Próbamunka: Pletykarovat - avagy a heti igaz/hamis hírek - KÉrdekesség

2017. dec. 11.

Próbamunka: Pletykarovat - avagy a heti igaz/hamis hírek

Előzö cikkírónk szerette volna bebizonyítani nektek, hogy alkalmas a feladatra. Emiatt egy másik próbamunkát küldött be nekünk, amelyben leginkább a hétvége eseményeit próbálta feldolgozni. A kérdés továbbra is az, hogy szívesen olvasnátok-e tőle hétről hétre? ^^

Wanna One Park Ji Hoon-ja azt nyilatkozta, hogy az anyukája mondta neki, hogy fogyjon le
Wanna One Park Ji Hoon-ja felfedte, az anyukája rákiabált, hogy túl sokat eszik.
Az Mnet Wanna One Go: Zero Base december 8-i adásában Park Ji Hoon ezt mondta: „Az anyukám felhívott, miután látta az adást. Azt mondta, hogy hagyjam abba az evést, és hogy csak azt látta, ahogy eszem. Amikor rákeresett a jeleneteimre, azok mind evés közbeni képek voltak rólam. Az anyukám szigorúan azt tanácsolta, hogy fogyjak le.” Lee Dae Hwi hozzátette: „ Az édesanyáinknak köszönhetően, végre elkezdtünk mozogni.”

BTS RM vicces bakija megnevettette a fanokat
A BTS Wing Tour koncertjük alatt a Gocheok Sky Dome-ban, december 9-én, RM egy vicces hibát követett el, a Best of Me éneklése közben.
Az alábbi videóban láthatjuk, hogy RM annyira el volt foglalva a rajongók üdvözlésével, és minden támogatásuk elfogadásával, amit az ARMY-k a csapatnak küldtek, hogy lekéste a saját részét, de gyorsan, kissé frusztráltan visszarázódott, miközben a rajongók V-vel együtt kuncogtak a hibán.

A The Boyz-t 1000 fan üdvözölte debütáló színpadukon és mini fan meetingükön
A The Boyz nevű banda hivatalosan is debütáltak a ’Boy’-jal három napja, de már 1000 rajongó ment el megnézni a debütáló fellépésüket a Show! Music Core-on!
Az ügynökségük, a Creker Entertainment ezt nyilatkozta: „Körülbelül 1000 rajongó jött el, hogy megnézze a Show! Music Core-on a forgatásukat, és vett részt a mini fan meeting-ükön, és forró támogatással teljesítették a debütáló fellépésük forgatását.”
A The Boyz a mini fan meeting-et csak előtte egy nappal jelentették be, de a rajongók így is időt szántak, hogy elmenjenek megnézni őket.
Az egyik tag, Sunwoo, így fejezte ki érzéseit: „Nagyon nagy büszkeséggel töltött el a rajongóinkat látni. Még újoncok  vagyunk, akik még csak 3 napja debütáltak. Úgy érezzük, hogy keményebben kell dolgoznunk, a sok rajongó érdeklődése miatt. Köszönjük szépen, hogy eljöttetek a hideg ellenére!”
Még mielőtt debütáltak volna a Boy-ja, a 12 tagos idol banda már bemutatta magát a Flower Boy Snack Shop valóság show-on keresztül.
Jung Hyung Don Yang Hyun Suk-nak: „Mondd meg az iKON-nak, hogy szereted őket”
Az iKON Idol School Trip-je alatt  Jung Hyun Don komikus rákiáltott Yang Hyun Suk-ra, hogy fejezze ki a szeretetét a csapat felé.
Az Idol School Trip december 9-i utolsó részében, Jung Hyung Don lehetőséget kapott, hogy telefonon keresztül beszéljen a YG Entertainment alapítójával. A komikus ezt mondta: „Igazgató, amint befejeztük a menetrendben lévő eseményeket, kilépési ünnepséget fogunk tartani.”
Yang Hyun Suk így válaszolt: „Az iKON albuma hamarosan kijön, remélem, jól fog végezni.” Jung Hyung Don nem volt elégedett a visszajelzéssel, és felemelte a hangját: „Ahelyett, hogy ilyen dolgokat mondasz, mondd meg nekik, hogy jó munkát végeztek és hogy szereted őket.”
Yang Hyun Suk válaszolt: „Nem szoktam meleg szavakkal beszélni.”
De, a komikus ragaszkodott, hogy az vállalat alapítója kivételt tegyen: „Csak most az egyszer mondd, kezdheted” mondta, ami mindenkit megnevettetett.

A Hero Planet CEO-ja elhunyt
December 2-án, a Hero Planet vezérigazgatóját (35 éves) holtan találták, öngyilkosság cselekedetében. A helyszínen, egy öngyilkos levelet/jegyzetet találtak: „Nagyon nehéz pénzügyileg. Nagyon sajnálom a családomnak.” A rendőrség  arra következtetett, hogy a személy pénzügyi gondokban szenvedett, ami a halálához vezetett. Mivel nem volt külső behatolásra, se traumára utaló jel, ezért öngyilkosságnak könyvezték el. A Hero Planet ügynökség olyan művészeknek az otthona, mint Tei.

Tei felszólalt, a CEO-jánal öngyilkosságával kapcsolatban
Az Instagramjára posztolt az aggódó rajongóiról:
Köszönöm.
Múlt hétvégén, elküldtük útjára.
Tudom, hogy mind döbbentek vagytok, de mindenki aggódót értem, bátorítást és támogatást küldött, és egyrészt nagyon sajnáltam, másrészt őszintén hálás voltam. Ezt óvatosan írom, remélve, hogy nem lesznek több aggodalmak és félreértések. Még egyszer őszintén köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem. Köszönöm!
A hyung, aki elhunyt, több volt, mint egy vezérigazgató, testvérem. Ő egy hyung volt, akinek hálás voltam, akit családomnak és barátomnak tekintettem, és valaki, akivel éveket töltöttem együtt. Optimista, vidám, és nagyon sok szeretete volt. Bár már régóta ismertem, csak pár hónapja volt, hogy elkezdtünk arról beszélgetni, hogy együtt dolgozzunk. Ez egy ígéret volt, ami jó érzéssel töltött el, mert megígértük egymásnak, hogy jó emberekkel fogunk dolgozni szép időben, és szorosabban kapaszkodunk egymásba rossz időkben. Dühös vagyok, amiért nem voltam képes szorosabban tartani őt a valóságban.
A múlt hétvége megdöbbentő és elszomorító volt. Útjára küldtem, és csöndben csináltam, amit tennem kellet, és most azért írok, hogy válaszoljak arra a kérdésre, amit nem tudunk elengedni: Miért?
Hyung barátai, akik ledöbbentek, és sebzettek voltak, szintén elkezdtek beszélni elővigyázatosan a történetükről és szomorúak és megértőek voltak felváltva.
Mindenki lesokkolva lehet. Ez valami, amitől mindenkinek a szíve leáll, ahogy szembe jön a hír. Aggódom, hogy a hírt rosszul/ hibásan fogják jelenteni.
Több, mint az én CEO-m volt, sok más embernek a vezérigazgatója volt, akikkel együtt dolgozott régebb óta. Ő egy társ volt, aki velem várta az albumomat, és valaki, akivel élvezetes volt lenni.
Kérlek, ne legyetek eltökéltek a történttel kapcsolatos elhatározásával, amit se a családja, sem a barátai nem tudtak. Kérlek, ne töltsetek fel különféle információkat a kapcsolatairól és más információkról, vagy a családjának és a barátainak, és azoknak, akik aggódnak a családjáért és a barátaiért, ártotok.
Nehéz lesz neki rögtön egy jó helyre mennie. Egy olyan döntést hozott, ami olyan gonosz és fájdalmas volt. De azok az emberek, akik szeretik, őszintén csalódottak, szomorúak és zaklatottak. Remélem, hogy megkapja ezeket az üzeneteket és imákat és egy jó helyre megy, ahol nincsenek fájdalmak. Kérlek, imádkozzatok neki!

Nem tudok nyugodt lenni, elengedni mást elmenni, akárhányszor átmegyek rajta. A legjobbat fogom nyújtani, hogy jól elküldjem az útjára, szóval ne aggódjatok miattam, és köszönöm! Köszönöm a meleg kívánságokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése