Idolok, akik nem kedvelik a saját dalukat - KÉrdekesség

2017. aug. 20.

Idolok, akik nem kedvelik a saját dalukat

Mindenkivel előfordulhatott már, hogy a kedvenc bandájának vagy akár egy-egy előadónak nem tetszett valamelyik dala, mert egyszerűen nem nyerte el a tetszését. De mi van akkor, hogyha az adott előadó/banda egyik tagja nem szereti a saját dalát? Most olyan idolokat mutatok be nektek, akikkel ez már előfordult.

1. Taeyeon (Girl's Generation)
A Girl's Generation nemrég ünnepelte 10. fennállásuknak az évfordulóját, ennyi idő alatt pedig rengeteg dalt kiadtak, folyton megújultak. Viszont ez Taeyeon számára nem volt elég, hiszen saját elmondása szerint a Gee-től kezdve egészen a Lion Heart-ig, mind a koreai, mind a japán dalaikat egyenesen gyűlöli. Egyesek emiatt "vészmadárnak"is tartják, hiszen hiába nem kedveli a dalaikat, mégis mindig népszerűek lettek.

2. Dasom (ex-Sistar)
Az énekesnő eleinte nem kedvelte az "I Like That" című dalukat, de miután elkezdte a többi lánnyal gyakorolni a koreográfiát és a dalt egyszerre kezdte megkedvelni a számot is. 

3. Wonder Girls
Az idén feloszlott lánycsapat számára is van a karrierjükben fekete foltnak számító pont. A "Tell Me" című daluk hiába vált ikonikussá a lányok mind végig utálták, melyet maga J.Y Park is beismert, Annyira utálták a lányok a saját számukat, hogy még könyörögtek is a vezetőségnek, hogy soha ne adják ki. Viszont ennek a dalnak köszönhetik a népszerűségüket.

4. Miss A
Hallottuk már a GOT7 felől is, hogy nem voltak teljesen megelégedve debütáló dalukkal (egy másik számot szerettek volna annak), így J.Y Park-nak deja vu érzése lehetett, hiszen a Miss A sem volt annó megelégedve a debütálásukkal. A lányok egyenesen utálták a "Good Girl Bad Girl" című számukat, hiába hozott nekik sikert. Azt is elárulták, hogy szívük szerint sose énekelnék, inkább meghalnának.

5. Soyu (ex-Sistar)
Ki ne ismerné a Sistar "Shake It" című dalát? Szerintem a legtöbb kpop fan már hallott róla, vagy egyenesen imádja, hiszen eléggé fülbemászó dallama és szövege is van. De volt valaki, aki egyenesen ki nem állhatta, nem más, mint Soyu. A Sistar egykori énekesnője elárulta, hogy szerinte a "Touch My Body" című daluk folytatása is lehetne, ennek az az oka, hogy azt hitte, a "Shake It" kicsit visszafogottabb lesz. Végül a gyakorlásoknak hála, ugyanúgy, mint Dasom-nak a szívéhez nőtt a dal.

6. STELLAR
A lánycsapatot az ügynökségük koncepció váltásra késztette, az akkor visszatérő "Fool" című dalukkal. Ám, ahogy fentebb is látható volt már a példák során, a lányok gyűlölték ezt a dalukat, de nem csak a számot, hanem magát a koncepciót is, hiszen számukra ez már túl szexi volt, és a kívánt babérokat sem hozta meg számukra, mert nem lett olyan népszerű a dal, mint amilyenre várták. 

7. Suga (BTS)
Suga beismerte, hogy nem kedveli a "Blood, Sweat & Tears" című dalukat, mert szerinte túl "mocskos", de azt is elismerte, hogy ezzel a dallal nagyon sokat nőtt a népszerűségük is. Ennek a dalnak a hatására jelölték őket a Billboard Music Award díj "Top Social Artist" kategóriájába, amelyet meg is nyertek.

8. Yeri (Red Velvet)
Yeri-ről terjed egy pletyka, miszerint egyenesen ki nem állhatja "Rookie" című dalukat, melynek oka, hogy nagyon nehéz a koreográfiája, ami mellé nagyon nehéz énekelni. Azt nyilatkozta, hogy szinte levegőt sem nagyon kap, és kiderült, hogy emiatt már többször rosszul lett a fellépések után.

9. Nayeon (TWICE)
Nem lett megerősítve, hogy Nayeon utálná az "I'm Gonna Be A Star" című dalukat, de a fanok elmondása szerint az énekesnő az előadások során a szám alatt savanyú arcot vág, vagy egyszerűen úgy néz ki, mint aki szíve szerint nem lenne ott a színpadon. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése