Lánybanda tagok Trainee éveinek száma. - KÉrdekesség

2018. jún. 18.

Lánybanda tagok Trainee éveinek száma.

Twice Jihyo

Gyakornoki idő : 10 év.

  Részt vett a Junior Naver-en és elnyerte a második helyezést, mielőtt a JYP Entertainment felfedezte még 2005-ben. 2015-ben debütált a Twice-al,  miután nyert egy helyet magának a cég Mnet SIXTEEN című 'túlélő' showjában.


Pristin Xiyeon

Gyakornoki idő : 9 év.

  Korábbi gyermekszínész és modell, a Pledis Entertainment alatt gyakornokoskodott 9 évig , mielőtt hivatalosan debütált a Pristin tagjaként még 2017-ben.


Red Velvet Seulgi

Gyakornoki idő: 7 év.

  Ugyan abban az időben csatlakozott a céghez gyakornokként, mint az f(x)-es Krystal és Kai az Exo-ból. Még a másik kettő jóval hamarabb debütált , Seulgi folytatta az előkészületeit és 2014-ben debütált a Red Velvettel.


SNSD Yoona

Gyakornoki idő : 7 év.

  Yoona-t az SM korábbi lánycsapata az S.E.S inspirálta arra, hogy énekes legyen. 2007-ben debütált a Girl's Generation-el.


Blackpink Jennie

Gyakornoki idő: 6 év.

  Új Zélandon tanult és amikor visszaköltözött Szöulba, azonnal a YG gyakornoka lett 2010-ben.


Red Velvet Irene

Gyakornoki idő: 5 év.

  Irene az SM által lett 'toborozva' trainee-nek még 2009-ben, 18 évesen. 5 évig gyakornokoskodott , mielőtt debütált volna a Red Velvet-el.


Blackpink Lisa

Gyakornoki idő: 5 év.

  Lisa jelentkezett a YG egyik meghallgatására még 2010-ben, Thaiföldön. Első helyen végzett és ajánlatot kapott gyakornokként a cégnél.


Twice Nayeon

Gyakornoki idő: 5 év.

  Amikor még gyerek volt, Nayeon elindult egy gyermek modell versenyen és ki lett választva a JYP által. Akkoriban az édesanyja elutasította a lehetőséget, de Nayeon 10 évvel később titokban jelentkezett egy JYP nyílt meghallgatásra és átment rajta.


Gfriend Sowon

Gyakornoki idő: 5 év.

   Sowon gyakornok volt a DSP Media-nál és a K.A.R.D-osokkal gyakorolt, mielőtt csatlakozott volna a Gfriend-hez.


Twice Tzuyu

Gyakornoki idő: 1,5 év.

  2012-ben tűnt fel egy tehetségkutatóban , a MUSE Perfoming Art Workshop-ban Tainan-on. Még az év novemberében Dél-Koreába utazott, hogy gyakornokká válljon.


Twice Mina

Gyakornoki idő: 1 év.

  Egy JYP-s staff tag figyelt fel rá, miközben Mina az édesanyjával vásárolt. Ezután lett meginvitálva, hogy csatlakozzon a JYP Entertainment-hez.


Gfriend Umji

Gyakornoki idő: 1 év.

  Umji úgy lett felfedevze, hogy éppen az April-es Hyonjoo-val ettek egy utcai étkezdében, amikor egy meghallgatásokért felelős személy hirtelen kipattant az autójából és a kezébe adott egy névjegykártyát.


Suzy ( ex -MissA)

Gyakornoki idő: 6 hónap.

  JYP által lett felfedezve, miután kiesett a Superstar K-ből , és csak 6 hónapig volt gyakornok mielptt debütált volna a MissA-el.


Lovelyz Yein

Gyakornoki idő: 4 hónap.

  Miután Yein átment egy privát meghallgatáson, csak 4 hónapig volt gyakronok a Lovelyz debütálását megelőzően.


K.A.R.D Jiwoo

Gyakornoki idő: 2 hónap.

  Jiwoo körülbelül csak 2 hónapig volt gyakornok mielőtt a KARD debütált volna. Valójában, megkérték, hogy énekelje fel a KARD Oh Na Na c. számát, ugyan azon a napom, amikor felvételt nyert az ügynökséghez.


Girl's Day Yura

Gyakornoki idő: 1 hónap.

  Középiskolai tanulóként, Yura 60 kölünbőző cégtől kapott ajánlatokat meghallgatásokra. Csak 1 hónapig volt gyakornok , mielőtt debütált a Girl's Day-el, akik igazából már pár hónapja debütáltak.


APink Eunji

Gyakornoki idő: 1 hónap.

  Az APink már készen állt arra, hogy debütáljanak 2010-ben, mindössze amire szükségük volt az egy főénekes.Eunji átment a meghallgatásokon és mindössze csak 2 hónapja volt gyakorolni, mielőtt 2011 áprilisában debütáltak.


Wonder Girls Yeeun

Gyakornoki idő : 0 hét.

  Yeeun a Wonder Girls-höz lett meghallgatva és képes volt az azonnali csatlakozáshoz. Valójában nem volt egy egész hete gyakorolni, mielőtt a Wonder Girls megtette a hivatalos debütálását.


Rebeka
cr:k!Addiction


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése