6 személy, aki elutasította a Big3 ajánlatát - KÉrdekesség

2018. júl. 12.

6 személy, aki elutasította a Big3 ajánlatát

Egy-egy ügynökséghez nemcsak felvétel alapján lehet bekerülni, hanem külön kérhetnek rá, hogy náluk dolgozz. Persze, ehhez az kell, hogy vagy egy kicsit ismertebb legyél, vagy nagyon tehetséges -de az sem árt, ha mindkét tulajdonságod megvan. Mielőtt tovább haladnánk elsőnek nézzük meg, kik tartoznak a Big3-be: SM, YG és a JYP Entertainment uralkodik még a koreai zeneipar fölött. Most 6 olyan személyt mutatok nektek, akik kikosarazták legalább az egyik ügynökséget, és figyelmen kívül hagyva az ajánlatukat más Entertainment-et választottak. 

1. Bang Jae Min
Jae Min elutasította mind a YG Entertainment, mind az SM Entertainment ajánlatát, hiszen mikor felajánlották neki, hogy legyen a gyakornokuk, nem úgy látta magát, mint aki idol szeretne lenni. Végül részt vett a "High School Rapper" című műsorban, ahol meggondolta magát, és híres rapper szeretne lenni, most pedig az álmát próbálja követni, ezért is vesz részt a műsor második évadjában. Mindeközben felröppentek, olyan pletykák, miszerint aláírt egy szerződést az Amoeba Culture-nál.

2. Clara
A modell és színésznő a JYP és az SM Entertainment-től is kapott ajánlatot, amelyet elutasított, mert nem érdekelte az énekesi pálya, de ez nem akadályozta meg abban, hogy belépjen a szórakoztatóiparba. Keresett modell, emellett számos drámában és filmben vállalt szerepet. Legutóbbi projektje a "Meloholic", ahol Yun Kyung Ae-t alakította. 

3. Park Hyung Sik
Amikor Hyung Sik középiskolás tanuló volt, elutasította mind az SM, mind a YG Entertainment ajánlatát. Nem sokkal később fogadta el a Star Empire Entertainment ajánlatát és debütált 2010-ben, mint a ZE:A tagja. 2012-ben pedig színészként debütált az "I Remember You" című doramában. Az eltelt időszakban többet láthattuk színészkedni, mintsem énekelni. Legutolsó projektje a "Suits" volt, mely 2018. április 25-én kezdődött. 

4. Vivian Cha
Vivian Cha-t lehet van, aki ismeri, hiszen Yuri (Girl's Generation) unokatestvére, emellett nagyon keresett és sikeres modell hazájában, Dél-Koreában, így lehet nem meglepő, hogy az SM és a JYP Entertainment ajánlatát is elutasította. Vivian eredetileg klasszikus fuvolát tanult, de 21 évesen indult egy modell versenyen, amelyet megnyert, s azóta ível felfele a modell karrierje. 

5. Jessi
2016-ban robbant a hír, miszerint Jessi az SM Entertainment gyakornoka. A rapper nem tagadta, hogy járt az ügynökségnél, de azért, hogy elutasítsa az ajánlatukat, s azóta se bánta meg a döntését. Nagy hírnévre tett szert a koreai hip-hop világban, tavaly pedig kiadta első mini-albumját "UN2verse" címmel, melynek címadó dala a "Gucci". Jelenleg Flowsik-kal dolgozik együtt. 

6. Ryu Hyun Kyung
Amikor Hyun Kyung 7 éves volt, részt vett a Jinusean hip-hop duó fan találkozóján, ahol egy YG menedzser felfigyelt rá. A lány elutasította az ajánlatot, hiszen már akkor is tudta, hogy ő színésznő akar lenni. 12 éves volt, amikor beindította színésznői karrierjét, s azóta is sikert sikerre halmoz. Számtalan sorozatban és filmben szerepelt, valamint megállta a helyét a produceri székben is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése