Koreai hírességek szexbotrányai - KÉrdekesség

2018. júl. 14.

Koreai hírességek szexbotrányai

Legyen bármennyire is liberális, nyitott, szabadelvű egy nemzet, egy közösség, egy ember a szexualitásról nem szívesen beszél az ember, az ember nem szívesen osztja meg hálószobatitkait egy random emberrel, de közeli barátaikkal sem. Persze egy-két dolgot el-elárulunk legjobb barátnőnknek, de a részletekbe nem megyünk bele.
A mostani kis cikkünket mindenki SAJÁT FELELŐSSÉGRE olvassa el!

01. Baek JiYoung és a menedzsere 
2000-ben Baek JiYoung egykori menedzsere,  Kim ShiWon feltöltött az internetre egy olyan videót, melyen az énekes és a menedzser lefeküdnek. A videó egy szállodai szobában készült, ám Ji Young nem is volt tudatában a történteknek. Kim ShiWon a felvétellel szerette volt az énekesnőt fenyegetni, mivel JiYoung le szerette volna váltani őt. Kim ShiWont sikeresen elkapták és letartoztatták, miután az USA-ba menekül. Videó link.

02. Seo HaJoon maszturbálós videója
2016 végén felkerült az internetre egy 9 perces videó, amelyben egy fiatal férfi maszturbál.A videó vírusként terjedt, később a netizenek arra jutottak, hogy a személy nagy valószínűséggel Seo HaJoon hasonló arcszerkezete, testfelépítése és nyaklánca miatt. A színész Seo HaJoon még ugyanabban az évben elismerte, valóban ő szerepel a videóban. Videó link.

03. A volt Miss Korea ügye
Han SungJooról, az egykori Miss Korearól is került fel az internetre olyan kínos videó. A videót Miss Korea exe, Christopher Hsu tette közzé azzal a váddal, hogy Han SungJoo és családja bántalmazta Christophert. Han SungJoo pert indított a férfi ellen, de azt sajnos nem tudom, mi lett a vége. Videó link.

04. A-JAX HyeongKon/DoWoo a zuhany alól
Miután napvilágot látott a videó HyeongKon priváttá tette instagram fiókját, majd törölte azt. Videó link.

05. Seo JunYoung az otthonából
Nos, erről nem találtam semmit, de annyi biztos, hogy 2016/2017 óta nem szerepelt egy filmben vagy sorozatban sem. Videó link.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése