Próbamunka: Pletykarovat ~ avagy a heti igaz/hamis hírek?! - KÉrdekesség

2017. dec. 8.

Próbamunka: Pletykarovat ~ avagy a heti igaz/hamis hírek?!

Visszatér a közkedvelt rovatunk? Talán, nemrég küldte be egy kedves olvasónk a próbamunkáját, ezért most a TI véleményetekre vagyunk kíváncsiak, hogy a továbbiakban olvasnátok-e tőle? Hiszen hétről hétre hozná az aktuális hét legfontosabb híreit. Jó olvasást! 


SM Entertainment egy új NCT egységet fog debütáltatni hamarosan:
Lee Soo Man (SM Entertainment alapítója) felfedte terveit, miszerint egy új NCT egységet debütáltat, ami Vietnam felé irányulna. Jelenleg 3 NCT alegység van: NCT U, NCT127, NCT Dream NCT-nek a világ minden pontjáról vannak tagjai, belevéve Kínát, Japánt, az Egyesült Államokat, Kanadát, de Vietnámból még nincsenek. Lee Soo Man felfedte, hogy az a terve, hogy a V-Pop-ot az új K-Poppá teszi. Egy NCT egység felállítása lenne az első lépése Lee Soo Man-nak, hogy megvalósítsa a terveit. Jelenleg helyi tehetségeket casting-ol Vietnamban, hogy segítse őket nem csak Ázsiában, de az egész világon sztárokká válni.


BTS felfedte, mely amerikai művészekre néznek fel a legjobban:
Radió Disney meghívta a tagokat egy exkluzív interjúra, hogy a rajongók jobban megismerhessék őket. Az interjú során a házigazda megkérdezte, mely zenészek befolyásolták őket és mely zene irányzatok felé hajlanak. V jelenleg Daniel Caesar megszállottja. J-Hope A$AP Rocky-5, A$SAP Mob-ot, és Will Ferrel-t kedveli. RM-nek Drake a kedvence. Jin megemlítette, hogy imádja Shawn Mendes-t, és reméli, hogy egy nap együttműködhet vele. Suga senkit nem említett meg, csak a BTS-t, mint minden idők kedvenc zenészei. Utolsóként Jungkook Justin Bieber-t, Troye Sivan-t, és Charlie Puth-ot nevezte meg, akiket bálványoz.

RM bejelentette, hogy a BTS-nek egy új jelentése van a Bangtan Sonyeondan mellett:
A Radio Disney alatt a házigazda megkérdezte, mit jelent a BTS. RM meglepte a világot, hogy mást is jelent a Bangtan Sonyeondan-nál. "Módosítottuk a jelentését, most azt jelenti, hogy "Beyond The Scene" vagyis a jelenetek mögött. Eredetileg azt jelentette, hogy golyóálló fiúcserkészek." Tehát Beyond The Scene-t jelent a BTS Amerikában!
WANNA ONE Kang Daniel-nek nehézségei vannak a járásban és beszédben a komoly láztól:
Bejelentettek, hogy WANNA ONE Kang Daniel-je nagyon megfázott. Egy belsős szerint, Kang Daniel már akkor rosszul érezte magát, amikor elment felvenni a következő menetrendjét. De az állapota rosszabodott, ezért a személyzet leállt a forgatással. Azért, hogy újra lábra tudjon állni, bevitték Dánielt a kórházba, hogy kezeljék, de az állapota még nem javult. A betegsége olyan súlyos, hogy nehézségei vannak a beszélgetésben és egyedül nem tud rendesen sétálni. Az ügynökség jelenleg azon van, hogy módosítsa a menetrendjét, hogy besegíthessék Danielt a kórházba további kezelésekért.

5 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon tetszett, érdekes cikk lett. :) Számomra a helyírási hibák nagyon észrevehetőek,de ennek ellenére jó leet! Remélem lesz még több is ;)

  VálaszTörlés
 2. Alapjáraton nem lett rossz cikk, bár a BTS Beyond The Scene jelentését szerintem már mindenki ismeri, így ez nem egyáltalán nem volt új, e-heti meg főleg nem.
  Én olvasnék még tőle cikket szívesen ettől függetlenül, viszont publikálás előtt még biztos átnézném párszor a munkáit, mert rengeteg helyen van benne helyesírási hiba, az meg, hogy az emberek nevét nem tudta leírni helyesen kicsit gáz: "Dániel Caesar" "Jön" (?) "Sugározni" (?!) és megint a "Dániel."
  Szóval igen, a helyesíráson kellene javítani és kicsit újabb dolgokról írni (Vagy ha ezt régen küldte be, akkor nem szóltam) és én akkor tényleg nagyon szívesen olvasnék tőle cikket.

  VálaszTörlés
 3. A hibák javítva vannak, sajnos, egyikőnk se vette észre a fentebb említett hibákat, hiszen maga a cikk írója is telefonról küldte el nekünk az anyagot, így elkerülte a figyelmét az automatikus javítás. Viszont most javítva lehet olvasni! Köszönjük szépen a visszajelzést! Minhyun

  VálaszTörlés
 4. Nekem a szó ismétlések, amik feltűnőek voltak. Lehetne hogy ha pl.: az NCT-ről volt szó, akkor a következő mondatban, legyen úgy említve, hogy a csapat/banda. PL.: "Entertainment egy új NCT egységet fog debütáltatni hamarosan:
  Lee Soo Man (SM Entertainment alapítója) felfedte terveit, miszerint egy új alegységet debütáltat, ami Vietnam felé irányulna. (Nem kell mindenhol bele írni hogy NCT, az olvasó tudja ha már egyszer-kétszer benne van a szövegben. Esetleg Lee So Man nevét is lehet néhol arra cserélni, hogy az SM igazgatója, vezetője. Nekem csak ennyi. De amúgy szívesen olvasnék tőle.

  VálaszTörlés
 5. Voltak hibák...de hibázni ember dolog ugyh ettől független nagyon szívesen olvasnék tőle cikket��...a heti rovat amugyis hiányzott����

  VálaszTörlés