8 érdekes idol arc - KÉrdekesség

2017. aug. 7.

8 érdekes idol arc

Top 8 legnépszerűbb rajongó gyilkos, akiket a CeCi Korea választott Face Genius-nak.

Kik azok a Face Geniusok? Rettenetesen szép arccal kell rendelkezniük. Mások, mint a hétköznapi emberek, akiknek meg kell találniuk a megfelelő hajstílusokat, amelyek jól illeszkednek hozzájuk, az arc−géniuszoknak nem kell ezt csinálniuk, mert ők mindenhogy tökéletesek. A hajstílus nagyon fontos, mert kiegészíti a szép arcot. Ráadásul a listán szereplő fiúk nem csak szépfiúk, de a koreai VOGUE magazin választja ki őket. A fiúk elég ügyesek ahhoz, hogy a CeCi szerkesztői elismerhessék. Most pedig megnézhetitek kik is ők!

1. BTS V
Még mielőtt híres bálvány csapat lett volna a BTS, mint most, V már az első naptól kezdve híres volt az arcáról és barátságos képeiről. Kis arca, aranyos szeme és orra volt. De a legjobb ok, amiért az emberek megőrülnek az arcáért, az a különböző hőmérséklet között való ingadozás. (Itt gondoltam azt értik, hogy egyszer melegebb tónusú barna hajjal és szemmel látni, máskor meg átcsap a hidegebb tónusú vonalakhoz szőke hajjal és kék szemmel, de nem.) Amikor a színpadon játszik annyira hűvösnek és elegánsnak tűnik, de édes és kedves kölyök lesz, mikor mosolyog.

2. WINNER Kim JinWoo
Kim JinWoo olyan különleges arcot kapott, amely annyira tiszta és elegáns ahhoz, hogy az emberek minden szavát elhiggyék. Tulajdonképpen szülővárosa egy kis szigeten található. Baba arca van így nehéz elhinni, hogy 1991−ben született.


3. SEVENTEEN Vernon
A debütáló első napjától kezdve Vernonnak azt mondták, hogy hasonlít Leonardo DiCaprio−ra. Nem csak tökéletes és egzotikus arcára, de a hip hopon alapuló stílus nagyszerű látványt keltett és még menőbbnek bizonyult. Vernon hajskálája a feketétől a szőkéig elér.

4. NCT TaeYong
Nagyon nehéz kiválasztani az egyetlen jóképű fickót a rengeteg szép fiú között, akik az SM entertainment által lettek híresek. Azonban TaeYong a legfőbb oka annak, hogy az emberek egyre nagyobb NCT rajongók.

5. NCT JaeHyun
JaeHyun rajongói továbbra is azt mondják: "A fényképezőgépnek nincs elegendő funkciója ahhoz, hogy JaeHyun gyönyörű arcát ábrázolja." Elmondhatjuk, hogy JaeHyun szépsége meghaladja a képeket.

6. NCT WinWin
WinWin egy kínai fiú, aki nagyon rövid idő alatt debütált, az NCT többi tagjával szemben. Ha látod a szép arcát, akkor sejtheted, miért. Az SM tökéletes döntést hozott.

8. INFINITE L
L az INFINITE hivatalos Face Genius−a. SungKyu és HoYa nagyon büszke L arcára. A lányok elpirulnak váratlan szépségétől. Tökéletesnek tűnik, de valójában egy kicsit hanyag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése