Testvérek, akik ugyan annál az ügynökségnél debütáltak - KÉrdekesség

2018. júl. 26.

Testvérek, akik ugyan annál az ügynökségnél debütáltak

Vannak esetek, amikor elindul egy idol egy pályán, és követi őt a kistestvére is az adott ügynökséghez. A legtöbb esetben a testvérek igyekeznek más ügynökségnél gyakornokoskodni, hogy elkerüljék az összehasonlítás az idősebbikkel. Emiatt kevés az olyan idol testvérek aránya, akik azonos ügynökségnél voltak gyakornokok is és ott is debütáltak. Most 7 ilyen testvérpárt mutatok be nektek.

Jessica (ex- Girl's Generation) és Krystal (f(x)) - SM Entertainment
A rajongók biztos tudják, hogy a Jung nővérek nagyon közel állnak egymáshoz. Nemcsak közel állnak egymáshoz, de még egy ügynökségnél voltak gyakornokok is és mindketten az SM Entertainment szárnyai alatt debütáltak. Jessica 2007-ben a Girl's Generation, míg Krystal 2009-ban az f(x) nevű lánycsapatban. Támogatják egymást, így nem meglepő, hogy amikor Krystal 2009-ben debütált, mint az f(x) vezető énekese Jessica elment az egyik rádióállomásra, hogy erkölcsi támogatást adjon a húgának.

SungYeol (INFINITE) és DaeYeol (Golden Child) - Woollim Entertainment
Kevesen tudják, hogy SungYeol-nak van egy fiatalabb öccse DaeYeol, aki szintén a Woollim Entertainment-nél volt gyakornok, és ott is debütált, mint a Golden Child vezetője. DaeYeol 2012 óta volt gyakornok a Woollim-nál, emiatt pedig egy ideig az INFINITE háttértáncosa volt, és bátyjával közösen dolgozott. A Golden Child 2017-ben, míg az INFINITE 2010-ben debütált. 

YoungMin és KwangMin (Boyfriend) - Starship Entertainment
A Boyfriend ikrei már gyerekkoruk óta közösen csinálnak mindent, hiszen eredetileg gyerek színészként/ modellként debütáltak. Később lettek csak gyakornokok a Starship Entertainment-nél, és nemcsak, hogy egy helyen gyakornokoskodtak, de végül egy bandában is debütáltak, 2011 óta a Boyfriend nevű fiúcsapat oszlopos tagjai -és nem mellesleg csupán 6 perccel idősebb Youngmin. 

BaRo és I - WM Entertainment
A rajongók biztos tudják, hogy BaRo-nak van egy nővére, aki jelenleg még a WM Entertainment szárnyai alatt gyakornokoskodik, de BaRo leleplezte a kis titkot, hogy testvére hamarosan debütálni fog, mint szólóénekesnő. A kapcsolatuk szintén nagyon szoros, idén még egy rövid, európai nyaralásra is elmentek közösen.

SeokChul és SeungHyun (TheEastLight) - Media Line
SeokChul és SeungHyun között alig van egy év korkülönbség, de a rajongók imádják őket. Mindketten a Media Line nevű ügynökségnél voltak gyakornokok, és a Jo ikrekhez hasonlóan ők is egy bandában debütáltak. A rajongók pedig nemcsak azért vannak oda a srácokért, mert jó zenét csinálnak, hanem mert SeokChul és SeungHyun is nagyon érdekes személyiség. 

DongMyeong (ONEWE) és XiOn (ONEUS) - RBW Entertainment
Azok számára, akik nézték a Produce 101 2. évadját biztos ismerős lesz DongMyeong, aki eredetileg már 2015-ben debütált a MAS 0094 nevű fiúcsapatban a Modern Music szárnyai alatt. 2017-ben a srácok ügynökséget váltottak, így kerültek az RBW Entertainment szárnyai alá, ahol MAS néven debütáltak újra. Végül ez sem volt elég, ezért az ügynökség is két debütálással is készül. Ez azért érdekes, mert DongMyeong-nak van egy ikertestvére DongJu aki az RBW Entertainment-nél szintén gyakornok. DongMyeong az ONEWE, míg DongJu vagyis művésznevén XiOn az ONEUS nevű fiúcsapatban fog debütálni, s azt csiripelik a madarak, hogy a két csapatnak a tagjai sokszor együtt fognak működni, a két banda között átjárás lesz. (Érdekesség: valószínűleg a csapattagok ismerősek lesznek, hiszen mind az ONEWE, mind az ONEUS nevű csapatnak a tagjai szerepeltek vagy a MIXNINE, vagy a The Unit, vagy a Produce 101 című műsorokban). 

ChoA és Way (Crayon Pop) - Chrome Entertainment
A Crayon Pop lenyűgözte a világot a "Bar Bar  Bar" című dalukkal és az egyedi koncepciójukkal. Mégis kevesen tudták, hogy ChoA és Way ikertestvérek, akik a Chrome Entertainment alatt voltak gyakornokok és egyszerre is debütáltak 2012-ben a Crayon Pop-ban. Az ügynökség ki is használta ezt, hiszen kaptak egy subunitot, melynek neve Strawberry Milk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése