Híres állatok az instagrammon - KÉrdekesség

2018. júl. 30.

Híres állatok az instagrammon

Manapság a legtöbb embernek már van instagram fiókja, amit előszeretettel használnak, hogy különböző fényképeket töltsenek fel, vagy különböző élményeket osszanak meg követőikkel. Nem meglepő így, hogy elég sok kpop idolnak is van instagram fiókja, viszont vannak olyan felhasználók, akik kis kedvenceiknek is csináltak külön fiókot. Most olyan kisállatokat mutatok be nektek, akik híres gazdájuk által szintén híresek lettek az instagrammon. 

YoungJae (GOT7) - CoCo
YoungJae és Mark míg közösen laktak a dormban vettek egy kiskutyát, akit CoCo-nak neveztek el. YoungJae napi szinten tölt fel fényképet a máltai selyemkutyáról, amelyekhez általában hozzászól, így láthatjuk, hogy kinek a "szeme fénye". CoCo-t pedig már instagrammon is lehet követni b_ftaq néven. 

Amber (f(x)) - JackJack & Tuna
Amber-nek két házi kedvence is van. Egy kiskutya JackJack, aki fajtáját tekintve chihuahua és egy kiscica, aki pedig orosz kék macska és a Tuna névre hallgat. Jackjackandtuna néven lehet a mindennapjaikat követni az instagrammon.

Zelo (B.A.P) - Mochi
Zelo-nak egy pomerániai törpespicce van, aki Mochi névre hallgat. Sajnos, instagram fiókját feltörték -több ezren követték a kutyust -, ezért Zelo nem csinált új fiókot kiskutyája számára, de a rajongók örömére szokott saját fiókjába képeket feltölteni Mochi-ról. 

YongGuk (B.A.P) - Tigger
YongGuk az első idolok között volt, akik instagram fiókot -vagy bármilyen más szociális média felületet- hoztak létre kis kedvenceiknek. Tigger-nek 2014 óta van instagram fiókja, akit bangteezy néven tudtok követni és nem mellesleg egy nagyon aranyos törpe uszkár. 

ChanYeol (EXO) - Toben
ChanYeol kutyája Toben egy valódi instagram sztár, aki nem csak nagyon aranyos, de tényleg nagyon népszerű is a felhasználók körében. Már most 700 000 követője van a kis uszkárnak. Tobenstagram néven tudjátok követni a mindennapjait a híres gazdájával. 

Key (SHINee) - CommeDes & Garcons
Mondhatni, hogy Key szerelmes a kutyusaiba, hiszen úgy bánik velük, mintha kiskirályok lennének. Való igaz, hogy a két törpe uszkár CommeDes és Garcons nem is érdemel mást. Mindennapjaikat commegalife néven követhetitek, és megéri Key-t is követni, hiszen van, hogy a kutyusai is szerepelnek az élőadásokban, amiket saját insta fiókján tart. 

Jiae (WASSUP) - Dobby
Jiae kutyusát Dobby-nak hívják. A névnek eredete is van, hiszen a egy Harry Potter szereplő után kapta a nevét, akinek a neve nem lesz meglepő, hiszen őt is Dobby-nak hívták. Ha a Harry Potter szereplőjét nem is, de a kutyát dobby_lovely néven tudjátok követni. 

Sojin (Girl's Day) - Loonsey & Bobbie
Sojin macskái nagyon sok szeretet kapnak, mely látszik a követők számán is, hiszen jelenleg több mint 1600 követője van a cicáknak, annak ellenére, hogy a képeken elég durcásan néznek ki. Loonsey-t és Bobbie-t loonsey_bobbie néven tudjátok követni az instagrammon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése