, aki nem debütálhat, de van, aki ott hagyja egy idő után az adott ügynökséget, és a jobb lehetőségek reményében egy másik céghez megy, vagy teljesen otthagyja az ipart. A JYP Entertainment egykori japán gyakornoka is így tett, aki benn fektes információkat árult el az ügynökségről, a TWICE nevű lánycsapatról, valamint a JYP egykori túlélő showjáról a SIXTEEN-ről. A lány, egyébként az SM Entertainment-nél is megfordult, így egy kis összehasonlítást is végzett. Most pedig lássuk a tényeket egy volt gyakornok szemszögéből.
1. Mina és Sana voltak a japán csapat arcai (szerk. megj.: van hogy nemzetiség szerint csoportosítják a gyakornokokat).

2. Mina nagyon népszerű volt a férfi gyakornok körében, amikor a srácok megdicsérték a szépségét a lány csak mosolygott.

3. Momo volt a japán csapat legidősebb tagja, de egyben a leggyerekesebb is.

4. A japán lány szerint Nayeon volt a legcsinosabb gyakornok mindenki közül.

5. Cecilia és Lena, volt 6MIX tagok egy súlyos probléma miatt hagyták ott a JYP Entertainment-et, de a pontos okát a japán gyakornok se fedte fel.

6. Egyik gyakornokot se terrorizálták/ bántalmazták, de így is voltak olyanok, akiket kirekesztettnek tartottak. Sok pletyka volt a gyakornokok között is.

7. Mina tudja magáról, hogy csinos, ennek ellenére sose dicsekedett, hencegett vele. Szimplán szeret selfieket gyártani és azokat megosztani másokkal.

8. A japán gyakornokok vezetője, Sika volt az első, aki otthagyta az ügynökséget. Még a SIXTEEN című műsor előtt hagyta el a JYP-t, amelyből a TWICE tagjai kerültek ki.

9. Nayeon, Jeongyeon és Jihyo, korábban 6MIX tagok voltak és már akkor közel álltak egymáshoz, mielőtt kiderült volna, hogy mindhárman benne lesznek a TWICE nevű csapatban.
10. Mina, Sana és Momo, akik a japán csapatban voltak benne, szintén közel álltak egymáshoz még a TWICE megalakulása előtt.

11. Ugyan ez a helyzet Dahyun és Chaeyoung között, ugyan abban a gyakornoki csapatban gyakoroltak, majd pedig a lánybanda megalakulása előtt jó barátok lettek.

12. Tzuyu két gyakornokkal volt jóban, Yerin-nel és Cher-rel, de sajnos Cher-t arra kérték, hogy hagyja el a JYP Entertainment, melynek okáról a japán lány nem beszélt.

13. Somi (volt SIXTEEN versenyző) az összes gyakornokkal jóban volt.

14. Nayeon gyakornok korában nem tudta megcsinálni a spárgát.

15. Natty eredetileg nem szerepelt volna a SIXTEEN című műsorban, egy másik gyakornok helyét vette át, aki a műsor előtt távozott az ügynökségtől. Ugyan ez a helyzet Tzuyu-val, egy Lena nevű gyakornok lány szerepelt volna a fentebb említett műsorban, de az ügynökségtől való távozása utána Tzuyu vette át a helyét, aki valójában nem is jelentkezett a SIXTEEN-be.

16. Gyakornoki ideje alatt Tzuyu-t csak a japán gyakornokok tartottak szépnek, akik mindig a tudtára adták, sokszor bókoltak neki.

17. Momo extrém hangosan síkit.

18. A SIXTEEN című műsor nem volt megrendezett. A TWICE tagokat tényleg a műsorból választották ki, nem volt elrendezve a műsor előtt, nem volt megírva, hogy kiknek kell nyernie.

19. A TWICE és a DAY6 tagok nagyon jóban vannak egymással, hiszen egyszerre gyakoroltak. Nayeon és Sungjin különösen közel állnak egymáshoz.
20. Momo pukizott már a többi gyakornok előtt.

21. Mina és Momo ritkán kezdenek másokkal beszélgetést, mert inkább befelé forduló a személyiségük, introvertáltak. Amikor mérgesek nem szólnak senkihez. Sana pont ennek az ellenkezője, hiszen nagyon extrovertált, amikor pedig dühös kiabál, hogy tudassa az emberekkel, hogy ő bizony az, emellett olyankor nagyon sokat beszél.

22. Momo a JYP Entertainment legjobb táncosa.

23. Nayeon, Dahyun, Jihyo és Jeongyeon angol nyelvórákat vettek, míg gyakornokok voltak.

24. Mina már akkor tehetséges táncos és énekes volt, amikor a JYP-hez került, mint gyakornok.
És, hogy mi a különbség az SM és a JYP között? A japán gyakornok elmondása szerint, az, amit egy gyakornokban keresnek. A személyiség és az etika megjelenik a JYP-nál, míg az SM-nél ez nem fontos. A lány 2 évig volt JYP, 10 hónapig pedig SM gyakornok, a további terveiről viszont már nem beszélt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése