5 hiresség, akik itt hagytak minket - KÉrdekesség

2017. dec. 28.

5 hiresség, akik itt hagytak minket

2017 izgalmas év volt. Rengeteg rekordot, csúcsot döntöttünk meg, nemzetközileg is elismertek lettünk, több tucat új csillag látott napvilágot, ám néhányan valóban csillagokká váltak.
Remélem nem hamarkodtam el a cikket, s nem lesz több tragédia...

01. Kim JooHyuk  (1972. október 3. - 2017. október 30.)
Kim JooHyuk egy koreai színész volt, mindössze 45 éves volt, amikor egy autóbalesetben elhunyt. A színészt a Konkuk Egyetemi Orvosi Központba szállították, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már nem tudták megmenteni. Ismertebb filmjei: ‘My Wife Got Married’, ‘The Servant’, ‘Yourself and Yours'. Az utolsó dorama, amiben szerepelt: Argon és a Cooperation. Jövőre bemutatják ezt a két filmet, amiben szerepelni fog: Dokjeon, Heung Boo.

02. Kim YoungAe  (1951. április 21. - 2017. április 9.)
Kim YoungAe szintén a színészkedésből élt meg. Az élete nem volt felhőtlen köszönhetően a betegségének, botrányainak, problémás üzleteinek és jogi problémáinak. Ártatlan, fiatal lányként jelent meg először a képernyőn, 21 évesen bukkant fel elsőnek a "Seize the Precious Sword" című doramaban. Sokan  talán a "Kill Me, Heal Me" nagymamájaként talán emlékeznek is rá. 65 évesen hasnyálmirigy-rákban hunyt el.

03. Kim JongHyun  (1990. április 8. - 2017. december 18.)
Kim JongHyun esetét mindenki ismeri, de aki később talál ide és/vagy nem ismerné: JongHyun egy koreai idol volt, a SHINee egyik kiemelkedő énekese. JongHyun saját maga vetett végett életének, otthonában szénbriketteket égetett, aminek következtében szénmonoxid mérgezés vitte el. A KPopperek szerte a világon szerették, nemcsak a tehetsége és a kinézete miatt, hanem a kedves és szeretetteljes személyisége miatt is. JongHyun hatalmas támogatója volt a dél-koreai oktatáspolitikának, valamint LMBT párti is volt.

04. Choi SeoIn  (1983. október 18. - 2017. december 18.)
Choi HoJin,  vagy ismertebb nevén Choi SeoIn egy dél-koreai komikus volt. A SeJong Egyetem öregdiákja volt, ahol zenét tanult. A közönség imádta a Comedy Big League-ban való első megjelenésétől kezdve. SeoIn a rák vitte el.

05. Lee MiJi  (1960. - 2017. november 27.)
Lee MiJi egy veteránnak számító színésznő 1981-ben tűnt fel először a képernyőn, rengeteg doramaja igazi klasszikusnak számít Koreában. Az 1980-as években igazi szexszimbólumnak számított hazájában. Élete utolsó éveit egyedül töltötte otthonában, minden arra mutat, természetes halált hal. Holttestét a halál beállta után hetekkel később találták meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése