10 idol, aki hosszú ideig várt a debütálására - KÉrdekesség

2017. nov. 5.

10 idol, aki hosszú ideig várt a debütálására

Minden kezdet nehéz, szokták mondani. Vannak olyan dolgok, amelyek másoknak hamarabb sikerülhet, mint saját magunknak. Viszont nem szabad feladni és mindvégig küzdeni kell, még ha kezdetben csak kis piti feladatokat vagy elutasításokat kapunk. A most bemutatásra kerülő 10 idol remek példa arra, hogy ne adjuk fel az álmainkat, hiszen ők is nagyon sokat szenvedtek érte, de türelmük és várakozásuk meghozta fáradozásuk gyümölcsét. 

G.Soul
G.Soul 15 évig volt gyakornok ügynökségénél, a JYP Entertainment-nél, ezzel a gyakornokok között is már veteránnak számított. Mindössze 12 éves volt, amikor az ügynökség szárnyai alá vette. Végül 2015-ben debütált „You” című dalával.

G-Dragon (BIGBANG)
GD 5 évig volt gyakornok az SM Entertainment-nél, ahol táncossá képezték ki. Miután nem debütálhatott, ügynökséget váltott, így került a YG Ent.-hez, ahol további 6 évig volt még gyakornok. Egy hip-hop duó a Jinusean figyelt fel Jiyongra (amikor már a YG-nél volt), miután hallották őt rappelni. Viszont ekkor még csak a stúdiók takarításával foglalkozhatott, illetve a már debütált énekeseknek hordott vizet a próbákra. 2006-ban viszont megtört a jég, 11 év gyakornokoskodás után végre debütálhatott, mint a BIGBANG tagja.

Jihyo (TWICE)
A JYP második olyan idolja, aki nagyon sokáig volt gyakornok. A TWICE énekesnője 10 évig töltötte gyakornoki éveit. 2005-ban figyelt fel rá az ügynökség, amikor második helyezést ért el a Junior Naver versenyén. Jihyo ekkor mindössze 8 éves volt. 2015-ben debütált a TWICE-ban, miután helyezést ért el az ügynökség saját, túlélő versenyén a SIXTEEN-ben.

Kwon Kwang Jin (N.Flying)
AZ FNC Entertainment szárnyai alatt tanult 10 évig. Kezdetben a CNBLUE tagja volt, mint basszusgitáros és háttér énekes, de a csapat debütálását követően kilépett. Gyakornoki idejével pedig még a csapat vezetőjét Jung Yonghwa-t is megelőzte. Kwang Jin végül az N.Flying tagja lett 10 év gyakornokoskodás után.

Jessica (ex-Girl’s Generation)
Jessica 7 évig volt gyakornok az SM Entertainment szárnyai alatt. Őt egy SM ügynök fedezte fel, miközben húgával vásárolt egy bevásárló központban. Éppen a vakációjukat töltötték Dél-Koreában. Végül 2007-ben debütált a Girl’s Generation nevű lánycsapatban, illetve ő volt az első tagja is a csapatnak.

Yoona (Girl’s Generation)
Jessica-val egy időben volt gyakornok Yoona is, hiszen szintén 7 évig volt gyakornok. A S.E.S lányok inspirálták, hogy énekesnő legyen az SM Entertainment-nél. 2007-ben ő is debütált, mint a Girl’s Generation tagja.

Seulgi (Red Velvet)
Seulgi szintén 7 évig volt gyakornok ügynökségénél, az SM-nél. Ugyanakkor csatlakozott az ügynökséghez, mint Kai (EXO) és Krystal (f(x). Míg a másik két énekes jóval hamarabb debütált, mint ő maga, addig is kitartott Seulgi. A várakozása meghozta a gyümölcsét, hiszen 2014-ben debütálhatott, mint a Red Velvet tagja.

Jo Kwon (ex-2AM)
Kwon 7 évig volt gyakornok a JYP Entertainment-nél. Mindössze 13 éves volt, amikor felvételt nyert az ügynökséghez azáltal, hogy részt vett J.Y. Park 99%-os kihívás projektjében G.Soul-hoz hasonlóan. Jo Kwon végül 2008-ban debütálhatott, mint a 2AM tagja és vezetője, illetve ő volt az utolsó tag, akit kiválasztottak a projektből.

Suho (EXO)
Bizony az EXO leadere is nagyon hosszú ideig volt gyakornok. 6,5 évig várta azt, hogy végre debütálhasson. Az SM egyik ügynöke fedezte fel egy utcai casting során, amikor 16 éves volt. Ez 2006-ban történt, majd pedig 2012-ben debütálhatott az EXO tagjaként.

Min (miss A)
Min 6 évig volt gyakornok a JYP Entertainment-nél. 13 éves volt, amikor egy projekt duót alkotott Hyoyeon-nal (Girl’s Generation tagja most). A duó neve Little Winner volt. Végül Hyoyeon ügynökséget váltott, Min pedig a JYP-nél maradt. Gyakornoki évei alatt felmerült, hogy debütálhatna az Egyesült Államokban, de végül erre nem került sor. Viszont 2010-ben arra már sor került, hogy a miss A egyik tagjaként debütálhasson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése