Dohányzó idolok - KÉrdekesség

2018. jún. 24.

Dohányzó idolok

Bár mindannyian tudjuk, hogy a dohányzás milyen káros az egészségre, mégis szerte a világon egyszerűen a nikotin függőjévé váltak. Hogy ennek mi az oka? Többek között lehet a túlzott stressz, fogyni akarás, mert megkívánja a az a csoport, ahova tartozni szeretnénk vagy csak egyszerűen csak kíváncsiak voltak.
Az idolok és a színészek esetében nagy valószínűséggel stressz a ludas.

01. Onew /SHINee/
Ahogy azt már megszokhattuk, amint napvilágot látott a kép azonnal elkezdtek vitatkozni a fanok. Volt, aki szerint ez teljesen valós, volt aki szerint teljességgel elképzelhetetlen, hogy ilyesmi megtörténjen, az egész kamu. Mindenesetre sokkolta a rajongókat. Az SM ugyan tagadta Onew és Jungha (After School) kapcsolatát, Onew és a cigaretta kapcsolatáról nem nyilatkoztak. 

02. Sehun /EXO/ és Tao /ex-EXO/
Biztosan nem tudom megerősiteni, de az interneten azt olvastam, hogy elméletileg négy tagról tudjuk biztosan, hogy dohányzik az EXO-n belül, beleértve Tao-t is. Ez esetben sem lett megerősítette meg az SM, hogy igaz-e a pletyka vagy sem, amit több kép is bizonyít. 

03. Taemin /SHINee/
A hír 2014-ben robbant. Egy rajongónak sikerült lencsevégre kapnia, ahogy Taemin az erkélyen füstöl. Sok rajongó hatalmasat csalódott a fiúban, de idővel megbékéltek a gondolattal és elfogadták ezt a szokását is.

04. Kai /EXO/
A fenti kép a "Call Me Babby" forgatása alatt készült. Természetesen itt se maradhatott el a közfelháborodás, mint ahogy az lenni szokott a rajongók megbékéltek a ténnyel, hogy Kai is füstöl.

05. D.O /EXO/
2017-ben napvilágot látottak a fenti képek, elsőre teljesen normálisnak tűnnek, fel is tehetitek magatokban a kérést, "Ez hol bizonyíték?". Ha fogtok egy nagyítót és jobban megnézitek a képet, láthatjátok hogy abban a papírtáskában/zacskóban van egy doboz cigaretta. Nem tudni, hogy valaki másnak vagy magának vette-e, az SM nem nyilatkozott.

06. Daehyun /B.A.P/
Daehyun naivan lőtt magáról egy selcát, majd anélkül hogy ellenőrizte volna  a képet feltöltött  instagramra. Ha jól megnézitek a képet megleshetitek, hogy a fiú ingzsebében díszeleg egy doboz cigaretta (Márka: Parliament.) és amint ezt több fan is szóvá tette, Daehyun letörölte a képet.

07. Gikwang /Highlight/
Egynapon egy rajongó készitett egy képet. A képen elvileg Gikwang van. Az ügynökség erre csak annyit reagált, hogy mivel nem biztosak abban, hogy ki van a képen, nem szeretnének nyilatkozni.

08. Mickey Yoochun (JYJ)
Miután közölték a fenti képet Yoochun rengeteg támadást kapott, hiszen asztmája kötelező katonai szolgálatára is hatással volt. Több olyan kommentet/üzenetet kapott, amiben kritizálják az énekest.

09. G-Dragon /BIGBANG/
GD-ről már régóta tudjuk, hogy dohányzik, gondoljunk csak a marihuána botrányára. Meg hát... GD elég szabad szellemű.

10. PSY
PSY a kis szabályszegő.

11. T.O.P /BIGBANG/
T.O.P azt állította, leszokott már leszokott, de mint tudjuk, nem régibben volt egy marihuána botránya.

12. Hero Jaejoong /JYJ/


Talán ez volt az első bizonyíték, hogy Jaejoong is rendszeresen füstöl, bár amikor napvilágot láttak a képek sokan spekuláltak azon, hogy most az övé vagy csak úgy fogja valakinek. A képen egyébként egy doboz Malboro látható, mint azt megtudtam a kommentekből.

13. Goo Hara
A kép alá csak annyit írt: "Finom volt."

14. Kangin /Super Junior/
A rajongók jól tudják, hogy Kangin már egy ideje dohányzik, mi rajongók pedig nagyon aggódunk az egészsége miatt.

15. Daniel /Wanna One/
Szintén egy teljesen átlagosnak tűnő kép, de ha jobban megnézzük, észre vehetjük, hogy a kabátjának zsebében van egy doboz  cigaretta. Mint kiderült egy doboz japán márkájú cigaretta. A rajongók nagyon aggódnak Daniel egészségére, néhányuk haragszik is rá miatta.

16. Yesung /Super Junior/
Elég sok Super Junior tag dohányzik, nem? Ugyanis Heechul is beismerte, hogy dohányzott, de felhagyott vele, ugyanis árt a mosolyának.

17. U-Know Yunho
A fenti képet egy rajongó készítette a “The Night Watchman’s Journal” című dorama forgatási szünetében. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése