8 szívmelengető pillanat, amikor Jonghyun a rajongóinak segített - KÉrdekesség

2018. jan. 4.

8 szívmelengető pillanat, amikor Jonghyun a rajongóinak segített

2017. december 18-án egy földre szállt angyal hagyott it bennünket. Találtam a neten egy cikket, ami azokat a dolgokat szedte össze, amit Jonghyun az életében tett. Nagyon sokat tett azért, hogy a koreai társadalom jobb legyen, azért, hogy a gyerekeknek a világ minden táján jobb legyen, és nem mellesleg sokat motiválta a rajongóit is. 

8. Harcolt a gyermekbántalmazás ellen
Jonghyun segített a busan-i rendőrségnek, hirdette a gyermekbántalmazás elleni kampányukat, mely a "Ne üsd és csak öleld meg" címet viselte. Boldogan vett részt a rendőrség rögtönzött kéréseiben is. 

7. Bátorította a rajongóit, hogy ne adják fel az álmaikat
A Dingo Studio indított egy varieté show-t "Well Done Again Today" címmel, ahol idolok keresik fel a rajongóikat és meglátogatják őket egy hosszú napjuk után. A 9. adásban vett részt Jonghyun, ahol meglátogatta egy kávézóban dolgozó rajongóját. A húszas éveiben járó lány elmondta neki az álmait Jonghyun pedig bátorította, hogy ne adja fel. 
Jonghyun: Mit szeretnél csinálni 10 év múlva?
Rajongó: Rádió producer szeretnék lenni.
Jonghyun: Akkor találkozzunk újra egy rádió műsorban.

6. Nyilvánosan támogatta az LMBT+ közösséget 
Nyíltan támogatta az LMBT+ közösséget és jogaikat annak ellenére, hogy emiatt támadások érték, hiszen Dél-Koreában a mai napig nem elfogadott dolog. 2013-ban egy kézzel írt plakátot készített, amiben támogatta a közösség jogait és megosztotta ezt Twitter fiókján, ezzel az üzenettel: "Támogatlak téged, miközben felszólalok a különbözőségről, hiszen nem vagy rossz ember. Nem hiszem, hogy te az a tipikus ember vagy, akinek szüksége van a vigasztalásra vagy az aggódásra, mert tudom, hogy erős vagy." 

5. Megértette a rajongók szeretetét, ami felé és a SHINee felé irányult 
Jonghyun ismert volt arról, hogy kedvesen és megértően bánt a rajongóival, megértette a viselkedésüket is. A menedzser dolga védeni az idolok magánéletét és biztonságát, de Jonghyun mindig a rajongóit védte, és mosolyogva integetett nekik. 

4. Sose félt felszólalni az igazságtalanság és a diszkrimináció ellen
Bátorította az embereket, hogy legyenek politikailag aktívak és merjenek felszólalni a társadalmi megkülönböztetés ellen. Kifejezte csalódását a koreai kormány iránt, amikor a nyilvános rádiókban nyomást gyakoroltak Japánra egy történelmi esemény miatt. Ezt nyilatkozta: "Minden március 1-jén nem gondolok másra, mint azokra a nagymamákra, akik nehéz helyzetbe kerültek, mert a japánok által kéjnők lettek. Bármi is legyen a japán kormány álláspontja, kíváncsi vagyok, hogy a kormányunk valóban akar-e ezzel a kérdéssel, igazából foglalkozni."

3. Jonghyun segítséget küldött a nepáli rászoruló gyerekeknek 
Támogatta és részt vett az UNICEF kampányában, amikor pénzt gyűjtöttek a 2015-ös nepáli földrengés áldozatainak. Az összegyűjtött pénz a nepáli gyerekek támogatására ment el. 

2. Részt vett az ALS elleni küzdelemben
2014-ben söpört végig a világon az "Ice Bucket Challenge", melynek az volt a lényege, hogy akit kihívtak egy vödör vízet magára kellett borítania, és fel kellett ajánlania egy bizonyos összeget az ALS (amiotrófiás letarálszklerózis, mely egy súlyos betegség) betegeknek. Jonghyun a CNBLUE-ból ismert Jonghyun-nal vett részt a kihívásban. A SHINee énekese az ALS kutatására ajánlott fel egy bizonyos összeget. 

1. Elküldte szeretetét és támogatását a sewol-i kompkatasztrófa áldozatainak és családtagjainak
Támogatását fejezte ki a családtagok részére és megemlékezett az áldozatokról. Bátorította a rajongóit arra, hogy ugyan ezt tegyék, valamint, hogy küldjenek "Boldog Születésnapot!" kívánságokat azoknak az áldozatoknak, akikkel egy napon születtek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése