Idolok különleges gyűjteményei - KÉrdekesség

2018. jún. 7.

Idolok különleges gyűjteményei

Valószínűleg már mindenki gyűjtött valamit legyen az akár ásvány, bélyeg vagy akár képeslap, ezért most olyan idolokat szeretnék nektek bemutatni, akiknek különleges gyűjteménye van, vagy különleges dolgokat gyűjtenek.

1. Mir (MBLAQ)
Mir a hüllők megszállottja, jelenleg 4 kígyó és 1 kis krokodil van a tulajdonában. A krokodilt Cheonsik-nak nevezte el. 

2. IU
IU egyik "furcsa" hobbija, hogy fotókat, képeket gyűjt, különösen Sulli (ex-f(x)) képeit. Az egyik egy barackot ábrázol, aminek hatására IU írt egy dalt "Peach" címmel Sulli-nak, annyira megfogta a szépsége. 

3. Heechul (Super Junior)
Biztos sokatok tudja, hogy Heechul nagy Disney rajongó, talán ezért is nem meglepő annyira, hogy mit is gyűjt.... mindent ami Jégvarázsos. A kedvenc karaktere is Anna hercegnő. A gyűjteményében minden van babák, párnák, ágynemű húzat, jelmez, amit a legtöbb kislány szerintem megirigyelne. Érdekesség, hogy nemcsak a "Jégvarázs" a kedvenc meséje a Disney-től, hanem a "Hamupipőke" is, viszont arról nem tudni, hogy abból van-e ilyen gyűjteménye.  

4. Boram (ex-T-ara)
Boram az üres üvegeket/ palackokat gyűjti szinte minden méretben és anyagból. A "T-ara's Pretty Boys" című műsor egyik epizódjában került szóba a gyűjteménye, ahol a többiek is mondták, hogyha van valami különleges üres palackunk, akkor az gyűjtsük össze és küldjük el neki. 

5. Taeil (Block B)
Taeil a trópusi halak megszállottja, annyira, hogy ezért még egy horgászklubba is csatlakozott, aminek az ülésein rendszeresen részt vesz. Gyűjteményében rengetek fajta hal van, amelyeknek saját lakása add otthont, sokat törődik velük, elmondása szerint sokat gondoskodik róluk, különösen, hogyha betegek lesznek. 

6. Seolhyun (AOA)
Seolhyun poharakat és termoszokat gyűjt. Egyedülálló gyűjteménye van, hiszen több, mint 200 darab van a készletében különböző márkáktól és fajtákból. 

7. T.O.P (Big Bang)
T.O.P a "Bear Bricks" nevű játék megszállottja, annyira, hogy a többi tag szerint a rapper háza inkább hasonlít egy játékmúzeumra, mintsem egy lakásra. Beszélt a medvék iránti szeretetéről, valamint többen is látták, hogy még az utazásokra is visz egy-két darabot. T.O.P és G-Dragon "Knock Out" című dalához készült videoklipben is feltűnik egy maci, mely egy limitált darab volt a Chanel jóvoltából. Nem csak játékokat gyűjt, hanem különleges bútorokat és művészeti alkotásokat.  

8. Hani (EXID)
Egyesek szerint Hani-nak férfias hobbija van, hiszen szereti és gyűjti is a komikus mangákat, amelyeknek a középpontjában a horror és a véres jelenetek vannak. Kedvencei közé tartozik a "Parasity" és a "Kingdom", az előbbiből egyébként anime is készült, ami itthon is nagy sikereket aratott. 

9. RM (BTS)
A BTS rappere megszállottja Ryan-nak, ami egy plüss figura. Sokan megjegyezték, hogy nagyon hasonlít a plüss állatra, emellett mindenhova viszi magával, sokan látták a reptéren is vele. Viszont nem csak Ryan a kedvence, hiszen Kaws figurákat is gyűjt, amelyet az amerikai pop-művész Brian Donnelly tervez. A figurákból a stúdiójukban és a szobájában tart "párat". 

10. G-Dragon (Big Bang)
Valószínűleg G-Dragon hobbija senkit se fog meglepni, aki egy kicsit is "ismeri". GD hobbija nem más, mint az egyedülálló dizájnú, limitált kiadású cipők gyűjtése. Érdekesség, hogy a képen egy Vans Old Skool márkájú cipő látható, amit ő posztolt az instagramjára, értéke kb. 50 000 Ft. 

11. Kris Wu (ex-EXO)
Kris-t karizmatikus személyként ismerhettük meg, mind a színpadon énekesként, mind pedig a filmvásznon színészként, de a való életben van egy érdekes hobbija. Plüssállatokat gyűjt. Többször lencsevégre kapták őt, ahogy plüssállatokkal rohangál a reptéren. Van egy plüss alpakája is Ace, akit a "fiának" tekint. 

12. Ryeowook (Super Junior)
Az idolok körében nagyon népszerűen a játékok és a plüssfigurák. Nincs ezzel másképp Ryeowook sem, hiszen ő a zsiráf plüssök megszállottja. Még a koncerteken is látni lehetett, hogy a nyakából lóg egy zsiráf plüss, illetve egy 2012-es Shanghai-i koncertjükön zsiráfos pizsamában lépett fel. 

13. Yonghwa (CNBLUE)
Ha Yonghwa nem éppen a zenéléssel foglalkozik, akkor "The Simpsons" termékeket gyűjt. Simpsons karakterekkel van gitárja, egy csomó plüsse, ágynemű húzat, tehát minden, amire egy vérbeli fan vágyhat. Szereti magát körbe venni a sárga rajzfilm figurákkal. 

14. Jin (BTS)
Jin nagyon szereti a Mario nevű játékot, ami mit sem bizonyít jobban, mint hogy egy komplett gyűjteménye van a játék figuráival. Még a "Just One Day" című dalukhoz tartozó videoklipben is egy Mario figurával láthatjuk. 

15. Jay Park
Jay Park szenvedélye egy kicsit kilóg a sorból, hiszen a tetoválásokat gyűjti, ami konkrétan ellepte már a bal oldalát. Dél-Koreában a mai napig rossz állóan nézik az emberek -főleg az idősek-, hogyha valakinek tetoválása van, ennek ellenére Jay testének a felét tetoválások borítják. Jay bevallotta, hogy a szülei gyűlölik a tetoválásait, és igyekszik a koreai tévében nem mutogatni, de ennek ellenére nem érdekli az emberek véleménye, a lényeg, hogy ő jól érzi magát és a rajongóinak tetszik.

16. Eunhyuk (Super Junior)
Eunhyuk nagy rajongója a népszerű animének az "One Piece"-nak, és különleges helyet foglal el a szívében a főszereplő "Luffy". Tény, hogy többször beöltözött már kedvenc karakterének, és twitteren megmutatta rajongóinak az "One Piece" gyűjteményét.

17. Bobby (iKON)
Bobby különleges gyűjteménye egy darabból áll, méghozzá egy "Micimackó" plüssből, ami már gyerekkora óta a tulajdonában van. A figurával együtt nőtt fel, és annyira szereti, hogy a mai napig nem tudott tőle megválni. Nemcsak aludt vele, hanem a "Micimackó" azt is nézte, ahogyan a videojátékokon játszik, mint egy igazi jó barát.   

18. Hyeyeon (BESTie)
A legtöbbünknek szerintem megvan az, amikor gyerekként bogarakat kergettünk a kertbe, hogy milyen szépek, ha nincs az sem baj. Hyeyeon viszont ezt profi szinten űzi, hiszen míg mások plüssöket gyűjtöget, addig ő bogarakat. Igen, igazi bogarakat, mint például ahogy a képen is látható szarvasbogarakat. 

19. Chanyeol (EXO)
Chanyeol erősíti a plüssgyűjtő idolok táborát, hiszen ő "Rilakkuma" plüssöket gyűjt, ami egy japán medve, és elmondhatjuk, hogy ezrek vannak oda érte. Chanyeol is viszi mindenhova a plüssöket magával, még az SBS csatorna "Roommate" című műsorában is láthattuk a kis plüssöket a rapper ágyán. Az EXO egyik koncertjén pedig a rajongói egy "Rilakkuma" arcot raktak ki papír darabokból. 

20. Heize
Nemcsak Heechul "Jégvarázs" rajongó, hanem Heize is. Míg a Super Junior énekese Annáért rajong, addig a rapper kedvence Olaf. Az MBC csatorna "I Live Alone" című műsorában szerepelt Heize is, és a stáb meglepődött azon, hogy mennyire szereti a Disney karaktert. A rappernek van Olafos plüsse, hűtőszekrénye, nyakpárnája, pohár, egyszóval minden. 

21. N (VIXX)
A VIXX vezetője, N beismerte, hogy illatos gyertyákat gyűjt, derült ki az MBC csatorna "The Capable Ones" című műsorából. Elárulta emellett, hogy készített már illatos gyertyákat, amiknek a hozzávalóit egy piacon szerezte be. 2017-ben a születésnapja alkalmából volt egy rajongói találkozója, ezért a rajongóknak készített gyertyákat, összesen 630 darabot. 

22. Kim Jongkook
Kim Jongkook "gyűjteménye" viszont tényleg kilóg a sorból, hiszen ő az edzés megszállottja volt, annyira, hogy egy idő után arcot se tudott mosni, mert akkorák voltak a karjai. Ekkor ismerte fel, hogy ő bizony függő, ezért felkeresett egy pszichoterapeutát, aki kigyógyította a betegségből, és azóta ügyel arra, hogy "ne szaladjon el vele a ló". Elmondása szerint középiskolában nagyon sokat fájt a háta, ezért kezdett el edzeni, minél többet edzett annál kevésbé voltak fájdalmai, így könnyű volt függővé válnia. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése